Ez attól függ, mennyire vagy jó játékos. Sztem NL25ön 5 PTBB/100-at lehet hozni, (de nem nehez a dupláját sem) ami 2.5 dolár 100 leosztásonként. 4 asztalon kb 280 leosztás van meg. a többit számold ki magad :)
Mikor indult az a topic aznap én is elkezdtem játszani ps-en. először 16 asztalon, de csökkenteni kellett, mert nem bírtam. De miután felraktam a TweakXP (vagy valami ilyen programot :) ) ezzel be tudtam állítani, hogy amelyik asztalra viszem a kurzort akkor az aktiválódik és nem kell kétszer kattintani. Szóval ez sokat segített nekem! tgnap visszaültem 16 asztalra és már gond nélkül tudtam normálisan játszani. Még így is pörgös volt a játék, mert multiway potba beszálltam én is hátulról sc lapokkal. Statom 16/7. BB/100-am 2 eddig, de voltak nagy amatőr hibáim is amiket ilyen sok asztalon nem szabadna elkövetni, mert szerintem ennyi asztalon nagyon agresszív játékot kell játszani, mint pf mint postflop. Ps mezőnye jóval erősebb mint ongame hálózaté. Pf még a 4-5bb emeléseket adják mindenfajta lappal, de flop után már nem jönnek minden szeméttel veled.
Az a srác nem miniasztalokon játszik! Egyszerre csak 4 asztalt lát. én is így csináltam meg! 1600x1200-be 4 asztal nagyon jól láthatóan kifér statokkal együtt! Egyszerűen a ps programja úgy van megcsinálva, hogy akkor aktiválódik a közetkező asztal ha már az előzőnél döntöttél és nem ugrik a szemed elé a sok asztal (úgy nem lehetne játszani) így viszont szvsz elég kényelmes.
kb. 14 óra folyamatos játékot számolok.
Ajjaj. Szerintem nekem 3 óra volt idáig a max, amit egyhuzamban lenyomtam. :-DD
Ez attól függ, mennyire vagy jó játékos. Sztem NL25ön 5 PTBB/100-at lehet hozni, (de nem nehez a dupláját sem) ami 2.5 dolár 100 leosztásonként. 4 asztalon kb 280 leosztás van meg. a többit számold ki magad :)
Hát ha sikerül ipokeren összeállítani valami normális multi-tabling rendszert, akkor itt is lehetne több asztalon játszani.. de ez az arcomba ugrik, amikor még a másikon gondolkodom, s esetleg rossza asztalon dobok, ez nem jó. sok idő elmegy vele. microgamingen nekem egész jól működött, de ott meg a HM hudja dobálta az arcomba az ablakokat.
Hát ha sikerül ipokeren összeállítani valami normális multi-tabling rendszert, akkor itt is lehetne több asztalon játszani.. de ez az arcomba ugrik, amikor még a másikon gondolkodom, s esetleg rossza asztalon dobok, ez nem jó. sok idő elmegy vele. microgamingen nekem egész jól működött, de ott meg a HM hudja dobálta az arcomba az ablakokat.
Ez azt jelenti, hogy papírforma szerint 219 dolcsit kellett volna nyernem?
május számokban
Igazából még nem csináltam ilyet, mivel szinte mindig ki kellett vennem a br-om, s ujrakezdeni 100-200 dolcsiról. most viszont remélem ikerül megragadnom.
kezdeném itt: https://poker-akademia.com/vBulletin/uj-tagok-bemutatkozasa/1102-littlemage-celjai-fejlodese-s-ezek-nyomon-koevetese-49.html#post30614
Tehat 05.01-én 11 dolcsi volt a br-om.....
PT szerint 05.09-ig lejátszottam 24600 handet, amin nyertem 684 dolcsit. azt hiszem egyszer váltottam be a pontjaimat 100 dolcsira, plusz ugye behuztam egy verseny 2. helyét, aminek a végén medgypetivel együtt játszottunk. ezt azota is sajnálom, hogy elbuktam a HU-t, meg kellett volna nyernünk. Így a végén már felmerészkedtem NL50re is.
05.08-án kiutaltam 1005 dolcsit. Ebből 600-at be a noiqpokerhez, 400-at haza.
Hagytam kb. 60-65 dolcsit még eurolinxes számlán, ez kb most is annyi, plusz vannak még pontjaim, tehát ott összesen most 85 dolcsim van, ezt asszem még ma ki is utalom.
Tehat 600 dolcsival nekifogtam a noiq-nak, s ugye racenek is. nagyon jól indult a dolog, NL20-on ismerkedtem a teremmel, majd NL50, s fel-fel néztem NL100-ra is, de aztan kifogtam egy bukoszeriat, közel voltam ahhoz, hogy visszalépjek NL20-ra. ez látszani is fog a csatolt képeken. sajnos nem tudom egy programba betenni, mert valami miatt az eurolinxet most csak a pt akarja megenni, viszont a noiq-s dolgot meg csak a HM. szóval első hét valami álom volt, kerestem vagy 1k dolcsit. majd csunyan majdnem vissza is buktam. sajnos olyan 2-300 dolcsit elszortam TILT-en. No itt NL50-en erről durván le kell szokni. El se akartam hinni, hogy 2-3-4 nap alatt elment 5-600 dolcsi. Épp akartam egy hutot venni, mondom fasza jobban jártam volna, ha kiveszem, s megveszem a hutot :)))). szóval csunyan visszaestem. A bukásomnak amugy biztos az is volt az oka, hogy lazítottam a jatekomon. No de összekaptam magam, s próbálom visszahozni. Időközben kiutaltam 250 dolcsit innen is.
Bonuszból kiszedtem 300 dolcsit.
Rake race 3. helyezés 350 dolcsi. ezt nagyon sajnálom, kb 2-3 óra melón múlott a 2., 500 dolcsis helyezés.
RB 386 dolcsi.
Maga a CG-ben elért nyeremény, így a bukó után nem tul nagy (420 $), a BB/100-am is elég soványka lett, de legalább plusszos.
Egy kis noiqs RB Számítás: 1649 $ RB-et termeltem. Visszakaptam ugye 386 $+ 300 $ bonusz + 350 $ rake race. ez 1036 $.
Ez 63% RB-nek felel meg. nem rossz :)
Versenyeztem is a noiq-n. 292 dolcsit fizettem nevezésre, s nyertem 498-at. tehát ez is plusszos, igaz, csak 2 versenybe értem pénzbe a kb. 29-ből. Elég szerencsétlen leosztásaim voltak. ez a versenymánia kb. 1 hétig tartott. kb ugy nézett ki különben, hogy 7-8 cg asztal mellett elinditottam 1-2 mtt-t, s nem unatkoztam kivárni a jobb lapokat.
Összegzés:
Eurolinx: 1091 dolcsi
Noiq: nyeremény: 1508(jelenlegi br)-600(befizetés)+250(kivett pénz)+386(RB)= 1544 dolcsi
Összesen: 2635 $
Lejátszott handek száma
eurolinx: 24600
noiq:38021
összesen: 62621
Számomra ez hihetelen eredmény, el sem hiszem a számokat. főleg, ha beleveszem, hogy 11 dolcsim volt.....
Megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nektek a bíztatást, s a jó tanácsokat!!! Ezekre továbbra is számítok ;) Ha le kell, hogy csesszetek, csesszetek le :D
Megmondom nektek őszintén, hogy kb. ide, NL50-re szerettem volna eljutni. Mert itt csak RB-ből is egész szép kis summát lehet varázsolni.
Csatlok pár képet, diagrammot. A hónat szépséghibája az az erős downswing, amiben persze volt tilt, mákolás, s rossz játék.
Remélem, hogy megtudok maradni itt NL50-en s, az eredményességen is sikerül javítani. A juniusi célokról egy köv. postban.