az EV diff független a statoktól és a játékstílustól.
nekem nagy számú minta alatt kb +-35BI volt a legtöbb.
A 100BI elég morbid, kitartás hozzá.
Nekem tegnap 3k hand alatt volt -6bi, de jóval EV felett vagyok így is.
Akkor irhatna még pár olyan ember aki EV felett fut, hogy tartsa bennem a lelket ;-)
Nálam csak 25K alatt -6bi...
Már kezdem azt hinni hogy rosszul számol a HM, olyan konstanson EV alatt futok, vonalzóval lehet rajzolni a szerencsétlenséget ;-)
Littlemage, a 200K alatt -100BI, az -5bb\100, még igy is volt nyereséged?
by bravesoul: "6 BI ev diff 25k hand alatt és "szerencsétlenség", nem tudom,hogy kerül egy mondatba."
Ami azt illeti, nem is volt ;-)
De a lényeg, hogy engem zavar hogy hiányzik a fél nyereségem.
Feltételeztem hogy lesznek plusszos meg minuszos időszakok, amik kb kiegyenlitődnek, de eddig a plusszosak hiányoznak...
Nekem az a furcsa hogy elég jó közelitéssel stabilan jön a fele, kezdetektől. Tudom a 25k nem sok, szóval ok...
az EV diff független a statoktól és a játékstílustól.
by bravesoul: "6 BI ev diff 25k hand alatt és "szerencsétlenség", nem tudom,hogy kerül egy mondatba."
Ami azt illeti, nem is volt ;-)
De a lényeg, hogy engem zavar hogy hiányzik a fél nyereségem.
Feltételeztem hogy lesznek plusszos meg minuszos időszakok, amik kb kiegyenlitődnek, de eddig a plusszosak hiányoznak...
Nekem az a furcsa hogy elég jó közelitéssel stabilan jön a fele, kezdetektől. Tudom a 25k nem sok, szóval ok...
az EV diff független a statoktól és a játékstílustól...
Érdemes is vele foglalkozni, pl bankrollmanagement szempontjából, ha elég Zigmundosan játszol pl lehet h 40 beülő kell a tétváltáshoz, nem 20, vagy vissza kell venni az aggresszióból, egész egyszerűen mert a tőkéd/lelkilállapotod nem bírja a kurva nagy szórást.
Hát szerintem ez nem igaz. Minél loose agresszívabb valaki annál nagyobb EV diffre számíthat, ha kerülöd a marginális helyzeteket és inkább dobsz mikor kétségeid vannak a helyzet felől akkor kisebb szórást vállalsz és feltehetőleg kisebb nyereségre is teszel szert. (ha jól ítéled meg a marginális helyzeteket)
Érdemes is vele foglalkozni, pl bankrollmanagement szempontjából, ha elég Zigmundosan játszol pl lehet h 40 beülő kell a tétváltáshoz, nem 20, vagy vissza kell venni az aggresszióból, egész egyszerűen mert a tőkéd/lelkilállapotod nem bírja a kurva nagy szórást.
Egyvalamit mondjatok meg. Mi a bánat faszáért nem tudja a HM normálisan számolni az EV-t? Ugye ahogy most számolja az közelítőleg mutatja meg mi a helyzet, ha a turnon lemákolnak és ott bekerül még 10 $ a 180 az kasszába 0% esélyre, neked 0 lesz az EV diffed a teljes partyban...
Hát szerintem ez nem igaz. Minél loose agresszívabb valaki annál nagyobb EV diffre számíthat, ha kerülöd a marginális helyzeteket és inkább dobsz mikor kétségeid vannak a helyzet felől akkor kisebb szórást vállalsz és feltehetőleg kisebb nyereségre is teszel szert. (ha jól ítéled meg a marginális helyzeteket)