Hatalmas grat! Gl az FTre!
Persze, hatalmas lófasz a seggébe. Az utak amit használsz, az orvosi rendelők, a tűzoltóság, a szemételhordás, a rendőrség, az oktatási intézmények meg mind azért működnek, mert istván királyunk még annó jól tudott mosolyogni.
Természetesen egy vicc ami az országban megy rossz adminisztráció és folytonos lopás miatt, de adózni, azt kell.
Hajrá Kori, óriási grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutál komoly eredmény ez már így is, de szurkolok, hogy ne ez legyen a végállomás! GL!!!
omfg, hogy lehet úgy érteni, hogy komolyan gondolta a srác az elnökválasztás vs ME dolgot?:D
Amúgy tök jó, hogy belekerült ide Trianon, meg adózásos vita, egymás szidása...Magyarország, én így szeretlek:(
Nagy grat Kory, innentől kötelező shipit, GLGL FT-re!
Ha lenne "felesleges" fél milkám tuti kimennék szurkolni:)
Amúgy ivan41, neked biztos nagy pajtásod lenne a Kory, ő is nagy fröccsös (mondjuk hülye aki nem az:D ha jól tudom FröccsösKory a netes nickje amúgy:) )
Gratula a fantasztikus eredményhez! Tartson ki a mák októberben is!
egy kalappal oktoberre! minden elismerésem!
https://www.youtube.com/watch?v=k_-oNf8LczI&feature=player_embedded nem tudom közé lett e téve, de azért belinkelem
gyors riport Koryval
nem értek az adóhoz,ahogy azt sem mi köze a magyar államnak ahhoz hogy valaki benevez egy kinti versenyre a pénzén és megnyeri,teszem azt.munkából,szolgáltatásból,egyéb bevételből származó jövedelem után,még talán ok,persze,adózni kell hogy működjön az elb*szott rendszer valahogy,de hogy pókernyeremény után...eddig se értettem a szabályozást,ezután se fogom....
Amúgy ivan41, neked biztos nagy pajtásod lenne a Kory, ő is nagy fröccsös (mondjuk hülye aki nem az:D ha jól tudom FröccsösKory a netes nickje amúgy:) )