rockett
Válasz Norris80 kommentjére
2020. aug. 8. 13:43

A kötelező jattolást én sem szeretem, ettől függetlenül szeretem a Montesinot, amíg otthon laktam, sokszor jártam ki, pozitívum, hogy nem csak kártyázni lehet, de van jó pár étterem is, annak idején billiárdoztunk és pingpongoztunk is a Gasometerben, azt hiszem az utóbbi már megszűnt.

Nekem sosem akadt igazán gondom a kötelező jattal, pici kasszákból nem adtam és nem is tették szóvá, nagyobb kasszákból 1-2bb-t dobtam be. Persze engem azért is fűznek ide szép emlékek, mert itt húztam be a legnagyobb CG kasszámat 1/2-n (kb. 1450€-os pot volt). A saját ajánlásom, hogy akkor érdemes menni, amikor nincs komolyabb torna, mindig úgy éreztem, hogy akkor kevesebb a regular is (1/1-1/2 téteken).

titcar
2020. aug. 8. 13:47

Pedig most terveztem hogy kimegyek Bécsbe játszani, de így azért meggondolom.

Nagyon gáz ez a kötelező jattolás. Köszi az infókat srácok!

nem tudom van-e rake cap, de az itthoni nem is tudom 3000 rake cap, na az a durva...

sakkos000
2020. aug. 8. 14:11

Pedig most terveztem hogy kimegyek Bécsbe játszani, de így azért meggondolom.

Nagyon gáz ez a kötelező jattolás. Köszi az infókat srácok!

Mi van most nyitva Bécsben? Bond?

Norris80
Válasz titcar kommentjére
2020. aug. 8. 16:00

nem tudom van-e rake cap, de az itthoni nem is tudom 3000 rake cap, na az a durva...

Miért is?

Norris80
Válasz sakkos000 kommentjére
2020. aug. 8. 16:01

Mi van most nyitva Bécsben? Bond?

Nem tudom, nem jártam még utána.

zo6Hwf
Válasz borzas kommentjére
2020. aug. 8. 22:18

A jattolás a szervíz miatt van. nem muszáj jattolni de akkor olyan is lesz a szerviz. 3% már megfelelő pókerben, de játékonként változik a jatt mértéke. Ha nem értékzsetonos a játék akkor is más meg értékzsetonnal is más, viszont jattolni kell! Tapasztalt gamblerek jól tuják miért :D

Piroslapos
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. aug. 8. 22:37

Szivesen megoktatlak ha hondolod gyere játszani, min 1000 kötelező miszi van :)) ahogy telik az idő úgy emelkedik kör 5e ig . A szervező garantláltan mindíg nyer:)):)):))

jlavic
Válasz Piroslapos kommentjére
2020. okt. 12. 14:30

Sziasztok!

Cash game coachingot keresek kizárolag élő pokerre illetve verseny coachingot is online és élőre egyaránt .Kérem csak olyan jelentkezzen aki hitelesen tudja igazolni az eredményét /multját szakmai tudását
Köszönöm előre is , szép napot nektek !
Üdv .

qwert987
Válasz jlavic kommentjére
2020. nov. 4. 10:13

Sziasztok!
Omaha oktatót keresek plo10-25 szintre. Szeretem ezt a játékot de valahogy nem áll össze a kép, vagy túl feszesen játszom vagy túl aggresszíven mivel sok spot-ban vagyok bizonytalan. Az online elérhetó videókon, anyagokon túl vagyok, pontos magyarázat nélkül sajnos nem javítottak az eredményemen. Bármilyen megoldás érdekel.
Üdv. T.

SzTii
2020. dec. 31. 7:31

Üdv!
BenceB (Raise your edge) cash kurzusarol erdeklodnek h kinek mi a tapasztalata vagy velemenye , mind2 erdekelne az online kezdo cash illetve az elos cash kurzus is ! , elore is koszonom a valaszokat

Élő ügyfélszolgálat