Póker Fórum Archívum > WSOP 2011 > WSOP 2011 event 55 (5. nap)

TiestoTomika
Válasz gászler kommentjére
2011. júl. 7. 13:42

Hihetetlen...
Lehet stílusát szeretni, vagy sem, de 3 wsop HU-ot játszani 1 évben (és még nincs vége óriási dolog. Én úgy látom, viselkedése az utóbbi időben sokat javult, most is gratulált mind3 HU bukó után. A mostani odaszólása meg poén volt sztem, dehát aki nem kedveli Hellmuthot, az persze, hogy a rosszat látja még egy ártatlanabb beszólásában is.
"néha tényleg úgy játszik, mint egy fish..." - akkor eredj, s mutasd meg neki legközelebb, ki a fasza gyerek... gl

NitroHUN
Válasz gászler kommentjére
2011. júl. 7. 13:43

Egyébként idén tényleg kicsit helyrerakta az imázsát, csak utólag megint viccesek azok a 3-4 évvel ezelőtti interjúk, amikor azt állítja, hogy agresszivitással nem lehet tornákat nyerni. Ha nem változtatott volna a stílusán, idén nem játszott volna 3 HU-t, de ahhoz viszont túl nagy az arca, hogy kiálljon és azt mondja: "tévedtem, az agresszió sikerhez vezet"

dzoli
Válasz mattack kommentjére
2011. júl. 7. 13:45

Ha mondana néha poénokat is, nem csak oltaná és szapulná az ellenfeleit, akár egy igazi showman is lehetne belőle...

Ez a show resze es eleri a celjat rola beszelnek szem elott van ,pl te is rola beszelsz ,es hat 3 or lehetett volna az ove ugy hogy flöss huzon volt egyszer meg volt plusz 6 outja es egyszer sem jot ,valszin en is morcos lennek ugy h ez mar a ik dontom ,ok a masodikban sansza nem volt de akkor is. mellesleg nem bantani akarta ellenfelet ,habar ezt csak feltetelezem.

kriispirolls
Válasz dzoli kommentjére
2011. júl. 7. 13:58

Én néztem a live streamet, jól játszott (az A7 dobás mondjuk érdekes volt), megérdemelte volna a karkötőt. 3 WSOP HU tényleg hihetetlen 1 évben, pláne hogy a póker legkeményebb tourja is bennevan.
Az meg hogy nem tudta elengedni a flushdrawt...lol, 3ból 2x ő pusholt, fold equity+outok miatt sztem jó játék volt.
Better luck next time!
gg PH

prims
Válasz kriispirolls kommentjére
2011. júl. 7. 14:04

Image

:)

gorcsy
Válasz prims kommentjére
2011. júl. 7. 14:06

én nagyon nem bírom Hellmuthot de már kezdem megsajnálni:)

NemoLH
Válasz gorcsy kommentjére
2011. júl. 7. 14:12

Szerintem akárki akármit mond! Neki van a legtöbb karkötője és megmutatta idén, hogy a fiatal generációval is fel lehet venni a versenyt nitség ide agresszió oda! GG Mr. H. Bárcsak engem sajnálna valaki, mondván, hogy szegény balek a 3. karkötőt bukta idén!!!! Ilyen balek szívesen leszek!!! :) Gyertek és sajnáljatok! :)

szencsike
Válasz NemoLH kommentjére
2011. júl. 7. 14:20

Én nagyon sajnálom.Nagyon szeretem őt, az én véleményem hogy ő a legjobb a világon a dumája is rendben van.Én is ugyanilyen vagyok lehet azért szimpatikusak a beszólásai.

Morzdomigron
Válasz NemoLH kommentjére
2011. júl. 7. 14:25

Nagy zsivány ez a Hellmuth fiú! Állandóan eljátssza a fürdős kurvát meg csapja a nagy drámákat, közben már a sokadik karkötőjét szerezhetné. Vagy a világ legnagyobb mákosa, vagy egy zseni.

straubbazsi
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. júl. 7. 14:36

Ez hülye : )). Vennék egy két órát HUból (vicc). Nincs fent a neten az utolsó három all-in, megnézném az arcát.

Élő ügyfélszolgálat