Én nagyon nem bírom Hellmuth-ot sem a játékát sem őt magát, de azért tényleg grat, nagy dolog 3 HU-t játszani egy évben a WSOP-n még akkor is ha elbukta mind3-at, de biztos azért jöttek neki szépen a lapok, mert nem akarom elhinni hogy azzal a limpelgető, minbetelő, check-callozó játékkal el lehet valamit érni jó játékosok ellen, mondjuk valszeg annyira a mezőny se lehet durva a magyarok beszámolói alapján meg valamit csak változtatott azon a nagyon passzív nit játékán, akárhogy is grat azért, mondjuk azaz osztós beszólás szerintem csak félig volt vicc tőle.
...de biztos azért jöttek neki szépen a lapok, mert nem akarom elhinni hogy azzal a limpelgető, minbetelő, check-callozó játékkal el lehet valamit érni jó játékosok ellen...
Én sem bírom Hellmuthot, de le a kalappal amit művelt ezen a WSOP-n..
mondjuk valszeg annyira a mezőny se lehet durva a magyarok beszámolói alapján
egyik verseny se NLHE volt (ezen a versenyen is csak a finaltable votl NLHE), ki tudja a többi játékformában hogy jön be ez a passzív style :)
"ez a csávó egy vicc pókerezni sem tud erre tele van karkötővel, szerintem vette őket a Lehel piacon!!":))
Ahhoz képest, hogy egy senkiházi fishnek titulálja a világ, elég szépen elevickélt a 3. HU-ba is, de alul maradt. Abban bízom, hogy az idei ME-t megnyeri és akkor fejre áll a világ. :))
Annyira kíváncsi lennék milyen hozzászólások lennének. Én minden esetre szurkolok neki, még ha semleges is számomra.
azért sajnálom :(
Big respect Hellmuthnak, a végén egyedül a T8s handnél hibázott szerintem, azt ott elég kamikaze volt CR/callolni, mindig legalább 1:3 dog lesz vagy rosszabb, a másik 2 fd-s push teljesen jogos volt, bármelyiket behúzza megnyeri, next time... POY címet megérdemelné mindenképp ezek után...
Ja, köztudottan tele van fishekkel az 50ks HORSE mezőny.