Na tessék, AK AQ szopacs, pont mint nekem szokott.
Miután feljött egy ász, set ellen rohadt nehéz nekem is ilyen lapokkal játszani, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy veszíthetek.
Egyetlen intő jel szerintem az ellen bátor viselkedése, mikor akármit lépsz, betolja ő is a pénzét, pedig ott az ász a flopban, és rögtön emeléssel kezdődött a móka. Szerintem olyankor csak az mer pattogni, akinek top párnál jobbja van, hisz mérlegelnie kell, hogy emeléssel indítottál, és az ászra támadtál, tehát egy kissebb párral alig van már esélye, mi a fenének tolna be még több pénzt ?
Én úgy gondolom, hogy ha AK-val belemegyek egy 3 vagy 4betes szituba, s ott van az A, akkor tolni kell.
Mondjuk annak sztem elég kicsi az esélye, hogy nálam van AK, másiknál AA, s még a flopban is ott figyel egy A. Sajnos velem ez most előfordult, 2szer is egy nap, a szopo oldalon.
A 4shared-es feltöltéssel valami gubanc volt, míg magára hagytam a gépet, így csak egy file-t töltött fel a 4ből. multiuploaddal akartam, de valami gáz vot. egyre kiirta, hogy hiba, mindegy. egyet feltöltött a maradék 3-at töltöm, de már egyesével. Ha jól emlékszem, itt nincs megszabva, hogy 3 óránként csak egyszer lehet letölteni, úgyhogy majd 1szerre adom meg a 4 linket.
Megy most ez az NL25-ön grindoljunk össze 10k-t projekt. láttam, hogy a főoldalra kitették szavazásra is. én nem szavaztam, mert vegyesek a gondolataim ezzel kapcsolatban. kicsit számolgtok. napi 20k leosztással sztem 1k leosztásonkénz illene nyerni 25 dolcsit (ez ha jól számolom 5 PTBB/100 nak felel meg). az 500 dolcsi naponta. Így meg lehet csinálni. Mindenesetre én tuti RB-es teremben nyomnám, mivel napi 400 dolcsi raket termel kb. Bár biztos magas szinten van valami cashback pokerstarson is. s csak RB-ből napi 150 dolcsi összejönne. Picit néztem az élő közvetítést, de nekem úgy tűnt, mintha nem sok kicsi asztalon játszana. bár nem tudtam teljesen kivenni.
Viszont 24 vagy mennyi asztalon 1szerre? hát... tegnap kipróbáltam a Pokerpad nevű scriptet az ipokeren. az, hogy billentyűzettel ugrálok az ablakok között, az királyul ment. viszont az nagyon zavart, hogy aktiválodik az uj asztal, s hirtelen azt se tudom, hogy melyiken vagyok. Picit jobban beleásom majd magam ebbe, mert ha ezt ki lehetne kapcsolni, hogy ne aktiválodjon a soron következő ablak, az nagyon jó lenne. tud valaki ilyet esetleg? Így nekem szimpatikusabb a sajat scriptem+eger+xmouse combo. Mert így ha nem is az az asztal aktív, amelyik felett van az egerem (mert közben elment róla az aktivitás, mert épp egy másik asztalon is soron következem), akkor kattintopk egyet, s máris aktív. Plusz ezzel a pokerpaddal nekem pár perces próbálkozás során nehézségeim támadtak a a betelés mértékével. Amikor potnyit akartam emelni, lazán all-in mentem.... persze ott lehet én bénáztam. Még ki akartam próbálni a betpot scriptet is, de az egerem görgője behalt....
nos miért írkálom ezeket? Mert én is gondolkodok a tanfolyam után egy maratoni játszmán. Kb. lenne gy hónapom a tanfolam vége, és egy esetleges nyaralás között. amit meghuzhatnék. ill. legalább egy részét.
s milyen célokkal? egyrészt a nyaralásra valót összeszedni, másrészt valószínű a bérlakást amiben lakom, meg lehet venni. nagyon durva lenne összepókerezni a lakás árát :D :D :D
Csak rövid számolgatások, inkább csak amolyan elmélkedésképp.
Rendes asztalon kb 65 leosztás megy le óránként, turbón valamivel több, legyen mondjuk 80. Átlagosan legyen 70 hand/óra. majd lehet csinálok célzottan olyan session, amikor csak normál asztalon, ill. csak turbóson játszom, de HM-ben is le lehet szűrni asztalonként is a sessionöket, tehát most is lehet vele számolni.
Most a monitoromon 9 asztal fér el, s sztem ezt nagyjából tudom is kezelni. Persze 1-1 sit out előfordul, de nem veszélyes. Csináljon az ember 1.5 órás nettó sessionöket, ami sztem kb. 1, 75 óra bruttónak felel meg a várakozás, s játék közbeni esetleges asztalcserék miatt. s pihenjen is az ember. sztem napi 4 ilyet simán meg tudok csinálni, akkor is, ha van más programom is. ha meg csak a poker, akkor talán többet is.
szóval akkor 4 session alatt 4*1.5*70*9 kb 3800 hand. huu, hát ez nem is sok, ennyit sokszor játszok, ha egy picit meghuzok. ha hajtani akarok, sztem napi 5k handet kell célul kitűzni.
De 3.8k hand/nappal teszem azt 2 hét alatt 53k handet játszok le. 3 PTBB/100-nál 30 dolcsi 1k handenként, ami 1.6k nyereség lenne. Kb. 2400 dolcsi raket termelnék, s még nincs, de remélem, hogy min. 40%-ot adnak 6-os szinten a noiQ pokeren. ennek utana kell járnom, mielőtt beszélek a managerrel, hogy mit szoktak ajánlani. de remélem hogy olyan 50-60 között inkább, mert 45 %-ra most is kijön a bonusszal együtt. Szóval 45%-al számolva ez 1080 dolcsi RB. Összesen ez 2.7k. Hát nem tudom, igazából sztem mondjuk napi 3.8k-nál lehetne többet is játszani, plusz ugye ez 14 nappal van számolva. No, ez amolyan hangos gondolkodás volt, meglátjuk.
Hi-hi! "Egy vágányra jár az agyunk", nagyon úgy néz ki. Én már régóta gondolkodom egy sok asztalos (minimum 10-12 zombi üzemmódban, a legegyszerűbb játékkal, persze full ringen) maratoni projektben, ez a mostani NL25 grind téma csak lökött rajtam egy utolsót. Amúgy elképzelhető, hogy azért tolja a PS-en, mert esetleg kap valamit a reklámozásért, csak ez nincs nagydobra verve. Én legalábbis biztos nem ülnék le egyetlen terem felsőjében sem a gépem elé "csak úgy". :)
No...hallod ebben lehet valami. mielőtt esetleg belefognék, meg is próbálom magam menedzselni :))))
No...hallod ebben lehet valami. mielőtt esetleg belefognék, meg is próbálom magam menedzselni :))))
" az 500 dolcsi naponta "
Ez reális NL25-ön ? Nem tudom, azér kérdezem. Létezik valai, aki ilyen átlagot elért már ? :)
Ez reális NL25-ön ? Nem tudom, azér kérdezem. Létezik valai, aki ilyen átlagot elért már ? :)
Jó én mondjuk max 4 asztalon játszom még jó darabig.
1 óra alatt 1 asztalon átlagban hány leosztás történik ?
Szal ez 20 asztalon. Akkor elvileg 4 asztalon NL25-ön játszva napi 100 dollár lenne reális, sok játékkal ?