nem. Attól hogy feszesen mész allin még nem leszel szerencsésebb vagy szerencsétlenebb.
nekem 12k hand alatt 7BI az ev diff.... normális ez? van akinek nagyon plusszos is volt már ?:D ez egy olyan statisztika ami nem kellene szerintem, mert cska fel''sza az embereket ha azt nézegetik
haggyuk má' ezt az ev diffet...
van oylan, hoyg 100K hand alatt 10K-val vagyok ev alatt 200-400on, meg volt olyan is, hoyg 7Kval felette. és akko' most mi van?
csalsz. te dög!
persze én sem szeretek ezzel foglalkozni csak mindenki ezzel jön és hát ....
nem lehet vele mit csinálni! de én is akarok ,,csalni ":D:D
Azért azt ne keverjük, hogy az EVt akkor nézi AMIKOR allin kerülsz. Hogy előtte ki mit mákol az édesmindegy. Ezt nehéz is lenne számolni, honnan tudná hogy te már X utcán allin akartál menni?
A HMnél azt is észrevettem, hogy többszereplős partiban nem jól számolja az EVt. Mostanában shortstack játszok, és ha én allin megyek 3.nak flopon, majd utána még pakolnak be pénzt amihez semmi közöm, akkor bezony nem jó a kiirt EV érték, ami azért is furcsa, mert a saját replayerében még jól tudja.
És akkor is zavar az EV diff ;-)
Én Littlemage helyében feladtam volna ;-)
Azért azt ne keverjük, hogy az EVt akkor nézi AMIKOR allin kerülsz. Hogy előtte ki mit mákol az édesmindegy. Ezt nehéz is lenne számolni, honnan tudná hogy te már X utcán allin akartál menni?
Már 25k handnél is, de most 50knál már kifejezetten zavar, hogy van itt valami összefüggés amit nem értek.
Szerintem egyértelmű, hogy az EV differencia szorosan összefügghet valamivel a játékomban.
Van valami tippetek? (anélkül hogy sokszáz handet elemeznénk)
Másoknál teljesen összevissza grafikonokat látok, fel és alá cikázik az EV, nálam meg:
Szerintem egyértelmű, hogy az EV differencia szorosan összefügghet valamivel a játékomban.
Van valami tippetek?
Ha esetleg valakinek van jobb tippje, azt szivesen várom.
Természetesen bennem is felmerült hogy sima véletlen, mint ebben a játékban sok minden.
De mivel sok játékosról látok sok grafot, ezért feltünt hogy az enyém nem olyan, alig látok ilyen "monoton stabilan alatta" jellegűt.
Hátha ez valami hiba, amit egy profi azonnal lát, igy gondoltam egy kérdést megér...