Jól értelmeztem, hogy (sajnos nem angolt tanultam) a fickó visszakérdezett mennyi zsetonja van korinak és ő meg úgy értette hogy a srác lecallolta?
Jól értelmeztem, hogy (sajnos nem angolt tanultam) a fickó visszakérdezett mennyi zsetonja van korinak és ő meg úgy értette hogy a srác lecallolta?
Jól. Azért ennyit hibázni már kicsit ciki. Még ha nem is ért angolul, annyit megtanulhatna, hogy a "Can I get a count?" nem megadást jelent. Biztos iszonyat húzós ilyen sokat játszani naponta, de élete lehetősége áll előtte. Nem kéne ilyen hibákon elcsúszni...
Rosalinda: Mert majdnem "névrokon":D meg már volt a november nineban, annyira nem rossz játékos, meg mást nem találtam a helyére:)
Kory 4.6 millio 55>88 pf ai
Gogogo go Kory go!!!!!
Én annak örülök, hogy megannyi tehetség van a fórumozók között, akik felfoghatatlan összegek megnyerése előtt állnak még karrierjük során, hisz kommentek alapján számtalanszor játszottak 6 napos élő tourokat dollár milliókért úgy, hogy ily triviális hibákat elképzelhetetlen hogy vétsenek.
ha a butaság és a rosszindulatóság fája, páran már kínhalált haltak volna....:)
4/45 goooooooooooooooooo!!!
Le a kalappal, de tényleg!!!!
Viszont ezek hibák bosszantónak tűnnek! Tudom, biztos iszonyat kemény ennyit napot folyamatosan játszani és koncentrálni, de feltételezem, hogy a verseny végeztével nem kell visszamenni a gyárba vagy az irodába melózni, azaz neki az a hétköznapi munkája hogy felkészüljön egy ilyet kihívásra! És mindeközben egy ki angolt is lehetne magába szippantani az ilyen már-már kínos szituk elkerülésére!
De mindezt leszámítva, hajrá Kori, és bocs az okoskodásért ha annak tűnt!!!
Le a kalappal, de tényleg!!!!
Viszont ezek hibák bosszantónak tűnnek! Tudom, biztos iszonyat kemény ennyit napot folyamatosan játszani és koncentrálni, de feltételezem, hogy a verseny végeztével nem kell visszamenni a gyárba vagy az irodába melózni, azaz neki az a hétköznapi munkája hogy felkészüljön egy ilyet kihívásra! És mindeközben egy ki angolt is lehetne magába szippantani az ilyen már-már kínos szituk elkerülésére!
De mindezt leszámítva, hajrá Kori, és bocs az okoskodásért ha annak tűnt!!!