Póker Fórum Archívum > WSOP 2011 > WSOP 2011 event 55 (5. nap)

Erwin
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. júl. 7. 15:34

Én nagyon nem bírom Hellmuth-ot sem a játékát sem őt magát, de azért tényleg grat, nagy dolog 3 HU-t játszani egy évben a WSOP-n még akkor is ha elbukta mind3-at, de biztos azért jöttek neki szépen a lapok, mert nem akarom elhinni hogy azzal a limpelgető, minbetelő, check-callozó játékkal el lehet valamit érni jó játékosok ellen, mondjuk valszeg annyira a mezőny se lehet durva a magyarok beszámolói alapján meg valamit csak változtatott azon a nagyon passzív nit játékán, akárhogy is grat azért, mondjuk azaz osztós beszólás szerintem csak félig volt vicc tőle.

qwertibie
Válasz Erwin kommentjére
2011. júl. 7. 15:53

...de biztos azért jöttek neki szépen a lapok, mert nem akarom elhinni hogy azzal a limpelgető, minbetelő, check-callozó játékkal el lehet valamit érni jó játékosok ellen...

egyik verseny se NLHE volt (ezen a versenyen is csak a finaltable votl NLHE), ki tudja a többi játékformában hogy jön be ez a passzív style :)

daPEPEhu
Válasz qwertibie kommentjére
2011. júl. 7. 16:27

Én sem bírom Hellmuthot, de le a kalappal amit művelt ezen a WSOP-n..

kriispirolls
Válasz Erwin kommentjére
2011. júl. 7. 16:35

mondjuk valszeg annyira a mezőny se lehet durva a magyarok beszámolói alapján

Ja, köztudottan tele van fishekkel az 50ks HORSE mezőny.

Holdenper
Válasz qwertibie kommentjére
2011. júl. 7. 17:51

egyik verseny se NLHE volt (ezen a versenyen is csak a finaltable votl NLHE), ki tudja a többi játékformában hogy jön be ez a passzív style :)

A póker az póker...minden játékban kifizetődő a helyesen alkalmazott agresszió. Mondjuk studban picit érdemes nitebbnek lenni mint nlhe-ben szerintem. Alapból a limites játékokban kevésbé cink a limpelés pl, mert nincs akkora FE-d, tehát a kisebb korai agresszióból nem származik akkora hátrányod. Ez lehet, hogy az előnyére vált...viszont nem tudom hogy hozta össze a nem nlhe HU-kat, amikor elvileg nem játszhat túl sok nem nlhe handet, mert live mtt playa, aztán ált. a live mtt-k nlhe-k szoktak lenni...de lehet valaki coacholta.

Azért grat neki...bár én kimondottam utálom a stílusát, meg a viselkedését az asztalnál, és versenysorozatokon (az ilyen nagyzoló bevonulásait, stb). És úgy vélem nagyon sok hibával játszik, de azért szépek az idei WSOP sikerei (mondjuk tavaly meg Mizrachinak volt hihetetlen runja, aztán őt sem szeretem...ha valaki menne jövőre WSOP-ra szóljon, igyekszem megutálni, és akkor garantált a 2 karkötő, 4 FT, 6 deep run minimum:)) lol)

burinho
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 7. 18:33

"ez a csávó egy vicc pókerezni sem tud erre tele van karkötővel, szerintem vette őket a Lehel piacon!!":))
Ahhoz képest, hogy egy senkiházi fishnek titulálja a világ, elég szépen elevickélt a 3. HU-ba is, de alul maradt. Abban bízom, hogy az idei ME-t megnyeri és akkor fejre áll a világ. :))
Annyira kíváncsi lennék milyen hozzászólások lennének. Én minden esetre szurkolok neki, még ha semleges is számomra.

dzsokesz
Válasz burinho kommentjére
2011. júl. 7. 18:53

azért sajnálom :(

shiningKKingdom
Válasz dzsokesz kommentjére
2011. júl. 7. 19:15

Big respect Hellmuthnak, a végén egyedül a T8s handnél hibázott szerintem, azt ott elég kamikaze volt CR/callolni, mindig legalább 1:3 dog lesz vagy rosszabb, a másik 2 fd-s push teljesen jogos volt, bármelyiket behúzza megnyeri, next time... POY címet megérdemelné mindenképp ezek után...

dzoli
Válasz kriispirolls kommentjére
2011. júl. 7. 22:46

Ja, köztudottan tele van fishekkel az 50ks HORSE mezőny.

:))))))))

Élő ügyfélszolgálat