Beindult a szekér?
Na végre!
Az első sikeresnek mondható MTT session is megszületett.
6 versenyt indítottam tegnap éjjel.
4 ITM jött össze, ezekből 2 db final table lett, és 2300 USD profit.
Közel voltam a nagy eredményhez, de sajna AK-t kaptam amikor az ellenfélnél AA lapult. Pedig az egyik FT-n sokáig CL is voltam :(
Talán legközelebb...
GL
Na végre!
Az első sikeresnek mondható MTT session is megszületett.
6 versenyt indítottam tegnap éjjel.
4 ITM jött össze, ezekből 2 db final table lett, és 2300 USD profit.
Közel voltam a nagy eredményhez, de sajna AK-t kaptam amikor az ellenfélnél AA lapult. Pedig az egyik FT-n sokáig CL is voltam :(
Talán legközelebb...
GL
Big grat WARETRAPS mester (Y)
Grat!!!
Gratula! Egész gyorsan jött az eredmény. Már ha MTT léptékkel számolunk.
köszi srácok! :)
Eléggé lefáradtam, reggel 8-ig ment a játék, most meg melóba kell menni.
Ma éjjel asszem CG lesz soron, mert 1-2 óránál többet képtelen leszek játszani.
GL
nagy grat! :)
Az utóbbi pár napon semmi komoly eredmény nem született, így szép lassan 100-200 dolcsinként potyogtatom vissza a lét a rendszerbe.
Ma délután először tartottam egy rövid CG sessiont, csak hogy ne felejtsek el játszani..
A mai esti MTT session elég kimerítő volt, és a vége felé kecsegtető helyzetben is voltam, hiszen CL-ként álltam egy 2000+ fős versenyen az utolsó 40-nél.
Aztán végül 28-ként kipottyantam ...
Elég nehéz a tour játékosok élete, legalábbis addig amig nem pottyan be az első nagyobb nyeremény. :)
Megint a komolyabb pénz közelében jártam.
7 verseny ----->1 ITM
1500 induló ----->11. helyezés
De legalább pluszos a session
A mai sessionrol par szoban:
9 versenyen indultam, amibol egy 3. (100 indulo) es egy 4. helyezes (300 indulo) szuletett.
Azon a versenyen ahol 4. lettem, ott kb az utolso 2 asztaltol kezdodoen vegig CL voltam egeszen az utolso 5 jatekosig, es vegul meg kellett elegedni a 4. hellyel.
A session bevetelben nem tul sokat hozott (kb a buyinok 4-szereset) de igy is tobb mint a semmi.