Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 2. 23:41

Szorítsatok :)))

10k gtd 2k/k vakoknál van 91em, átlag 54 körül van. 1158 indulóból vagyunk 33-an, s én vagyok a 4. mit javasoltok, hogy csináljam? üljek a seggemen, csak prémium kezekkel játszak? vagy aggrozzak?

Ezzel elég jól elhuztam :)

medgypeti
2008. jún. 2. 23:42

10k gtd 2k/k vakoknál van 91em, átlag 54 körül van. 1158 indulóból vagyunk 33-an, s én vagyok a 4. mit javasoltok, hogy csináljam? üljek a seggemen, csak prémium kezekkel játszak? vagy aggrozzak?

Ezzel elég jól elhuztam :)

Heads upnál szólj!:D

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 3. 0:00

fenébe, 55-öt dobtam 2 AX-es ellen, plusz tercesedtem is volna. KQ-val nem mertem reraiselni, mert ha bukok, nagyon kevesem marad csak... picit beszari vagyok. Csak már 2.5k/5k vakoknál nem olyan sok a 84k se :)))

Littlemage
2008. jún. 3. 0:11

elcsesztem, lefogytam 27k-ra. már 3k/6k a vak....

visszajöttem 74kra...

ijjj bedobtam egy 66-ot pedig setesedtem volna, de ATvs 77játszotta le a partyt.

viszont 88 dolcsim már tuti van :)))

Littlemage
2008. jún. 3. 0:39

potty 13.ként. Jx-el lopni akartam, BB AK-val fogadta. 88 dolcsi plusz. ill ha levonjuk a nevezéseket, kevesebb. elhamarkodtam ezt is....

zoltanh
2008. jún. 3. 0:49

potty 13.ként. Jx-el lopni akartam, BB AK-val fogadta. 88 dolcsi plusz. ill ha levonjuk a nevezéseket, kevesebb. elhamarkodtam ezt is....

Kár érte, pedig az első hely szépen fizet.

Godmode
2008. jún. 3. 1:20

Grat a versenyhez, az a HM stat viszont bar kis minta, de NAGYON agressziv es loose PF, az AGR meg nagyon pici... Ez mindig ilyen neked? :eek:

Littlemage
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 3. 1:39

Grat a versenyhez, az a HM stat viszont bar kis minta, de NAGYON agressziv es loose PF, az AGR meg nagyon pici... Ez mindig ilyen neked? :eek:

köszi :) Melyik HM statra gondolsz?

Godmode
2008. jún. 3. 1:42

770-es hozzaszolas

Littlemage
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 3. 1:46

770-es hozzaszolas

Kukkants rá a player rublikára :) it's not mine ;) meg egy picit olvass feljebb, volt egy "move"-om, ami jól sült el, de emiatt a stat miatt léptem meg .

Élő ügyfélszolgálat