Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP Main Event - Koroknai továbbjutott, Vizsnyiczai 131. helyen végzett

powatronic
Válasz sakkos000 kommentjére
2012. júl. 16. 2:59

Jól értelmeztem, hogy (sajnos nem angolt tanultam) a fickó visszakérdezett mennyi zsetonja van korinak és ő meg úgy értette hogy a srác lecallolta?

danfiu
Válasz powatronic kommentjére
2012. júl. 16. 3:09

Jól értelmeztem, hogy (sajnos nem angolt tanultam) a fickó visszakérdezett mennyi zsetonja van korinak és ő meg úgy értette hogy a srác lecallolta?

igen

Holdenper
Válasz powatronic kommentjére
2012. júl. 16. 3:10

Jól. Azért ennyit hibázni már kicsit ciki. Még ha nem is ért angolul, annyit megtanulhatna, hogy a "Can I get a count?" nem megadást jelent. Biztos iszonyat húzós ilyen sokat játszani naponta, de élete lehetősége áll előtte. Nem kéne ilyen hibákon elcsúszni...

Rosalinda: Mert majdnem "névrokon":D meg már volt a november nineban, annyira nem rossz játékos, meg mást nem találtam a helyére:)

danfiu
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 5:45

Kory 4.6 millio 55>88 pf ai

Feni
Válasz danfiu kommentjére
2012. júl. 16. 6:17

Gogogo go Kory go!!!!!

Nevada_Joe
Válasz Feni kommentjére
2012. júl. 16. 7:02

Én annak örülök, hogy megannyi tehetség van a fórumozók között, akik felfoghatatlan összegek megnyerése előtt állnak még karrierjük során, hisz kommentek alapján számtalanszor játszottak 6 napos élő tourokat dollár milliókért úgy, hogy ily triviális hibákat elképzelhetetlen hogy vétsenek.

burinho
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 7:07

ha a butaság és a rosszindulatóság fája, páran már kínhalált haltak volna....:)

Feni
Válasz burinho kommentjére
2012. júl. 16. 7:09

4/45 goooooooooooooooooo!!!

Buszko
Válasz Feni kommentjére
2012. júl. 16. 7:26

Le a kalappal, de tényleg!!!!
Viszont ezek hibák bosszantónak tűnnek! Tudom, biztos iszonyat kemény ennyit napot folyamatosan játszani és koncentrálni, de feltételezem, hogy a verseny végeztével nem kell visszamenni a gyárba vagy az irodába melózni, azaz neki az a hétköznapi munkája hogy felkészüljön egy ilyet kihívásra! És mindeközben egy ki angolt is lehetne magába szippantani az ilyen már-már kínos szituk elkerülésére!
De mindezt leszámítva, hajrá Kori, és bocs az okoskodásért ha annak tűnt!!!

szfvkrisz
Válasz Buszko kommentjére
2012. júl. 16. 8:32

Le a kalappal, de tényleg!!!!
Viszont ezek hibák bosszantónak tűnnek! Tudom, biztos iszonyat kemény ennyit napot folyamatosan játszani és koncentrálni, de feltételezem, hogy a verseny végeztével nem kell visszamenni a gyárba vagy az irodába melózni, azaz neki az a hétköznapi munkája hogy felkészüljön egy ilyet kihívásra! És mindeközben egy ki angolt is lehetne magába szippantani az ilyen már-már kínos szituk elkerülésére!
De mindezt leszámítva, hajrá Kori, és bocs az okoskodásért ha annak tűnt!!!

Neki sanszos,hogy nem kell vissza mennie a gyárba (már minimum 2 éve):-)))))

Élő ügyfélszolgálat