Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 30. 15:47

...szerdáig, amikor is indulok a pókertáborba. Chubby és Kormi már tuti jön, jó pár Zappás haverral egyetemben... jó lesz. GL nektek!

Megvolt. Tetszett. Nagyon. Sok-sok haver (bár mivel melóztam, így feleannyi idő jutott rájuk, mint szerettem volna), póker (duplapaklis kínai!) és társasjáték (Kraghmorta!) hajnalig-reggelig, kajálás és nagyon kevés alvás röviden elmondva, mivel képtelenség beszámolni mindenről...

Mellesleg, aki azt mondja, h csal az rng, azt mostantól saját kezűleg fogom felképelni sztem. Csak én osztottam egy verseny alatt annyi 2-3 outot riverre amennyitől egy mezei hobbiplaya már felkötné magát, ráadásul ezt mindhárom nap sikerült teljesíteni folyamatosan tartva a szintet. A regek bírták azért, főleg akik a jó oldalon álltak. :) Köszi a túrógombócot Zoleee: TT vs KK pre allé, flop TTQ, nem izgultunk már utána ;)

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 1. 17:49

Tegnap-ma

Póker nem érdekel, megy a grind, nő a br, bár a napi 3-4 film megnézése azért eléggé hátráltat néha. Most épp 12 Rounds, Fighting, The Fall, Kémek a sasfészekben... közben Samantha Who és Earl... szóval nem unatkozom.
Tegnap Zappa záróbuli(?), nagyon jó volt a sok hallal találkozni, bár én beültem osztani, de az asztalnál megforduló emberkékkel sikerült jókat dumálni közben... Lent volt Chaarlee is, vele talán elindul vmi közös meló, annak az alapjait is megtárgyaltuk, várom már. Mint ahogy ezt is:

[video=youtube;VyYfOoq5wOE]VyYfOoq5wOE[/video]

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 2. 17:34

Elmélkedések

OMGClayAikent eddig is csíptem.

Townsend és Galfond sem bírják

Frissítettem egy kis zenével, mert hosszú a szöveg. A Voodoo ppl jobb, de most ezt kapjátok. :)

[video=youtube;4ec2csY2]4ec2csY2[/video]

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 2. 18:31

OMGClayAikent eddig is csíptem.

Townsend és Galfond sem bírják

Ez nagyon jó link volt, érdemes volt elolvasni.

Littlemage
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. szept. 2. 18:58

Ez nagyon jó link volt, érdemes volt elolvasni.

az elejet mar olvastam. tényleg jo kis iras. mondjuk ők ilyen 1-2 dollarmilliokrol beszelnek, ami itt mifelenk pár generaciot kiszolgalna :D :D

Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 2. 22:00

az elejet mar olvastam. tényleg jo kis iras. mondjuk ők ilyen 1-2 dollarmilliokrol beszelnek, ami itt mifelenk pár generaciot kiszolgalna :D :D

Akkor mégse ment át a lényege :)

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 5. 17:43

Szép volt Ricsi, grat Bélabá és ezazz Márk! Nagyon jók vagytok!

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 6. 22:53

Capa

Elmentünk ma a LUMU-ba és egy fantasztikus élménnyel gazdagodtam miatta. Akartam róla írni, de aztán megtaláltam ezt és úgy döntöttem nem fárasztom magam (és nem is lenne ilyen összeszedett), ha van kedvetek, olvassátok el...
Az talán egy kis érdekesség lehet elöljáróban, h Spielberg az ő képei alapján készítette a Ryan közlegény megmentése partraszállós jelenetét.

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 10. 18:51

Poker: megy, de sok mindent nem tudok róla írni. Mákolnak, én mákolok, néha nagyon jól megy, néha kihagyok és az súlyos hibákhoz vezet, de hát gondolom ez mindenkivel így van. Aztán nyomjuk tovább, mert ezt kell tennünk. Kész. :)

Film: tartom a napi 1-2-t, ezzel nincs gond. :) Legutóbb District 9 volt, de nekem nem jött be, vmiért nem kaptam el a hangulatát, szenvedős volt eléggé. Előtte a Bunyó viszont kifejezetten katasztrófálisra sikerült, bár az előzetesből lehet tudni az egész filmet, azért meglepett, h mennyire egy saját és eredeti ötletük nem volt. Egyre többet hangoztatom, hogy ha jó filmet akarok, akkor vmelyik klasszikust kell a polcról levennem, az Országúti diszkó pl. nagyobbat ütött a múltkor 10. megnézésre is...
Ja igen, végre sikerült a Chubbytól kölcsönkapott Fiúk nem sírnakot is végignézni. Maradandó élmény volt, gondolom ez köszönhető a valós háttérnek, de kiemelném Hillary játékát is, nem véletlen volt az az Oscar érte.

Egyéb: Ma úgy volt, h Doyle papát meglátogatom, de mivel nem jött senki, így a kézfogás és a dedikálás miatti 10 percre nem vágtam magam autóba, h a csúcsforgalomban átszeljem a várost... majd jövőre a WSOP-n pacsizok vele. Jó egészséget, Mr Brunson!

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 13. 13:32

11$-os Cake verseny

Hand#19875ECA8B000431 - $2,000 GUARANTEED BOUNTY! T6212235 -- Table 13 -- $0/$25/$50 NL Hold'em -- 2009.09.13 - 13:24:21
Seat 1: mrtu***1 ($3 590 in chips)
Seat 2: peps***2 ($2 880 in chips)
Seat 3: Plan***3 ($3 605 in chips) DEALER
Seat 4: poum***4 ($2 550 in chips)
Seat 5: HERO ($6 400 in chips)
Seat 6: theG***6 ($1 398 in chips)
Seat 8: uniq***8 ($3 090 in chips)
Seat 10: live***10 ($14 042 in chips)
HERO: posts small blind 25
theG***6: posts big blind 50
Dealt to HERO [As,Kc]
uniq***8: folds
Mant***9: folds
live***10: calls 50
mrtu***1: folds
peps***2: raises to 250
Plan***3: folds
poum***4: folds
HERO: raises to 1 000
theG***6: folds
live***10: calls 950!!!
peps***2: calls 750

Holnap vendégem egy kólára aki megmondja a lapját :)
Ha esetleg nem mennék akkor a következőn...

Élő ügyfélszolgálat