csak 1 kis megjegyzés a handokhoz.
1. nem calloztam volna a 22$ -os hívást
2. standard
3. nagyobbat hivnék vissza a flopon hisz kinn van flashhuzó
4. én jobban védeném a settet, illetve turnön nyilvánvaló volt hogy kijött a flasa vagy sora és a banki esélyed nem volt meg a call -ra, de a szerencse segített.
Amikor kiszámoltam, akkor olyan 20-25%-nak felelt meg. de az vagy 1es, vagy 4es szinten volt. a héten léptem fel 6-os szintre, így azt még nem tudom, majd holnap talán tudok valamit mondani.
amúgy beszéltem a főmuftival, s azt mondja, hogy automatikus rakenövelés van 6-os szinten, de egyedi dealre nincs lehetőség. dealre olyan esetekben van lehetőség, hogy pl. kellene neked valami, ami nincs a shopban, akkor az ügyben tud az ember egyezkedni. Persze rákérdeztem, hogy minek felel meg a RB, s "vicces" fiu volt, azt mondta, majd számoljam ki...
Ja meg 6osként valami legaue is van, még nem néztem utana.
Ajjaj... -4.5 BI-ál tartok. .. Vegyesen hibáztam én is, volt badbeat is. Preflop all-in mentem AQ-val K7 es K9 ellen, s buktam, meg talán shortyk is vittek 1-1.5 beülőt, persze esélytelenebbként mákoltak le... Plussz volt laputkozés.. AA vs AK, meg egyszer volt split, AQ-val vakból squezzeltem, a megadó adta. A22 flopon chek, én hívtam embereset, mire reraise all-in volt a válasz. adtam, persze AK.. turn Q -yes!!!yes!!!! river: 2 csessze meg....
Meg volt egy nagyon durva hibám, 150 BBvel kifizettem egy setet, ráadásul én toltam rá... asszem picit vissza kell vennem, s menni a tutikkal :)
viszont rájöttem valamire. egy csomoszor eljátszák a check/raise-t ellenem a flopon... sokszor bedobtam, van mikor most már megy a reraise, s dobnak. gondolom ilyenkor valamilyen közepes párjuk lehet. Ill. volt, hogy megnéztem mennyit szokott check/raiselni, s ha tulzasba viszi, akkor én is ráteszek egy lapáttal.
Mai cél: Jó lenne ezt a 4.5 BI-t visszahozni nullába. de legalább 2.5-et, s akkor nullás a mai nap.
Hát nem sikerült visszahozni, hanem még szép minusz lett ez is.... de behuztam egy verseny 4. helyét, s ez kb. kompenzálta a cg-s veszteséget. köszi a szurkoloknak a szurkolást. lehetett volna több is ebben, de FT-n lemákolták az AA-mat, meg volt egy rossz pushom A3s-el, QQ fogadta, sjött neki egy 3. is. még amugy 2 versenyre neveztem, azokon is egész jól játszottam, 35k gtd-n AQ-val pusholtam AK-t.... kíváncsi leszek a holnapi rb-re. meg remélem ezzel a rossz sessionnel egy időre letudtam a rossz szeriat. persze voltak rossz megjátszások, de szopatott az rng is rendesen....
Persze, mind jogos. az utolsót hogy játszottad volna? c/raise allin, vagy élből all-in a flopon?
indultam valami satelliton 150 k gtd-re. mintha ugy nézném, hogy az első 22-nek van szeke. Jelenleg első vok, 27-ből.
Még sose játszottam ilyet, most mindenki befeszült.... akkor nekem se kellene izmozni, hanem várjak ki okosan?
indultam valami satelliton 150 k gtd-re. mintha ugy nézném, hogy az első 22-nek van szeke. Jelenleg első vok, 27-ből.
Még sose játszottam ilyet, most mindenki befeszült.... akkor nekem se kellene izmozni, hanem várjak ki okosan?
Megnéztelek, már második vagy, de ez sem vészes még :D
Amúgy 21 kap jegyet úgyhogy ne a 22. helyen essél ki, mert akkor csak 35$-t kapsz.
Elöbb mivel emeltél 16K-ig? :)
Megnéztelek, már második vagy, de ez sem vészes még :D
Amúgy 21 kap jegyet úgyhogy ne a 22. helyen essél ki, mert akkor csak 35$-t kapsz.
Elöbb mivel emeltél 16K-ig? :)