Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai András a világbajnoki döntőben!

Erwin
Válasz Turbinyek kommentjére
2012. júl. 17. 13:39

Te elhiszed,hogy ő elhiszi,hogy ő elhiszi?Én nem hiszem,hogy ő elhiszi,hogy ő elhiszi.Remélem jól hiszem.:)

Én elhiszem, hogy te elhiszed, hogy én elhiszem, hogy te 10 éves vagy kb. Remélem jól hiszem.:)

dieffenbachia
Válasz Erwin kommentjére
2012. júl. 17. 13:42

Én elhiszem, hogy te elhiszed, hogy én elhiszem, hogy te 10 éves vagy kb. Remélem jól hiszem.:)

Elvagytok :)

Maxxxika
Válasz Erwin kommentjére
2012. júl. 17. 13:44

remélem nem hiszed el amit írtál, az amerikai elnök választást szerinted átraknák egy póker verseny miatt? :) jézus isten borogass. Természetesen azért rakták át a novemberi döntőt októberre mert akkor lesz az amerikai elnökválasztás, ami a világ talán legfontosabb választása.

omfg

zurcsi
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 17. 13:45

Attól még adóznia kell utána, úgy tudom. Ha átutalják neki magyar számlára pl. Ha meg külföldire utalják azt meg csak ugy lehet, ha van ott lakcíme, magyarul el kell költöznie.

dfecco23
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 17. 13:48

Hatalmas gratuláció. És GL az FT-re is.

Krono
Válasz Erwin kommentjére
2012. júl. 17. 13:48

Remélem nem hiszed el amit írtál, az amerikai elnök választást szerinted átraknák egy póker verseny miatt? :) Jézus Isten borogass. Természetesen azért rakták át a novemberi döntőt októberre mert akkor lesz az amerikai elnökválasztás, ami a világ talán legfontosabb választása.

Nekem az is nagyobb választás ennél, hogy reggelire rántottát egyek, vagy zabpelyhet.

Amúgy meg nem komolyan írta, nem tudom hogy nem tudtad ezt leszűrni...

dieffenbachia
Válasz zurcsi kommentjére
2012. júl. 17. 13:49

Adózni gondolom minden országban kell

redoubtable
Válasz zurcsi kommentjére
2012. júl. 17. 13:50

Attól még adóznia kell utána, úgy tudom. Ha átutalják neki magyar számlára pl. Ha meg külföldire utalják azt meg csak ugy lehet, ha van ott lakcíme, magyarul el kell költöznie.

Kimész panamába nyitsz egy bankszámlát és csókolom.

dr.drogba
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 17. 13:57

Kimész panamába nyitsz egy bankszámlát és csókolom.

Lol,persze mert az csak ugy müködik.....
Már most a NAV látokörében van,ennyi hir után,és mi lesz itt még a döntöig,tv,rádió stb
Nem gondolod,hogy nyersz ennyi lovét és csak ugy meglépsz vele...(bár igy lenne)

redoubtable
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. júl. 17. 13:59

Lol,persze mert az csak ugy müködik.....
Már most a NAV látokörében van,ennyi hir után,és mi lesz itt még a döntöig,tv,rádió stb
Nem gondolod,hogy nyersz ennyi lovét és csak ugy meglépsz vele...(bár igy lenne)

A navnak semmi köze nincs olyan pénzhez amit nem hoz be az országba!

Élő ügyfélszolgálat