Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 3. 16:17

Remélem mák nékül is szoktál nyerni azért pf allint? :D

Mák mindig kell, ha másért, nem, akkor azért, hogy ne mákoljanak le :D :D

Azért gondolhatod, hogy mit osztottak a chaten :))) Persze nem hagytam magam, visszaosztottam, hogy fishek, nem tudnak AA dobni preflop :D Meg, Ty, I need this for my new refrigator :D

Sokkal viccesebb, amikor AA-val mész, emelsz, megadják, majd beszopatnak egy lehetetlen flopolt sorral :) Ha valaki feszesen játszik, pf emel, akkor vannak, akik direktre rámennek arra, hogy megadják valami lappal, hogy két párt, sort flopoljanak az AK, AA ellen...

Ilyesmire gondolsz? :D A hülye sunnyogó, jól beszopta :) Kár, hogy nem toltam egy reraiset :)

***** Hand History for Game 1009974561 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Tuesday, June 03, 01:47:05 2008
Table Clayton (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: speedhart ( $85.76 )
Seat 3: Gohan028 ( $31.30 )
Seat 5: kefranc ( $37.55 )
Seat 6: kaffe13 ( $50.25 )
Seat 8: INeedUrChipsFish ( $158.20 )
kaffe13 posts the small blind [$0.25].
INeedUrChipsFish posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :Jd: :5d: ]
speedhart folds
Gohan028 folds
kefranc calls [$0.50]
kaffe13 folds
INeedUrChipsFish checks
** Dealing Flop ** [ :Kd:, :9d:, :Qh: ]
INeedUrChipsFish checks
kefranc checks
** Dealing Turn ** [ :Ts: ]
INeedUrChipsFish bets [$0.50]
kefranc calls [$0.50]
** Dealing River ** [ :4s: ]
INeedUrChipsFish bets [$2.25]
kefranc raises [$4.50]
INeedUrChipsFish calls [$2.25]
INeedUrChipsFish wins $10.70 from main pot
kefranc shows [:Ad: :Kh: ]

Terrorka
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 4. 8:30

hát a lehető legrosszabul jácotta meg az AK -t, egyébként a reraise nem lett volna jogos mer AJ ver. amugy miért nem hivsz 1 ellenfél ellen flopon amikor flösh és sorhuzod is van?

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 4. 10:50

hát a lehető legrosszabul jácotta meg az AK -t, egyébként a reraise nem lett volna jogos mer AJ ver. amugy miért nem hivsz 1 ellenfél ellen flopon amikor flösh és sorhuzod is van?

jogos. elvileg ugye ilyenkor minden 2. leosztásban be kell jönnnie a dolognak. Vagy a lyukas sornak, vagy a flushnek. Amugy ilyen szituban érdemes vállalni a flopon az all-int?

Littlemage
2008. jún. 4. 11:18

Terrorka, ezt a mondatodat wilddrew naplojaba irtad, de itt kérdezek rá, mert tuti, hogy egy naploban régi bejegyzések hozzászólásai között elfelejteném visszakeresni.

"Szerintem menj el 8 órába dolgozni 1 gyárba, az majd felébreszt :D "

Ezt kifejtenéd :) Csak kiváncsi vagyok.

wilddrew
2008. jún. 4. 12:14

Terrorka, ezt a mondatodat wilddrew naplojaba irtad, de itt kérdezek rá, mert tuti, hogy egy naploban régi bejegyzések hozzászólásai között elfelejteném visszakeresni.

Akkor itt válaszolok rá, ugyan nem nekem szól a kérdés és nem is az én topicom :) A fenti javaslat mellett mégborzalmasabb volt a játékom, úgyhogy ez nem nyerő ötlet :)

Egyébként ti hogy bírjátok ezt a fülledt meleget? Én ott vagyok, hogy mindjárt megfejelem a billentyűzetet, az agyam meg egy szivacsra emlékeztet, ami szívja fel az izzadtásgot :)

Terrorka
2008. jún. 4. 14:37

Ugy gondolom aki pokerezik munka helyett annak örülnie kéne, aki dolgozott évekig az tudja miről beszélek. vannak emberek akiknek pofon kell az élettől ahhoz hogy rájöjjenek milyen jo helyzetben vannak. ha a pokerezésünknek "munka" szaga van akkor is át kell értékelnünk a helyzetünket hiszen pénzből élünk, vmit csinánunk kell.
nekem wilddrew naploját olvasva 2 dolog jutott eszembe,
kicsit ki van égve, el van fáradva -> fel kell töltödnie, vmi örömteli dolgot kell csinia.
ellustult -> egyrészről át kell értékelni a jelenlegi helyzetét illetve motiváciot kell meritenie vmiből, pl belegondol milyen xar lehet 1 gyárba 8 órát lehuzni havi 80e -ért :D

Terrorka
2008. jún. 4. 14:41

jogos. elvileg ugye ilyenkor minden 2. leosztásban be kell jönnnie a dolognak. Vagy a lyukas sornak, vagy a flushnek. Amugy ilyen szituban érdemes vállalni a flopon az all-int?

esélyek szerint nem, kevesebb mint 50% -od van a nyerésre, viszont ha alul/felül nyitott sorhuzod is van akkor 50% felett van az esély hogy sor vagy flösh alakul ki.

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 4. 16:03

Mi ez???? Hát, asszem be kell vezetnem valamit, hogy ha nagyon nyerőben vagyok, kiszállok. Mert ez így nem jó. +2 beülőnél voltam nagyon hamar, s lett belőle -18 dolcsi....
Leginkább ennek a 2 handnek köszönhetően....

megint azok a rohadt AK-k. Pedig mindkét esetben annyira jobb voltam... Ja es mindkét playa ilyen 8-10%-os 3bettel tolták.

ehhez no komment, elcseszett rng.

***** Hand History for Game 1011570047 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, June 04, 02:11:42 2008
Table Kansas Feather (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 1: K33pSt4y ( $69.75 )
Seat 5: CubaRu ( $93.50 )
Seat 6: kaffe13 ( $55.60 )
Seat 8: INeedUrChipsFish ( $49.95 )
Seat 10: ZEON212 ( $69.80 )
ZEON212 posts the small blind [$0.25].
K33pSt4y posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :Kd: :As: ]
CubaRu folds
kaffe13 folds
INeedUrChipsFish raises [$2.00]
ZEON212 raises [$6.75]
K33pSt4y folds
INeedUrChipsFish raises [$15.00]
ZEON212 raises [$62.80]
INeedUrChipsFish calls [$32.95]
** Dealing Flop ** [ :Jc:, :Qh:, :9d: ]
** Dealing Turn ** [ :3d: ]
** Dealing River ** [ :3h: ]
ZEON212 wins $117.25 from main pot
ZEON212 shows [:Qd: :Ah: ]

***** Hand History for Game 1011598762 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Wednesday, June 04, 02:34:01 2008
Table Petawawa (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: snipxx ( $66.15 )
Seat 3: lpy0608 ( $73.93 )
Seat 5: amycolis ( $51.20 )
Seat 6: Boschman ( $48.80 )
Seat 8: GetMoreAndMore ( $50.00 )
Seat 10: INeedUrChipsFish ( $44.95 )
Boschman posts the small blind [$0.25].
GetMoreAndMore posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :Ad: :Kd: ]
INeedUrChipsFish raises [$2.00]
snipxx folds
lpy0608 folds
amycolis folds
Boschman raises [$6.25]
GetMoreAndMore folds
INeedUrChipsFish raises [$16.00]
Boschman raises [$42.30]
INeedUrChipsFish calls [$26.95]
** Dealing Flop ** [ :5c:, :3d:, :2h: ]
** Dealing Turn ** [ :9d: ] itt ha jól számolom volt 17 outom a javulásra....
** Dealing River ** [ :2s: ]
Boschman wins $91.25 from main pot
Boschman shows [:Qh: :Qd: ]

Ellenem meg szinte mindig behuzzák csak sima 6 outtal is!!!!

wilddrew
2008. jún. 4. 16:53

Lehet nagyon fish kérdés, de érdemes pf allin menni AK-val? Én jobban szeretek flopot nézni előbb, ha ott a K, akkor már tolom is neki, egyébként meg túl sokszor láttam már elvérezni szegény AK-t :( Szerintem sokkal erősebben játsszák meg ezt a lapot, mint amilyen erőt képvisel valójában...

Agostini
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 4. 17:03

Lehet nagyon fish kérdés, de érdemes pf allin menni AK-val? Én jobban szeretek flopot nézni előbb, ha ott a K, akkor már tolom is neki, egyébként meg túl sokszor láttam már elvérezni szegény AK-t :( Szerintem sokkal erősebben játsszák meg ezt a lapot, mint amilyen erőt képvisel valójában...

az a baj,hogy 90% ban max coin flipre vagy jó, és még annak is jelentős részében leszel dominnálva :( sztem AK-t nem kell pf allin vinni, tolni jó talán ha van fold eq. de ..nem tudom.

Élő ügyfélszolgálat