Megvan az év eddig legbetegebb fiilmje, a franciák megint odatették magukat.
A Fűrész mehet a süllyesztőbe,nézzétek a Martyrs-t.
Egy pár nl100-200 hand
3 óra plo alatt(!), nem nyertem potot(!!!), vmi elképesztő volt, h mennyire nem talált el a flop soha. Én ilyet még nem láttam, mert ha meg volt vmim, akkor ellennél persze egy kicsivel mindig jobb. Pl.: QQ2 8 3 flopon enemynél Q3xx, nálam AQJT, ilyesmi csúfságok sorban... ez megtörtént K2K flopon is a Kxxx-emnél, csak ott 22 volt nála... na mindegy, mondom egy kis holdemre benézek, milyen a starsos hétvégi állomány és mennyire is van elegem belőle... hááát, mit ne mondjak, omg, pedig csak 10 percet játszottam, de több akció volt, mint omahán.
Sikerült jó asztalt is választani, de azért volt egy-két meglepő dolog és figura:
Rögtön az első hand ahogy rámkerül a vak.
Az ellen totál idióta, mint azt már az asztal figyelése közben kiszűrtem. Instacallolt a nuttal... ezután majdnem idegbetegen felálltam, de mondom jó ez az asztal, nem kéne tiltelni :D
Egy körrel később.
A turn evidens, de a riveren nehéz volt repelni tovább az 5-öst, mondom semmit nem dobatok el, de épp kezdtem számolni, h mi az a riverbet amit meg fogok adni, mert nem hiszem el, h jobb lenne nálam. Sehogy se állt össze a kép, h mivel lehet így játszani pókeren és flop fullon kívül, erre csinál egy ilyen gaybetet. Ty.
Ezen az asztalon is az első hand.
Simán postoltam a blindot, mert itt is 5 perce néztem a játékot és megállapítottam, h any2-val edge-m van felettük poziban...
A hétvégén már nincs több online sztem, pedig lassan silver leszek PS-en, a jhéten ezt a pár napot a hó végéig meg kell majd tolni...
Holnap kertiparti, grillezés és élő game a szabadban, gondolom érdekes lesz a sok hobbiplayával, majd jön a blogpost róla :)
Én, a szerencsés
Legelső hand :D
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (Button) (t1500)
SB (t1500)
Hero's M: 50.00
Preflop: Hero is Button with 10, 9
Hero calls t10, SB bets t40, Hero calls t20
Flop: (t80) 8, 3, 7 (2 players)
SB bets t20, Hero calls t20
Turn: (t120) K (2 players)
SB bets t20, Hero calls t20
River: (t160) 6 (2 players)
SB bets t100, Hero raises to t340, SB raises to t1420 (All-In), Hero calls t1080 (All-In)
Total pot: t3000
Results:
Hero had 10, 9 (straight, ten high).
SB had 5, 4 (straight, eight high).
Outcome: Hero won t3000
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezt pedig be kell raknom ide is, egyszerűen nem térek napirendre felette...
A nagy kérdés az, h az engem ismerők, vajon melyik utcán mennének valueallin? :)
Pár leosztással ezelőtt, ezt a line-t egy sima Ax-el játszotta el, hát mondom én ezt végigvalue-zom... ha rámtolja instacall, úgy látszik félt vmitől :)
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1260)
Hero (Button) (t1740)
Hero's M: 23.20
Preflop: Hero is Button with 2, K
Hero bets t100, SB calls t50
Flop: (t200) K, 2, A (2 players)
SB checks, Hero bets t150, SB calls t150
Turn: (t500) 9 (2 players)
SB bets t50, Hero raises to t200, SB calls t150
River: (t900) 5 (2 players)
SB bets t50, Hero raises to t250, SB calls t200 !!!
Total pot: t1400
Results:
Hero had 2, K (two pair, Kings and twos).
SB had K, K (three of a kind, Kings)!!!!!!
Outcome: SB won t1400
Percekig néztem én is a HH-t utána, vajon mitől ijedhetett meg? :D:D:D
Ezt pedig be kell raknom ide is, egyszerűen nem térek napirendre felette...
A nagy kérdés az, h az engem ismerők, vajon melyik utcán mennének valueallin? :)
Pár leosztással ezelőtt, ezt a line-t egy sima Ax-el játszotta el, hát mondom én ezt végigvalue-zom... ha rámtolja instacall, úgy látszik félt vmitől :)
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1260)
Hero (Button) (t1740)
Hero's M: 23.20
Preflop: Hero is Button with 2, K
Hero bets t100, SB calls t50
Flop: (t200) K, 2, A (2 players)
SB checks, Hero bets t150, SB calls t150
Turn: (t500) 9 (2 players)
SB bets t50, Hero raises to t200, SB calls t150
River: (t900) 5 (2 players)
SB bets t50, Hero raises to t250, SB calls t200 !!!
Total pot: t1400
Results:
Hero had 2, K (two pair, Kings and twos).
SB had K, K (three of a kind, Kings)!!!!!!
Outcome: SB won t1400
Percekig néztem én is a HH-t utána, vajon mitől ijedhetett meg? :D:D:D
Vagy pedig egy olyan playaba futottál, aki életében nem pókerezett még.
Sharkscope-on nem csekkoltad?
Überdonkey is in the house!
Állandóan overbetelt és eszetlenül buta-agresszíven játszott... mint azt látni fogjuk :)
PokerStars No-Limit Hold'em, $5.00+$0.25 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button (t1230)
Hero (SB) (t1770)
Hero's M: 39.33
Preflop: Hero is SB with 5, 8
Button calls t15, Hero checks
Flop: (t60) 8, 8, 8 (2 players)
Hero checks, Button bets t210
Hero calls t210
Turn: (t480) 3 (2 players)
Hero checks,Button bets t780
Hero calls t780
River: (t2040) 10 (2 players)
Hero checks, Button bets t210 (All-In), Hero calls t210
Total pot: t2460
Results:
Button had 7, 10 (full house, eights over tens)
Hero had 5, 8 (four of a kind, eights).
Outcome: Hero won t2460
ez beszarááás :D
16h után csinálok egy HU videót, handreplayerrel, két játékkal. remélem tetszeni fog. GL!
16h után csinálok egy HU videót, handreplayerrel, két játékkal. remélem tetszeni fog. GL!
Ha elrejted benne a "Polacheck a mesterem, én valójában csak egy szerencsés fiss vagyok." mondatot, akkor vendégem vagy egy sörre a zappában szerdán :D