Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai András a világbajnoki döntőben!

Nevada_Joe
Válasz Nevada_Joe kommentjére
2012. okt. 28. 14:31

És ha Debrecenben vagy Miskolcon, valaki tervez kollektív szurkolást azt nagy örömmel venném ha itt jelezne! Köszönöm!

jabyga
Válasz kriispirolls kommentjére
2012. okt. 28. 14:53

Szamomra teljesen erthetetlen hogy Kori-rol miert nem hallani sehol a mediaban. Meg egy november 9 jatekosbemutatot se kaptunk, nemhogy egy interjut vagy vmi...Ha behuzza akkor remelem valtoztat ezen, a poker vilagbajnokanak szemelye nem kicsit van befolyassal a jatek megítelesere, ami a mai magyar es globalis pokerhelyzetben rohadt fontos. Az h nem profi angolos az nem kifogas, tolmacsot barmikor szerezhet az interjuztato fel stb. Mindenesetre szamomra eleg kiabrandito ahogy ezt az egesz helyzetet kezeli. Lehet van vmi ok a hatterben de akkor is...Itt lenne az alkalom hogy megmutassuk hogy milyen szep jatek a poker es hogy a magyar versenypokeresek milyen szep eredmenyeket ernek el, erre semmi. Gaz.
Persze mindent bele Kori, húzd be!!! Csak aztan adj egy interjut :D

Ha 1M+ nyer, akkor majd az aktívban lesz egy 3 perces hír, ahol elmondják mennyit nyert, persze forintban.

78draneR
Válasz jabyga kommentjére
2012. okt. 28. 14:56

és Polgár Kriszta hasznos tanácsokkal látja majd el a játékot megkedvelőket.

Greyboy
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. okt. 28. 15:38

Akkor most helyi idő szerint pontosan mikor lesznek?

3 emberig holnapután hajnali 2-től, a 3emberes döntő pedig szerdán hajnali 3-tól.

Greyboy
Válasz csako92 kommentjére
2012. okt. 28. 15:39

Ezek miről beszélnek??

Azta ku*va!! Ez micsoda???

babylon2000
Válasz Greyboy kommentjére
2012. okt. 28. 15:48

2012 WSOP Main Event

Tud valaki infót arról,hogy lesz-e idén is live stream a final table-ről?
Link esetleg?

csako92
Válasz Greyboy kommentjére
2012. okt. 28. 16:12

Azta ku*va!! Ez micsoda???

Ezt kaptam 888-éktól.mondom mi lemaradtam az ftről??

GucsiL
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 28. 18:20

Én úgy láttam a wsop.com-on megy majd az online stream

GucsiL
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 28. 18:37

Meg a wsop.com-on megy egy visszaszámláló, ami szerint holnap 15.00 h a kezdés...
Vagy én néztem félre valamit? :-)

tomy123
Válasz 78draneR kommentjére
2012. okt. 28. 19:05

és Polgár Kriszta hasznos tanácsokkal látja majd el a játékot megkedvelőket.

Azt nem értettem, hogyan keveredett az amerikai pokeresek közé? (amit leadott az Rtl a híradóban)

Élő ügyfélszolgálat