Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Agitator
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. máj. 8. 8:26

Jóég, mi lesz ott :D

Zehy
Válasz Agitator kommentjére
2009. máj. 8. 12:14

Jóég, mi lesz ott :D

Buliiii!!!

Nyugi, lesz pia, így wp-zhetsz J5-J6-okkal majd, szóval te is jól fogod magad érezni :D

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 8. 13:39

Tegnap volt egy faszi ipokeren, aki minden körben 4BB-t emelt. Tragikusan nem volt lapom, aztán a mágikus J6s-el visszaemeltem, aztán a blank flopon c-beteltem, és láss csodát: dobott!

Ezt a pia dolgot meg úgy írod, mintha fogyasztanék alkoholt...

Polacheck
2009. máj. 8. 13:45

Tegnap volt egy faszi ipokeren, aki minden körben 4BB-t emelt. Tragikusan nem volt lapom, aztán a mágikus J6s-el visszaemeltem, aztán a blank flopon c-beteltem, és láss csodát: dobott!

Ezt a pia dolgot meg úgy írod, mintha fogyasztanék alkoholt...

Agi ezt ajánlom a figyelmedbe: https://poker-akademia.com/vBulletin/107799-post1681.html

Szerintem az egyik tanítványod lehetett...

Agitator
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 8. 13:53

Agi ezt ajánlom a figyelmedbe: https://poker-akademia.com/vBulletin/107799-post1681.html

Szerintem az egyik tanítványod lehetett...

Azért preflop allint nem adok meg vele még én sem. Úgy érzem a J6s szekta egyik renegát vadhajtásába botlottál! :D

Polacheck
2009. máj. 8. 13:55

Azért preflop allint nem adok meg vele még én sem. Úgy érzem a J6s szekta egyik renegát vadhajtásába botlottál! :D

Pedig azt hittem, hogy az agitatorcoaching.com egyik alapköve a J6 never fold!

Agitator
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 8. 14:01

Pedig azt hittem, hogy az agitatorcoaching.com egyik alapköve a J6 never fold!

Neeeem, dehogy! :D
A cél a J6s kreatív megjátszása, nem a preflop all in megadása. A coaching most épp amúgyis a J5s felé terjeszkedik, Zehyn már teszteltem, az eredmények biztatóak.

Ilyen stackméreteknél sírva, de dobtam volna. Mellesleg DoN-ra még nincs felkészítve a J6s... hiányterület!

chubbyhun
2009. máj. 8. 14:44

Neeeem, dehogy! :D
A cél a J6s kreatív megjátszása, nem a preflop all in megadása. A coaching most épp amúgyis a J5s felé terjeszkedik, Zehyn már teszteltem, az eredmények biztatóak.

Ilyen stackméreteknél sírva, de dobtam volna. Mellesleg DoN-ra még nincs felkészítve a J6s... hiányterület!

HAHAHA, de gyenge, most már tudjuk, hogy ki volt, amiért védekezel az csak azért van, mert most buktál...

Agitator
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. máj. 8. 14:47

Lebuktam, a fenébe :D

Zehy
2009. máj. 8. 14:55

Lebuktam, a fenébe :D

Akartam írni, h ne magyarázkodj, csak rosszabb úgy... de így, h bevallod, így se jobb a helyzeted :D

Élő ügyfélszolgálat