Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

vinczesz
Válasz ashnur kommentjére
2009. aug. 18. 14:10

és az a baj, hogy én ezt nem egyszer hallottam emberektől akik komolyan magyarázták, hogy amikor jönnek a lapok csak a saját outjainkra szabad gondolni, mert befolyásoljuk különben az rngt/paklit

Mi ezzel a baj? A KRESZ könyvből sem érdemes megnézni, csak a jó válaszokat és akkor tuti nem fog a rossz beugrani. Hát ez a lapokkal is így van...

V.Peti
Válasz vinczesz kommentjére
2009. aug. 18. 14:12

Mi ezzel a baj? A KRESZ könyvből sem érdemes megnézni, csak a jó válaszokat és akkor tuti nem fog a rossz beugrani. Hát ez a lapokkal is így van...

Makróból volt egy feladatgyűjteményünk, ami 90%-ig tesztes volt, a vizsgán ebből kérdeztek. A diákok 80%-ának fingja sem volt a tárgyról, csak tudta, hogy mivel kezdődik a mondat és arra mi a helyes válasz. Azóta sem tudok semmit kb. makróból :)

ashnur
2009. aug. 18. 14:14

ezt a gondolatmenetet nem bírtam lekövetni:(

Agitator
Válasz V.Peti kommentjére
2009. aug. 18. 14:32

Makróból volt egy feladatgyűjteményünk, ami 90%-ig tesztes volt, a vizsgán ebből kérdeztek. A diákok 80%-ának fingja sem volt a tárgyról, csak tudta, hogy mivel kezdődik a mondat és arra mi a helyes válasz. Azóta sem tudok semmit kb. makróból :)

Abból nem is érdemes tudni semmit :D :D
Olyan a makró mint az EV görbe: csak valami misztikus ideális esetben teljesül az egyezősége a valósággal (=kb. soha)

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2009. aug. 18. 15:06

jobb helyeken negálni szokták a kérdések egy részét az ilyen furfangos hallgatók kedvéért :)

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 18. 15:53

:D:D:D

De gonosz vagy :)

vinczesz
2009. aug. 18. 16:09

ezt a gondolatmenetet nem bírtam lekövetni:(

Pedig enélkül nem lesz nyerő egy pókeres...

ashnur
2009. aug. 18. 16:10

Pedig enélkül nem lesz nyerő egy pókeres...

nem is vagyok nyerő :-S, segítsetek nekem ezt megérteni :-S

Zehy
2009. aug. 19. 13:01

Mostanában

Blogba ez megint karcsú, ezért itt kapjátok a jóságot. Zenének a kis pörgős hülyét választottam, de persze a mashup-láz közepette kicsit másképp:

[video=youtube;Yv84vwvItlM]Yv84vwvItlM[/video]

Jövök-megyek Balcsi közt, mintha kötelező lenne. Ennek függvényében nincs is sok játék, a tegnapelőtti 6800 hand mondjuk jólesett, mind a 9 játékdollár plusszal együtt. lol. Azóta negyedannyi hand alatt 9x annyit sikerült gyűjteni, de abba is hagytam, állítólag a csúcson kell. lol2. Lassan indulunk megint, majd pénteken jövök, aztán szombaton meglátogatom a www.agitatorcoaching.com üzemeltetőjét/főnökét, akivel közös session lesz valszeg az FTP mixed asztalain, de sztem Ipokert is betámadjuk egy rövid nlholdem erejéig.
Utána vasárnaptól pihi (bár az egész hetem/hónapom egy nagy pihi:)) és kis grind esetleg szerdáig, amikor is indulok a pókertáborba. Chubby és Kormi már tuti jön, jó pár Zappás haverral egyetemben... jó lesz. GL nektek!

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 22. 16:35

House

Jó ez a kép és az első négy kommenten nagyon nevettem

+Felvettem a kedvenc mexikói kajáim közé a quesadilla-t, nagyon jót kajáltam belőle Balcsin. Ha Földváron és Publik bisztróban jártok, kóstoljátok meg feltétlen (bár rengeteg nagyon jó ételük van, a Tüzes Publik kifli után csak 2. lehet).

Nyomtam ugyanitt egy mókás 8 fős élő turbo dont, ahol persze, h bubblefiss lettem... 80-160 vakok, utg limp 1100-ből, két fold, én 99-re nézve pusholok 1000 zsetonnal, amit instacallolt KTo-val. Ha ászpárom van azt is összecsomagolja, két K is jött... olaszrizlingbe és rézangyalba fojtottam bánatom... :)

Élő ügyfélszolgálat