Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 12. 14:13

csak 1 kis megjegyzés a handokhoz.

1. nem calloztam volna a 22$ -os hívást
2. standard
3. nagyobbat hivnék vissza a flopon hisz kinn van flashhuzó
4. én jobban védeném a settet, illetve turnön nyilvánvaló volt hogy kijött a flasa vagy sora és a banki esélyed nem volt meg a call -ra, de a szerencse segített.

Persze, mind jogos. az utolsót hogy játszottad volna? c/raise allin, vagy élből all-in a flopon?

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 12. 14:13

Amikor kiszámoltam, akkor olyan 20-25%-nak felelt meg. de az vagy 1es, vagy 4es szinten volt. a héten léptem fel 6-os szintre, így azt még nem tudom, majd holnap talán tudok valamit mondani.

amúgy beszéltem a főmuftival, s azt mondja, hogy automatikus rakenövelés van 6-os szinten, de egyedi dealre nincs lehetőség. dealre olyan esetekben van lehetőség, hogy pl. kellene neked valami, ami nincs a shopban, akkor az ügyben tud az ember egyezkedni. Persze rákérdeztem, hogy minek felel meg a RB, s "vicces" fiu volt, azt mondta, majd számoljam ki...

Ja meg 6osként valami legaue is van, még nem néztem utana.

köszi az infokat! Akkor azt hiszem lehet még várok vele egy kicsit.
Megvárom majd a számításaidat és utánna eldöntöm mitévő legyek :)

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 12. 20:27

Ajjaj... -4.5 BI-ál tartok. .. Vegyesen hibáztam én is, volt badbeat is. Preflop all-in mentem AQ-val K7 es K9 ellen, s buktam, meg talán shortyk is vittek 1-1.5 beülőt, persze esélytelenebbként mákoltak le... Plussz volt laputkozés.. AA vs AK, meg egyszer volt split, AQ-val vakból squezzeltem, a megadó adta. A22 flopon chek, én hívtam embereset, mire reraise all-in volt a válasz. adtam, persze AK.. turn Q -yes!!!yes!!!! river: 2 csessze meg....

Meg volt egy nagyon durva hibám, 150 BBvel kifizettem egy setet, ráadásul én toltam rá... asszem picit vissza kell vennem, s menni a tutikkal :)

viszont rájöttem valamire. egy csomoszor eljátszák a check/raise-t ellenem a flopon... sokszor bedobtam, van mikor most már megy a reraise, s dobnak. gondolom ilyenkor valamilyen közepes párjuk lehet. Ill. volt, hogy megnéztem mennyit szokott check/raiselni, s ha tulzasba viszi, akkor én is ráteszek egy lapáttal.

Mai cél: Jó lenne ezt a 4.5 BI-t visszahozni nullába. de legalább 2.5-et, s akkor nullás a mai nap.

Littlemage
2008. jún. 13. 2:33

Hát nem sikerült visszahozni, hanem még szép minusz lett ez is.... de behuztam egy verseny 4. helyét, s ez kb. kompenzálta a cg-s veszteséget. köszi a szurkoloknak a szurkolást. lehetett volna több is ebben, de FT-n lemákolták az AA-mat, meg volt egy rossz pushom A3s-el, QQ fogadta, sjött neki egy 3. is. még amugy 2 versenyre neveztem, azokon is egész jól játszottam, 35k gtd-n AQ-val pusholtam AK-t.... kíváncsi leszek a holnapi rb-re. meg remélem ezzel a rossz sessionnel egy időre letudtam a rossz szeriat. persze voltak rossz megjátszások, de szopatott az rng is rendesen....

Terrorka
2008. jún. 13. 8:02

Persze, mind jogos. az utolsót hogy játszottad volna? c/raise allin, vagy élből all-in a flopon?

ahogy néztem 6$ körül volt a pot, itt nem mennék egyből allint, a check/raise már nem rossz, mivel az agreszor a flop elött az ellenfelünk volt, de ilyenkor 1 huzokéz is simán el chekelheti. én ilyenkor az ellenféltől függően szoktam hívni vagy c/r -elni. ha hívok akkor mindig pot felett. mondjuk 8$, hogy a huzokezek ne kapjanak megfelelő banki esélyt, bár általában az asztalnál az ellenfelek 90% -a azt se tudja mi az a banki esély. :)

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 13. 20:00

indultam valami satelliton 150 k gtd-re. mintha ugy nézném, hogy az első 22-nek van szeke. Jelenleg első vok, 27-ből.

Még sose játszottam ilyet, most mindenki befeszült.... akkor nekem se kellene izmozni, hanem várjak ki okosan?

zoltanh
2008. jún. 13. 20:15

indultam valami satelliton 150 k gtd-re. mintha ugy nézném, hogy az első 22-nek van szeke. Jelenleg első vok, 27-ből.

Még sose játszottam ilyet, most mindenki befeszült.... akkor nekem se kellene izmozni, hanem várjak ki okosan?

Ha jelenleg első vagy akkor nyugodtan üld ki :)
Még AA-t is dobhatod a francba. 5 ember csak kiesik elötted :D

wilddrew
2008. jún. 13. 20:16

Ha 22 megy tovább és 27ből te vagy az első, akkor nagyon geci, de tényleg sit out :) A vakok elintézik neked, hogy bejuss... :)

zoltanh
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 13. 20:18

Megnéztelek, már második vagy, de ez sem vészes még :D
Amúgy 21 kap jegyet úgyhogy ne a 22. helyen essél ki, mert akkor csak 35$-t kapsz.

Elöbb mivel emeltél 16K-ig? :)

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 13. 20:25

Megnéztelek, már második vagy, de ez sem vészes még :D
Amúgy 21 kap jegyet úgyhogy ne a 22. helyen essél ki, mert akkor csak 35$-t kapsz.

Elöbb mivel emeltél 16K-ig? :)

QQ-val ;)

Amugy nem erre kellett volna mennem, mert ez rebuyos.... s azért nincs olyan tök sok 50 dolcsim :)

Élő ügyfélszolgálat