A kötelező jattolást én sem szeretem, ettől függetlenül szeretem a Montesinot, amíg otthon laktam, sokszor jártam ki, pozitívum, hogy nem csak kártyázni lehet, de van jó pár étterem is, annak idején billiárdoztunk és pingpongoztunk is a Gasometerben, azt hiszem az utóbbi már megszűnt.
Nekem sosem akadt igazán gondom a kötelező jattal, pici kasszákból nem adtam és nem is tették szóvá, nagyobb kasszákból 1-2bb-t dobtam be. Persze engem azért is fűznek ide szép emlékek, mert itt húztam be a legnagyobb CG kasszámat 1/2-n (kb. 1450€-os pot volt). A saját ajánlásom, hogy akkor érdemes menni, amikor nincs komolyabb torna, mindig úgy éreztem, hogy akkor kevesebb a regular is (1/1-1/2 téteken).
Pedig most terveztem hogy kimegyek Bécsbe játszani, de így azért meggondolom.
Nagyon gáz ez a kötelező jattolás. Köszi az infókat srácok!
Pedig most terveztem hogy kimegyek Bécsbe játszani, de így azért meggondolom.
Nagyon gáz ez a kötelező jattolás. Köszi az infókat srácok!
nem tudom van-e rake cap, de az itthoni nem is tudom 3000 rake cap, na az a durva...
Mi van most nyitva Bécsben? Bond?
A jattolás a szervíz miatt van. nem muszáj jattolni de akkor olyan is lesz a szerviz. 3% már megfelelő pókerben, de játékonként változik a jatt mértéke. Ha nem értékzsetonos a játék akkor is más meg értékzsetonnal is más, viszont jattolni kell! Tapasztalt gamblerek jól tuják miért :D
Szivesen megoktatlak ha hondolod gyere játszani, min 1000 kötelező miszi van :)) ahogy telik az idő úgy emelkedik kör 5e ig . A szervező garantláltan mindíg nyer:)):)):))
Sziasztok!
Cash game coachingot keresek kizárolag élő pokerre illetve verseny coachingot is online és élőre egyaránt .Kérem csak olyan jelentkezzen aki hitelesen tudja igazolni az eredményét /multját szakmai tudását
Köszönöm előre is , szép napot nektek !
Üdv .
Sziasztok!
Omaha oktatót keresek plo10-25 szintre. Szeretem ezt a játékot de valahogy nem áll össze a kép, vagy túl feszesen játszom vagy túl aggresszíven mivel sok spot-ban vagyok bizonytalan. Az online elérhetó videókon, anyagokon túl vagyok, pontos magyarázat nélkül sajnos nem javítottak az eredményemen. Bármilyen megoldás érdekel.
Üdv. T.
Üdv!
BenceB (Raise your edge) cash kurzusarol erdeklodnek h kinek mi a tapasztalata vagy velemenye , mind2 erdekelne az online kezdo cash illetve az elos cash kurzus is ! , elore is koszonom a valaszokat