Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 23. 13:32

Mit értetek izolálás alatt? (Agostini statos topicjában is feltettem, de gondolom, hogy pont ott váltott lapot, így elkerülte a figyelmeteket.) Mostanában sokszor olvasom, de pontosan nem vagyok tisztában vele. köszi.

Emelsz, h egy ellenféllel maradj szemben (jó esetben). Magyarul nem kell multiway pot, véded a pocket nagy párod stb.
Vagy ss ellen így van jobb oddsod és esélyed, kiemeled a többieket.

Zehy
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. máj. 23. 13:33

Tenyleg viccesnek tunik, hogy eleinte (szinte) mindenki calling stationkent, vagy manickent kezdi a jatekpenzes jatekoknal vagy a haverokkal vivott pokercsatakat. Aztan egyre jobban megtanulja, hogy ennel a TAG kifizetotobb, aztan elindul a LAG fele.
Az NL600 es feljebbi szinteken (hacsak nem egy unatkozo milliomos jatsza) azert a kez"olvasas" tudomanya, es jokora tudas/tapasztalat is parosul. Lehet, hogy abban a partiban az volt a helyes AJo-val. En valoszinuleg egy AJo-t egy K639 boardon eldobnek egy pot meretu emelesre, de lehet, hogy o tudja, hogy az az ellenfel ekkora emeleseket inkabb A9-vel a kezeben csinalja, es ekkor az all-in lehet a legjobb valasz ra (esetleg).....

Nekem vmiért egyértelmű volt, h preflopról beszélünk...

Bajkevero
2008. máj. 23. 13:37

Mit értetek izolálás alatt? (Agostini statos topicjában is feltettem, de gondolom, hogy pont ott váltott lapot, így elkerülte a figyelmeteket.) Mostanában sokszor olvasom, de pontosan nem vagyok tisztában vele. köszi.

Izolalas alatt azt ertjuk, hogy ha van egy target jatekosod, aki szerinted benabb mint te, es te szeretned elnyerni tole a penzet, akkor amikor emel (vagy all-in megy) es neked kedvezo lapjaid vannak, vagy ugy gondolod, hogy postflop legyozod, akkor megadas helyett vissza-emelsz ra. Ezzel elriaszthatsz masokat attol, hogy beszalljanak, es igy HU kerulsz a celszemellyel.

szoval:
1. spot the fish (talald meg a halat)
2. isolate (izolaljad)

Azt szoktak mondani, hogy az a legjobb, ha poziciod van a gyenge jatekosokra. Tehat a legkonnyebben a toled kozvetlen jobbra ulo bena jatekost tudod izolalni.

Bajkevero
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 23. 13:38

Nekem vmiért egyértelmű volt, h preflopról beszélünk...

gyenge felfogasu vagyok... :P

Zehy
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. máj. 23. 14:34

gyenge felfogasu vagyok... :P

Nem ezt mondom, de gondolom, ha kiakadt és nincs flop leírva...
Na jó, de, gyenge felfogású vagy :P:P:P

peterpanic
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 23. 15:04

stoxpokeren néztem, de deucescracked.com-ot jobban ajánlom, szerintem szinvonalasabbak a videók, jól meg vannak szerkesztve, míg stoxpokeren az anyagok 90%-a sima session valamilyen protól.
ja és olcsóbb is. legalábbis az volt:). 7 day free trial, és korlátaln mennyiségben tölthetők le a drm mentes videók, szóval:) nem kérdés.
stoxpokeren eddig a legjobbak az edmilleres videók voltak, ha valamiért érdemes odamenni akkor az ő.

Chryss85
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 23. 15:09

stoxpokeren néztem, de deucescracked.com-ot jobban ajánlom, szerintem szinvonalasabbak a videók, jól meg vannak szerkesztve, míg stoxpokeren az anyagok 90%-a sima session valamilyen protól.
ja és olcsóbb is. legalábbis az volt:). 7 day free trial, és korlátaln mennyiségben tölthetők le a drm mentes videók, szóval:) nem kérdés.
stoxpokeren eddig a legjobbak az edmilleres videók voltak, ha valamiért érdemes odamenni akkor az ő.

Mi az a drm mentes video?
a 7 nap trial a regnél a free oszlop vagy a Monthly? (csak mert azt írja, hogy a 7napos trialhoz a Monthlyt kell választani...

peterpanic
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 23. 20:02

drm mentes = normál, nem kell licensz a lejátszáshoz. az összes coaching videós oldalon levédik, így nem kerül ki "szélesebb körbe".
viszont windowstól elteknitve lehetetlen lejátszani más operációs rendszeren, körülményes, és szar.:)

fogalmam sincs hogyvan a regisztrációnál, szerintem a monthlyra kattints talán...

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 26. 10:59

Jééé, kitartott...

***** Hand History for Game 997926860 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Monday, May 26, 09:44:33 2008
Table Cicero (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: DasPferd ( $50.00 )
Seat 3: marcelowski ( $49.00 )
Seat 6: INeedUrChipsFish ( $69.00 )
Seat 8: AAneverWIN ( $69.17 )
Seat 10: sltan ( $53.50 )
AAneverWIN posts the small blind [$0.25].
sltan posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ 7h 7c ]
marcelowski folds
INeedUrChipsFish raises [$1.75]
AAneverWIN raises [$5.75]
sltan folds
INeedUrChipsFish raises [$15.00]
AAneverWIN raises [$63.17]
INeedUrChipsFish calls [$52.25]
** Dealing Flop ** [ 9h, Kd, 7s ]
** Dealing Turn ** [ 5s ]
** Dealing River ** [ 9d ]
INeedUrChipsFish wins $136.50 from main pot
AAneverWIN wins $0.17 from main pot
AAneverWIN shows [Qs As ]

buktar
2008. máj. 26. 11:46

Most ez komoly, hogy 77 -re felteszel 70$ -t?

Élő ügyfélszolgálat