Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 13. 20:29

QQ-val ;)

Amugy nem erre kellett volna mennem, mert ez rebuyos.... s azért nincs olyan tök sok 50 dolcsim :)

úgy játszad, hogy ha 22 maradtok akkor vége a versenynek és nem kell játszani az első helyért. Sok sikert a nagyversenyen amúgy :) (remélem kijelenthetem, mert már csak 3 embernek kell kiesnie)
Megnéztem a prize poolt és elég kecsegtető 34K$ :) Remélem hosszú éjszakád lesz....

Littlemage
2008. jún. 13. 20:29

no nem baj 13. vok egy 6k gtd-n a 82-ből, 80tól itm. mondjuk erre tök sok rebuyt vettem a bad beates topicba betett hasonlo partyk miatt. igaz csak 3 dolcsiok :) meg így a nagy lenduletben benevezten egy 22 dolcsis satellitre a 250k gtd freezoutra... ki tudja, egy ilyen versenyen csak egyszer kell FT-re jutni :)

Littlemage
2008. jún. 13. 20:30

köszi, igyekszem majd :)

Littlemage
2008. jún. 13. 21:14

hát... lefogytam 1000-re, AQ-hoz nem jött semmi....

Littlemage
2008. jún. 13. 21:30

visszahoztam, erre emelek AK-val, kapok egy min reeraiset, adom, flop Q magas, aztan maradt a check/fold....

250k gtd-s satelliton meg durvan velem van az rng..... rohadna meg..

Littlemage
2008. jún. 13. 22:03

nem hiszem, el, hogy így kell kiesnem a 6k gtd-ről 18.ként.... megint ott lehetett volna a nagy pénz....

150k gtdről kiestem 2pár vs 2pár... nem vettem 50 dolcsiért rebuyt....

közben egy másik 6 k gtd-n is szívok AQ vs AK-val maradt vagy 4 M-em..

Egy valami jó, a 250k gtd satellieten első vok...

Littlemage
2008. jún. 13. 22:28

yeah! ez megvan, itt nem fogok parazni, hogy óvatosan, mert nincs cash rebuyra

itt az itm is min. 200 dolcsi :)

ThxLittleFish
2008. jún. 13. 23:11

hajrá hajrá! final tableön szeretnénk szurkolni! :)

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. jún. 14. 1:41

erről meg így kell kiesni

Littlemage
2008. jún. 14. 2:31

ma versenynapot tartottam....

érdekes dolog ez is... igazandibol plusszos lettem a mai nap, de hát... olyan szivatasokkal estem, ki hogy ihaj....

cg-t csak picit jatszottam. tehat a race-re nem termeltem semmit. 2-3 versenyen is komoly esélyem lett volna komoly pénzbe érni, s mindig a sokkal jobb lappal estem ki pl. KK vs QJ, AK vs A5...

Életemben először indultam 2 satelliten is. hát nem volt nehez a helyezettek közé jutni. az egyik 150k gtd rebuyos verseny volt. no ilyenre nem nagyon fogok többet, mert rebuy+addonra nem nagyon akarnék 50 dolcsikat kiszorni.
Viszont nagyobb nevezesu díju freezoutra lehet próbálkozok majd még.
S sikerült a 250k gtd-re is bejutni. Mondjuk asszem ez összesen talán 68 dolcsimban volt, egyszer vettem egy rebuyt, de nyertem egy 215 dolcsis belépőjegyet.

kb 140 dolcsit versenyezgettem el, s nyertem 540-et a belépőjeggyel együtt. ill sztem ennél többön indultam, de valamiért nem mutatja ki a rendszer.

most nezem cg-ben nyerőben voltam NL50-en, 40 dolcsi.

Picit omahaztam is... vegyes sikerekkel.

az utolsó versenyen 3. lettem, ft-t fel is vettem videora, de sztem megint szarakodik a camtasia a mentesnel, meg igazandiból nem is volt lényeges mozzanat, talán 2 rablás, meg a kiesésem, az meg benn van a szurkolos topicban

Élő ügyfélszolgálat