Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz spirited kommentjére
2008. jún. 5. 4:00

A három parti közül szerintem a második problémás, a többit jól játszottad.

A legjobb játék szerintem a dobás lett volna, de ha már emelsz vele, akkor inkább egyből allin, mert ha visszatolják rád, akkor már pot committed vagy amúgy is, mert a stacked felét már betetted. Ha meg úgyis betennéd az összes zsetonod, akkor már inkább told be egyből, attól hátha jobban megijednek. :) De UTG-ből ez inkább dobás és inkább toljad be kicsit rosszabb lappal pozícióból.

Grat az eredményhez!

Köszi!

Pár napja írtam neked privatba ipokeres VIP kérdésekkel. Megkaptad? majd légyszi válaszolj rá, lassan aktuális lesz, hogy mit érdemes kialkudnom :)

spirited
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 5. 4:15

Köszi!

Pár napja írtam neked privatba ipokeres VIP kérdésekkel. Megkaptad? majd légyszi válaszolj rá, lassan aktuális lesz, hogy mit érdemes kialkudnom :)

PM ment.

Terrorka
Válasz spirited kommentjére
2008. jún. 5. 9:10

AK pre flop allin

Én AK -val nem szeretek pre flop allint menni, természetesen visszahívok vele, de ha allint kapok akkor dobom, sokszor futok bele ilyenkor QQ-AA -ba.

kisrapi
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 5. 9:19

Én AK -val nem szeretek pre flop allint menni, természetesen visszahívok vele, de ha allint kapok akkor dobom, sokszor futok bele ilyenkor QQ-AA -ba.

Jah, NL50-en még sztem sem kell erőltetni az all-int AK-val, általában ha valaki 4-betel az már KK-AA..csak ha valami spec. readem van az ellenről akkor vagyok hajlandó all-in menni AK-val.
Magasabb téten, ahol már elég sok a light 4-bet, ott simán lehet tolni...állítólag:D

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 5. 11:32

oksi, igyekszem majd visszavenni ebből az AK-ból. csak azt vettem észre, hogy ellenem folyamatosan jönnek AK-val preflop all-in, s általában be is huzzak. Én meg szívok vele.

Godmode
2008. jún. 5. 14:35

A coinflippekre is csak egy megoldas van, gyakorlat teszi a mestert... ;)

kolatoki
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 5. 14:38

Én ott voltam tegnap littlemage amikor AQ val preallinig mentél a bolond ellen és lemákoltad a pocet KK-t:)jaj de szép volt:D

kisrapi
2008. jún. 5. 14:54

oksi, igyekszem majd visszavenni ebből az AK-ból. csak azt vettem észre, hogy ellenem folyamatosan jönnek AK-val preflop all-in, s általában be is huzzak. Én meg szívok vele.

Mer te 77-tel callolsz:D

Littlemage
Válasz kolatoki kommentjére
2008. jún. 5. 16:12

Én ott voltam tegnap littlemage amikor AQ val preallinig mentél a bolond ellen és lemákoltad a pocet KK-t:)jaj de szép volt:D

az necces volt nagyon, de szerencsére bejött. amugy asszem ő is 3bet maniakus volt.

Nem 3betmánákus volt, hanem 60% VPIP-s. igaz csak 60 handem volt róla.

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 5. 16:13

Mer te 77-tel callolsz:D

:D

De elvileg nem sok különbség van a 77 vs AK és a QQ vs AK között. QQ-nál a sorra kevesebb az esélye, de ennyi, nem? ;)

Élő ügyfélszolgálat