Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai András a világbajnoki döntőben!

naggeri
Válasz ivan41 kommentjére
2012. okt. 26. 15:03

Koroknai nyilatkozott valahol, hogy az allin fold partiban mi volt nála Baumann kisasszony KK-ja ellen?

asszem egy A volt nála, mintha 2p2 olvastam volna..
viszont ha akkor azzal az egy lappal AI kerül, (mert volt róla szó hogy mivel muckolta a másikat) akkor is megnyeri a partit, mert kérte hogy azért dobják már le a boardot.

daPEPEhu
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 26. 18:29

The final table will air on Monday 8pm ET on ESPN2 as well as ESPN3 and Play Poker at the Official WSOP | Tournament Coverage & Online Poker . Tuesday it moves to ESPN at 9pm ET.

Remélem mi is tudjuk majd nézni a wsop oldalán..

Palesz76
Válasz ivan41 kommentjére
2012. okt. 26. 19:53

Koroknai nyilatkozott valahol, hogy az allin fold partiban mi volt nála Baumann kisasszony KK-ja ellen?

Biztosan sokan feltették a kérdést! Ami engem érdekel , hogy magyar pókeres oldalakon nincs vele interjú! Ő nem akarja vagy a média?
Valószinüleg ász kicsi volt nála mert nagyot fújt a döntés útán!
Ezuton is sok sikert neki!

fecooka
2012. okt. 26. 21:11

Sziasztok !

Ezt a fizetős linket honnan lehet elérni ?

vadallat
2012. okt. 27. 12:39

remélem tudjuk majd live streamben nézni a final table-t, mondjuk egy hazai tévécsatornának illene legalább adnia....

Holdenper
Válasz vadallat kommentjére
2012. okt. 27. 12:57

8pm ET= okt. 30. hajnal kettő CET?

vadallat
Válasz Holdenper kommentjére
2012. okt. 27. 14:15

8pm ET= okt. 30. hajnal kettő CET?

a converter szerint hajnali 1 :) de lehet hogy a nyári időszámítás szerint 2, nemtudom...

csako92
Válasz vadallat kommentjére
2012. okt. 27. 23:08

Ezek miről beszélnek??

FlössösMadrid
Válasz naggeri kommentjére
2012. okt. 27. 23:33

mert tudta h floppon póker+-szal fog indulni, de a versenybírók nem akarták hogy ennyire begyalázzon egy hölgyet, így ink áttoltak neki 2bb-t és a fülébe súgták hogy ne keveredjen nagyobb partiba a lucky hungarian beach boy ellen, de nem fogadta meg ezt a tanácsot :)

Duzzogo
2012. okt. 27. 23:44

Kori miért nem szólalsz fel? Nem lehet rólad olvasni semmit... ezért drukkoltam neked, és néztem fel rád :(
Sajnálom, hogy ennyire zárkózott vagy!
Sok sikert és bízom benne, hogy idén meglesz az első magyar WSOP MainEvent aranykarkötősünk!

Élő ügyfélszolgálat