naggeri
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. aug. 8. 17:56

te nem pot limit omaházol véletlenül? :)

és tudod mennyire hiányzik az AI fegyver ??? kénytelen vagyok néha fellőni pár MTT-t hogy allin mehessek csak úgy poénból :)

Ice-pocó
Válasz zvar19 kommentjére
2013. aug. 8. 18:02

bármikor aug 17 után és nl30on vagy nl50en 888-on.

Nem tudom miért, de nekem nem indítja el a 888-at a gép. Lefagyok tőle.
PS-en játszatunk, ha gondolod. HUSNG-t inkább 7 dollárosakat

zvar19
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 8. 18:08

Nem tudom miért, de nekem nem indítja el a 888-at a gép. Lefagyok tőle.
PS-en játszatunk, ha gondolod. HUSNG-t inkább 7 dollárosakat

ok, ha hazajöttem horvátországból 16-én, akkor tolhatjuk korlátlan számban...

BelaKecske
2013. aug. 8. 18:37

csinálj majd vidit róla please

Ice-pocó
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. aug. 8. 18:50

csinálj majd vidit róla please

omaha?:)

fLeSs
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 8. 20:07

Én is a dobásra nyomtam, mert BU keveset dob 3betre, de most jobban utánaszámoltam, hogy mi a valódi helyzet. :) Előre szólok, hogy leegyszerűsítettem a számolást. És lehet, hogy rosszul számoltam. :D
Asszem 8-ból 1-szer floppolunk settet.
Tegyük fel, hogy 10 setfloppolásból egyszer tudjuk lestackelni az ellenfelet :). BU range-e gyenge, de ha 50%-os BU range-nek az 10%-át veszem, azok erős lapok. Ez csak egy feltételezés.

Szóval 100 000 handes mintán

ha dobunk SB-n, akkor -50 bb/100 az eredmény
ha megadunk, akkor

100 000-ből 87 500-szor dobunk a flopon = 87 500 x -2 bb (csak -2 bb, mert 0,5 már bent van)
100 000-ből 12 500-szor floppolunk settet
12 500 setből csak minden tizediket fizetik ki, szóval
11 250 x 10 bb-t nyerünk a flop x/r-zel (leegyszerűsített szkenárió, simán nyerhetünk többet, ha csak később emelünk rá, de veszíthetünk is set-vs-set szituban vagy ha lejavulnak stb.)
1250 x 100 bb-t nyerünk
--------------------------

-175 000 + 112 500 + 125 000 = 62 500 bb nyereség -> 62,5 bb/100

Ezalapján elvileg pluszos a sima megadás SB-n setminera. :) Nem is gondoltam volna. Javítsatok ki. A számolásban nincs benne az, amikor a BB squeeze-zel.

S0nnyB1ack
2013. aug. 8. 20:23

Ezt tegyétek nyilvànossá pls, mikor, melyik terem, melyik asztal. Mindenkèpp látni szeretnèm, ha lehet.

Tir-X
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. aug. 8. 20:38

Egy csomó apróság van ebben, ami nem jó, mert nem számolhatsz így vele, de mondjuk a legnagyobb gond pl. az, hogy a setek 90%-ban azt mondod 10bb-t nyerünk. Miért? 10bb-t fog cbetelni? Nem. Ha azért 10bb-re gondolsz, mert a már meglévő pot méretét is számítod, akkor nem 87500 x (-2bb) lesz a minusz, amiből indulunk, hanem minden handre kell számolnod, azokra is, amikor setet flopolunk. Megfeledkeztdél a 2 bb-ről, amit beáldoztunk abban a 12500 esetben. A stackelősnél sem számítottad bele az 1250 handbe.

( Megjegyzés: Tudom, deepebben vagyunk pár bb-vel, szóval ezt akár hanyagolhatnánk is, de feltételezem 100bb-re akartad számolni, ezért írtam le, hogy itt hibás a számolás menete :) )

Ezenkívül amikor szerinted setek 90%-ban (amikor nem stackelünk) nyerünk 10bb-t, az is hasraütés. 100% cbetelni fog az ellenfél, amikor setünk lesz? Nem :)
Lesz egy csomó reverse implied oddsos eset is, amikor stackoffnál vesztünk, meg lesz amikor c/r-elünk, aztán valahol dobnunk kell esetleg, meg lesz, hogy sq-el a BB, egy csomó minden csökkenti ezt még.
Abból a szerinted 1250 db stackoffból is nem kevés lesz az olyan eset, amikor igazából ő stackel minket. Sokat fog számítani, hidd el.
-----------------------------------------
Szóval ha nagyon erőltetni akarjátoka számolást, arra gondoljatok inkább, hogy
100k hand alatt -200.000 bb-ről indulunk a pre callokkal.
A 12.500 setünkből minden egyes darabbal legalább 16 bb-t kéne még nyernünk floptól kezdve úgy, hogy most 6 bb a pot. Akik annyira a barrel statjaira hivatkoztak, nekik modnom főleg, hogy ha 100% cbetel flopon és turnön mondjuk, és utána minden esetben nyerjük a potot, akkor mondjuk flop 4bb, turn 10bb mérettel nyertünk 14bb-t handenként, és még mindig minuszban vagyunk.
Persze fogjuk stackelni is, de ezekbőla handekből csomóban monjduk már flopon nem is cbetel, vagy csak flopon és turnön, vagy flop c/r-re dob, vagy amikor stackelődik, elég sokszor nem mi fogunk amúgy nyerni, szóval a stackoffok nem tiszta nyereségek lesznek azért.

Remélem ez így nagyjából érthető, ahogy leírtam.

zvar19
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 8. 20:39

Ezt tegyétek nyilvànossá pls, mikor, melyik terem, melyik asztal. Mindenkèpp látni szeretnèm, ha lehet.

oks, de azért hozzáteszem, hogy én cg reg vagyok, nem pedig hyper hu reg, szal azért tőlem se várjatok csodás és pontos játékot. :D

svajcifiu
2013. aug. 8. 21:05

oks, de azért hozzáteszem, hogy én cg reg vagyok, nem pedig hyper hu reg, szal azért tőlem se várjatok csodás és pontos játékot. :D

a cirkusz a lényeg, meg popcorn stb :D

Élő ügyfélszolgálat