Szorítsatok :)))
10k gtd 2k/k vakoknál van 91em, átlag 54 körül van. 1158 indulóból vagyunk 33-an, s én vagyok a 4. mit javasoltok, hogy csináljam? üljek a seggemen, csak prémium kezekkel játszak? vagy aggrozzak?
Ezzel elég jól elhuztam :)
10k gtd 2k/k vakoknál van 91em, átlag 54 körül van. 1158 indulóból vagyunk 33-an, s én vagyok a 4. mit javasoltok, hogy csináljam? üljek a seggemen, csak prémium kezekkel játszak? vagy aggrozzak?
Ezzel elég jól elhuztam :)
fenébe, 55-öt dobtam 2 AX-es ellen, plusz tercesedtem is volna. KQ-val nem mertem reraiselni, mert ha bukok, nagyon kevesem marad csak... picit beszari vagyok. Csak már 2.5k/5k vakoknál nem olyan sok a 84k se :)))
elcsesztem, lefogytam 27k-ra. már 3k/6k a vak....
visszajöttem 74kra...
ijjj bedobtam egy 66-ot pedig setesedtem volna, de ATvs 77játszotta le a partyt.
viszont 88 dolcsim már tuti van :)))
potty 13.ként. Jx-el lopni akartam, BB AK-val fogadta. 88 dolcsi plusz. ill ha levonjuk a nevezéseket, kevesebb. elhamarkodtam ezt is....
potty 13.ként. Jx-el lopni akartam, BB AK-val fogadta. 88 dolcsi plusz. ill ha levonjuk a nevezéseket, kevesebb. elhamarkodtam ezt is....
Grat a versenyhez, az a HM stat viszont bar kis minta, de NAGYON agressziv es loose PF, az AGR meg nagyon pici... Ez mindig ilyen neked? :eek:
Grat a versenyhez, az a HM stat viszont bar kis minta, de NAGYON agressziv es loose PF, az AGR meg nagyon pici... Ez mindig ilyen neked? :eek:
770-es hozzaszolas
770-es hozzaszolas