Oktatót keresek!
Sziasztok! 10-éve pokerezem hivatás szerűen online NL100-ig(6max) jutottam de főleg élő CG-t játszottam külföldön azt viszont nagyon jó eredménnyel! Sajnos nem a pokerrel kapcsolatos olyan probléma jött az életemben,hogy 3.5év kényszer pihenőm volt és nem játszottam! Szeretném ismét elkezdeni a játékot de segítségre van szükségem. Játszogattam NL10 zoom-on de azt kell,hogy mondjam most még ezen a kis téten is kikapok mivel nagyon lemaradtam. Ha lenne valaki aki tudna segíteni írjon nekem a cashgameaa@gmail.com email-re.
Elo cash game oktatot keresnek ,50/100 illetve 100/200 as limiten ,2-3 eve pokerezem az alapokkal tisztaban vagyok .
Elo cash game oktatot keresnek ,50/100 illetve 100/200 as limiten ,2-3 eve pokerezem az alapokkal tisztaban vagyok .
ABC pokerrel tisztában vagy, az nagy szó! Kezdő kéz skála , polarizált es depolarizalt 3bet range ill. Cbet stratégia. Odds számításnál az alapok, ami flop 4*out es turn 2*out. Szóval 10 out az flop 40%
Exploitive stratégia !
Jatekos stílusok! Laza, passzív, feszes, calling station, agresszív, feszes agressziv.
Ilyesmikben lehet gondolkodni, a fantáziám szerint!
Tir-X, épp ez az hogy gőzöd sincs az élő cashgame oktatásról és mégis hozzászólsz... élő cg teljesen más mint az online, ismerek olyant aki az élő mezőny crusholja a legmagasabb tétekig, míg online NL20 felett nem nyerő... Tir-Xkém ez neked valami csodával felérő megmagyarázhatatlan dolog lehet, igaz?
Tir-X, épp ez az hogy gőzöd sincs az élő cashgame oktatásról és mégis hozzászólsz... élő cg teljesen más mint az online, ismerek olyant aki az élő mezőny crusholja a legmagasabb tétekig, míg online NL20 felett nem nyerő... Tir-Xkém ez neked valami csodával felérő megmagyarázhatatlan dolog lehet, igaz?
Élőben a 16 asztalos cyber gyerek eleve halálra unja magát, még a segéd progikat se tudja használni. Ráadásul a legtöbbet egy kis zrikálással könnyen ki is lehet billenteni a gto közeli játékából:)
Jelentős élő cash game tapasztalatom van, megnyugtatlak, crusholtam erősen, és komolyabb játékokban, mint az itthoni 50/100 és 100/200.
Azzal pedig nem írtál semmi újat, hogy van, aki NL20-at sem crusholja, de az élő casht igen. Ezt mindenki tudja, hiszen az élő póker ezerszer könnyebb, mint az online. Semmi jelentősége nem volt ennek a kijelentésednek.
Igazság szerint nem is tudom, mit akartál mondani a hozzászólásoddal. Mivel volt ekkora problémád? Annyit írtam, hogy bonyolultabb megoldani az élőre oktatást, mint az online játékra valót. Nem értesz egyet vele? Miért?
Kicsit pontosítanék: bizonyos dolgokban könnyebb, másban nehezebb. :)
Ez legyen mindenkinek mára a napi bölcsessége. Tessék lementeni a hsz-t!:p