Ha esetleg valakinek van jobb tippje, azt szivesen várom.
Természetesen bennem is felmerült hogy sima véletlen, mint ebben a játékban sok minden.
De mivel sok játékosról látok sok grafot, ezért feltünt hogy az enyém nem olyan, alig látok ilyen "monoton stabilan alatta" jellegűt.
Hátha ez valami hiba, amit egy profi azonnal lát, igy gondoltam egy kérdést megér...
Természetesen bennem is felmerült hogy sima véletlen, mint ebben a játékban sok minden.
De mivel sok játékosról látok sok grafot, ezért feltünt hogy az enyém nem olyan, alig látok ilyen "monoton stabilan alatta" jellegűt.
Hátha ez valami hiba, amit egy profi azonnal lát, igy gondoltam egy kérdést megér...
Csal az RNG...ellened meg különösen...ennyi
Komolyra fordítva a szót: Sz*rd le az EV-t és játssz
mjhbeúaphj
Kurvára tele a tököm!!! :)
Hogy lehet leszarni, hogy 3 hónap pókerezés után egy kurva fillért se nyertél?
Postoljatok már még pechesebbeket mer hajszál választ el tőle hogy templomba menjek...:)
Thats poker
pl ez.
Máris jobb! :)