dieffenbachia
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 16. 11:33
294e$ már garantált! Hajrá FT kell
xxxCristianoxxx
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 11:48
nehéz lesz innen FTre kerülni de majd Baumann kisasszonyon dupláz ,ahogy látom sikerült egyasztalra kerülni vele :))
Erwin
Válasz Farang kommentjére
2012. júl. 16. 12:04
A mai incidens után bármilyen helyezést is érjen el, egyvalami biztosan nem leszek: büszke.
Hu hát nem tudom, hogy tud majd Kory elaludni így, hogy nem leszel büszke rá nehéz dolga lesz :).
Egyébként nagyon nagy grat neki, tudja játszani ezt a játékot azt hiszem elég jól még ha el is nézett pár dolgot, a játék lényegi részében ott van a szeren, mert senki nem jut be a ME utolsó 3 asztalára csak szerencsével ez nem is kérdés.
Maxxxika
Válasz straubbazsi kommentjére
2012. júl. 16. 12:36
Tyllus
Válasz Farang kommentjére
2012. júl. 16. 13:07
A mai incidens után bármilyen helyezést is érjen el, egyvalami biztosan nem leszek: büszke.
tipikus magyar mentalitás, fikázzuk mert sikeresebb nálunk pókerben . . .
matteo85h
Válasz Erwin kommentjére
2012. júl. 16. 13:40
mert senki nem jut be a ME utolsó 3 asztalára csak szerencsével ez nem is kérdés.
Darwin Moon, Jamie Gold folytassam?:) Természetesen Kory közel sem ez a kategória, ott a helye novemberben a döntőben! GL!
falinaptar
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 16. 14:19
Nagyon nagy gratula Korynak.
Nem ismerem személyesen, ezért nem is érdeleknek a negatív hozzászólások, egyszerűen csak sok sikert szeretnék kívánni a továbbiakban is.
Nem érdekel, ha mákos, vagy nem tud annyira angolul, egyszerűen csak magyar és nekem ez bőven elég ebben a helyzetben, hogy minden esetben neki szurkoljak.
Lehet félreértett 1-2 dolgot, de biztos vagyok benne, hogy egyik sem volt szándékos és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik (jelen esetben pókerezik).
Mégegyszer hajrá és bárcsak meglenne az FT.
MrChaotic
Válasz Tyllus kommentjére
2012. júl. 16. 14:48
tipikus magyar mentalitás, fikázzuk mert sikeresebb nálunk pókerben . . .
Tipikus magyar mentalitás azt gondolni, hogy azért fikázunk valakit mert sikeresebb valamiben. Más nem is juthat egy átlagos magyar eszébe....
Azért megy a fikázás, mert buta, mint a segg, angol nyelv ismerete erősen konvergál a nullához, és mindennek tetejében jelenleg Ő képviseli picinyke országunkat a WSOP-n. (Abban gondolom egyetértünk, hogy nemcsak magát, hanem az országot is képviseli valamilyen szinten.) Ezek után nincsenek túl nagy illúzióim azt illetően, hogy milyen szinten röhögnek ki minket az USA-ban.
Persze bizonyos agyi kapacitás alatt ezeket a tényeket lehetetlen megérteni...
Nem érdekel, ha mákos, vagy nem tud annyira angolul, egyszerűen csak magyar és nekem ez bőven elég ebben a helyzetben...
Szerintem a "fikázóknak" pont az a problémája, hogy egy ilyen értelmi képességekkel rendelkező játékos képviseli az országot....
ha a butaság és a rosszindulatóság fája, páran már kínhalált haltak volna....:)
Így van, és az elsők között lenne Kori, hamár a butaságot említetted.