Te elhiszed,hogy ő elhiszi,hogy ő elhiszi?Én nem hiszem,hogy ő elhiszi,hogy ő elhiszi.Remélem jól hiszem.:)
Én elhiszem, hogy te elhiszed, hogy én elhiszem, hogy te 10 éves vagy kb. Remélem jól hiszem.:)
remélem nem hiszed el amit írtál, az amerikai elnök választást szerinted átraknák egy póker verseny miatt? :) jézus isten borogass. Természetesen azért rakták át a novemberi döntőt októberre mert akkor lesz az amerikai elnökválasztás, ami a világ talán legfontosabb választása.
Attól még adóznia kell utána, úgy tudom. Ha átutalják neki magyar számlára pl. Ha meg külföldire utalják azt meg csak ugy lehet, ha van ott lakcíme, magyarul el kell költöznie.
Hatalmas gratuláció. És GL az FT-re is.
Remélem nem hiszed el amit írtál, az amerikai elnök választást szerinted átraknák egy póker verseny miatt? :) Jézus Isten borogass. Természetesen azért rakták át a novemberi döntőt októberre mert akkor lesz az amerikai elnökválasztás, ami a világ talán legfontosabb választása.
Adózni gondolom minden országban kell
Attól még adóznia kell utána, úgy tudom. Ha átutalják neki magyar számlára pl. Ha meg külföldire utalják azt meg csak ugy lehet, ha van ott lakcíme, magyarul el kell költöznie.
Kimész panamába nyitsz egy bankszámlát és csókolom.
Lol,persze mert az csak ugy müködik.....
Már most a NAV látokörében van,ennyi hir után,és mi lesz itt még a döntöig,tv,rádió stb
Nem gondolod,hogy nyersz ennyi lovét és csak ugy meglépsz vele...(bár igy lenne)