A mai nappal elindul a CG FR project, az MTT-zés mellett.
Kb 5 évet játszottam kizárólag SH asztalokon, így elég furcsa volt.
Az első session mindenesetre bíztató.
Egyelőre 50 és 100 NL-en fut a dolog, aztán majd meglátom.
GL hozzá!
Azt lehet tudni, hogy melyik terembe nyomod?
Én most már úgy érzem, hogy teljesen át tudtam állni a fr-re + az órabérem is már jobb mint sh-n volt.
Remélem nekem is bejön a váltás...
Ongame-ipoker-merge hálózatokban tervezem vegyesen, minimum 8 asztalon.
gl full ringhez! Nekem nem adta, de a 6max most annál inkább.
Ha fél évvel ezelőtt kérdezed, én full ringhez a caket ajánlottam volna, most viszont a merge lett jó ilyen szempontból, bár az asztal elég kevés sajnos ott (a szoftvere meg kiakaszt)
gl full ringhez! Nekem nem adta, de a 6max most annál inkább.
Ha fél évvel ezelőtt kérdezed, én full ringhez a caket ajánlottam volna, most viszont a merge lett jó ilyen szempontból, bár az asztal elég kevés sajnos ott (a szoftvere meg kiakaszt)
Nem is értem ,hogy miért ilyen kis termekben erőltetitek a fr-et.
Ps simán jó ehez. A nap 24 órájából bármikor leülhetek játszani, mert mindig van elegendő asztal. Bár az ok, hogy reggelről nincs annyi fish de olyan 11-től már indulnak a jó asztalok.
Mióta itt játszok igazából még nem is toltam éjjeli sessionoket. Olyanok voltak, hogy belecsúsztam éjjel 3-4 órába, de kimondottan azon nem változtattam, hogy én itt csak éjjel játszak. Egyszer reggel 5-6 kor kidobott az ágy, viszont akkor láttam,hogy milyen brutál asztalok vannak :D
De a hétvégén délután is jó asztalok szoktak lenni általába.
R1per: szerintem korán feladtad :( múlt hónapról láthattál egy 60K break even szériát, ebbe a hónapba meg elég szépen nyerek.
http://1.bp.blogspot.com/_WZAFODAvJJs/TH2yl7L6R4I/AAAAAAAAAKY/rs0-vwiC5Xw/s1600/August+Review.jpg
ő egy nl200-as reg. 100K oda-vissza hullámzik
ez meg a jelenlegi hónapja
http://1.bp.blogspot.com/_WZAFODAvJJs/TJCLvQ91zfI/AAAAAAAAAOA/PMGSt9QtcWI/s1600/sept+mid-month+review.emf
persze lehettem volna türelmesebb, csak mivel a bónusz supernova nélkül lófasz, így jobbnak láttam váltani, és csak januárban visszanézni ps-re.
A mai nappal elindul a CG FR project, az MTT-zés mellett.
Kb 5 évet játszottam kizárólag SH asztalokon, így elég furcsa volt.
Az első session mindenesetre bíztató.
Egyelőre 50 és 100 NL-en fut a dolog, aztán majd meglátom.
GL! Én szurkolok. Ezeket a szinteket rutinból simán verni fogod.
Szeptemberi FR grafikon :)