Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Vigyázz Csapda! - WARETRAPS feljegyzései

WARETRAPS
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. szept. 23. 22:30

A mai nappal elindul a CG FR project, az MTT-zés mellett.
Kb 5 évet játszottam kizárólag SH asztalokon, így elég furcsa volt.
Az első session mindenesetre bíztató.
Egyelőre 50 és 100 NL-en fut a dolog, aztán majd meglátom.

zoltanh
2010. szept. 24. 19:29

GL hozzá!

Azt lehet tudni, hogy melyik terembe nyomod?

Én most már úgy érzem, hogy teljesen át tudtam állni a fr-re + az órabérem is már jobb mint sh-n volt.

WARETRAPS
Válasz zoltanh kommentjére
2010. szept. 24. 19:39

Remélem nekem is bejön a váltás...
Ongame-ipoker-merge hálózatokban tervezem vegyesen, minimum 8 asztalon.

R1per2
2010. szept. 24. 19:41

gl full ringhez! Nekem nem adta, de a 6max most annál inkább.
Ha fél évvel ezelőtt kérdezed, én full ringhez a caket ajánlottam volna, most viszont a merge lett jó ilyen szempontból, bár az asztal elég kevés sajnos ott (a szoftvere meg kiakaszt)

WARETRAPS
Válasz R1per2 kommentjére
2010. szept. 24. 19:57

gl full ringhez! Nekem nem adta, de a 6max most annál inkább.
Ha fél évvel ezelőtt kérdezed, én full ringhez a caket ajánlottam volna, most viszont a merge lett jó ilyen szempontból, bár az asztal elég kevés sajnos ott (a szoftvere meg kiakaszt)

Nem elhanyagolható szempont hogy ezekből a hálózatokból kaptam a legjobb dealeket.
Cereus is kedvenc, de azt most egy ideig hasonló okokból kifolyólag hanyagolom. Jó ha tudod, hogy ha ott elérsz egy magas VIP szintet és utána kikesselsz akkor egy idő után kaphatsz elég kedvező VIP ajánlatokat a teremtől.
A caket sohasem szerettem.

zoltanh
Válasz R1per2 kommentjére
2010. szept. 24. 20:02

Nem is értem ,hogy miért ilyen kis termekben erőltetitek a fr-et.
Ps simán jó ehez. A nap 24 órájából bármikor leülhetek játszani, mert mindig van elegendő asztal. Bár az ok, hogy reggelről nincs annyi fish de olyan 11-től már indulnak a jó asztalok.
Mióta itt játszok igazából még nem is toltam éjjeli sessionoket. Olyanok voltak, hogy belecsúsztam éjjel 3-4 órába, de kimondottan azon nem változtattam, hogy én itt csak éjjel játszak. Egyszer reggel 5-6 kor kidobott az ágy, viszont akkor láttam,hogy milyen brutál asztalok vannak :D
De a hétvégén délután is jó asztalok szoktak lenni általába.

R1per: szerintem korán feladtad :( múlt hónapról láthattál egy 60K break even szériát, ebbe a hónapba meg elég szépen nyerek.

http://1.bp.blogspot.com/_WZAFODAvJJs/TH2yl7L6R4I/AAAAAAAAAKY/rs0-vwiC5Xw/s1600/August+Review.jpg
ő egy nl200-as reg. 100K oda-vissza hullámzik
ez meg a jelenlegi hónapja
http://1.bp.blogspot.com/_WZAFODAvJJs/TJCLvQ91zfI/AAAAAAAAAOA/PMGSt9QtcWI/s1600/sept+mid-month+review.emf

R1per2
Válasz zoltanh kommentjére
2010. szept. 24. 20:05

persze lehettem volna türelmesebb, csak mivel a bónusz supernova nélkül lófasz, így jobbnak láttam váltani, és csak januárban visszanézni ps-re.

kocka21
2010. szept. 24. 20:07

A mai nappal elindul a CG FR project, az MTT-zés mellett.
Kb 5 évet játszottam kizárólag SH asztalokon, így elég furcsa volt.
Az első session mindenesetre bíztató.
Egyelőre 50 és 100 NL-en fut a dolog, aztán majd meglátom.

GL! Én szurkolok. Ezeket a szinteket rutinból simán verni fogod.

WARETRAPS
Válasz kocka21 kommentjére
2010. szept. 24. 20:16

GL! Én szurkolok. Ezeket a szinteket rutinból simán verni fogod.

Köszi :)

WARETRAPS
2010. szept. 24. 21:20

Szeptemberi FR grafikon :)

Élő ügyfélszolgálat