A három parti közül szerintem a második problémás, a többit jól játszottad.
A legjobb játék szerintem a dobás lett volna, de ha már emelsz vele, akkor inkább egyből allin, mert ha visszatolják rád, akkor már pot committed vagy amúgy is, mert a stacked felét már betetted. Ha meg úgyis betennéd az összes zsetonod, akkor már inkább told be egyből, attól hátha jobban megijednek. :) De UTG-ből ez inkább dobás és inkább toljad be kicsit rosszabb lappal pozícióból.
Grat az eredményhez!
Köszi!
Pár napja írtam neked privatba ipokeres VIP kérdésekkel. Megkaptad? majd légyszi válaszolj rá, lassan aktuális lesz, hogy mit érdemes kialkudnom :)
AK pre flop allin
Én AK -val nem szeretek pre flop allint menni, természetesen visszahívok vele, de ha allint kapok akkor dobom, sokszor futok bele ilyenkor QQ-AA -ba.
Én AK -val nem szeretek pre flop allint menni, természetesen visszahívok vele, de ha allint kapok akkor dobom, sokszor futok bele ilyenkor QQ-AA -ba.
oksi, igyekszem majd visszavenni ebből az AK-ból. csak azt vettem észre, hogy ellenem folyamatosan jönnek AK-val preflop all-in, s általában be is huzzak. Én meg szívok vele.
A coinflippekre is csak egy megoldas van, gyakorlat teszi a mestert... ;)
Én ott voltam tegnap littlemage amikor AQ val preallinig mentél a bolond ellen és lemákoltad a pocet KK-t:)jaj de szép volt:D
oksi, igyekszem majd visszavenni ebből az AK-ból. csak azt vettem észre, hogy ellenem folyamatosan jönnek AK-val preflop all-in, s általában be is huzzak. Én meg szívok vele.
Én ott voltam tegnap littlemage amikor AQ val preallinig mentél a bolond ellen és lemákoltad a pocet KK-t:)jaj de szép volt:D
Mer te 77-tel callolsz:D