Még szerencse hogy nl20-30, gondolj bele 1 ilyen nl200-on, 1x volt benne részem...:(
De,megvisel,mert 4-5 bb/100 helyett, kb breakeven a játékom és topogok 1helybe,most már közel 200k hand óta,és az olló egyre csak nyilik a garfikonon.
Amugy cg nl20-30.
Egyébként azóta sem változott semmi csak kb még 15 buyin ment el Ev-be kb 25k hand alatt. :)
Szóval a f.. tele ezzel az egész szerencsejátékkal.
Jah és mi az az upswing?
Kitartás testvérem, küldjed neki küldjed, lassacskán jön az az upswing aztán beveszed az 50et is!
De,megvisel,mert 4-5 bb/100 helyett, kb breakeven a játékom és topogok 1helybe,most már közel 200k hand óta,és az olló egyre csak nyilik a garfikonon.
Amugy cg nl20-30.
Egyébként azóta sem változott semmi csak kb még 15 buyin ment el Ev-be kb 25k hand alatt. :)
Szóval a f.. tele ezzel az egész szerencsejátékkal.
Jah és mi az az upswing?
Tudom milyen érzés. Nemrég már 100 bi-nal voltam ev alatt idén, tudom mit érzel.
De sajnos ez nem megoldás. Együttérző válaszokkal csak magadat áltatnád, nyugtatnád, és várnád, hogy majd fordul. Pedig ilyenkor kéne a leginkább tanulni, törekedni magasabb winrate-re, hogy hamarabb vége legyen a down-nak, illetve hogy minél kisebbek legyenek a negatív swingek. Ehhez viszont inkább handeket, statokat kéne postolni.
Ha komolyan a fejlődés lenne a célod a posttal, akkor grafikont, meg pontosabb infókat is írtál volna szerintem, nem csak annyit, hogy hány BI, ill. hand.
Nézd meg variancia kalkulátorral mekkora swingek lehetnek jobb/rosszabb esetben! Elemezz!
Én amikor már ilyeneket írok, akkorra már legtöbbször szét is van esve a játékom, ami ilyenkor főleg nem segít sokat.
2 nap pihi, elemzés, kis lelkizős, kitartásos olvasmány.
Utána kezdj tiszta lappal! Ne foglalkozz vele előtte mennyivel voltál ev alatt! Mert akkor kevés sikerélményed lesz még a közeljövőben a játékban.
Ne is nézz korábbi grafot pár hétig!
Mindenben magamból indultam ki, nekem is egy hasonló válasz "nyitotta fel a szemem" :)
GL
[QUOTE=dr.drogba;599941...
Jah és mi az az upswing?[/QUOTE]
Sokan beszélnek róla, de nem mindenkinek van hozzá szerencséje:cool:
Általában down előtt és után jellemző. Néha észre sem veszed, mert olyan kicsi, hogy továbbra is down-nak titulálod :))
Néhány blog bejegyzés alapján mondhatom, hogy nekem személyesen - aki munka mellett próbálkozik - nagyon ilyesztő, hogy az elemzések, videók, tanulások után végülis a konzekvencia - nálam más műfajban sokkal magasabb szinten lévő játékosok esetén is - kb, hogy "nagyon jó vagy fiam, de csak akkor fogsz majd nyerni ha szerencséd lesz!". Egyre inkább az tapasztalom, hogy nekem például teljesen felesleges tanulni, meg elemezni, mert kb a "profik" 1 hét alatt annyit játszanak, mint én egy év alatt, és még így is több hónapos ds-ben tudnak lenni. Ez azt jelenti, hogy full full szerencsejátékot űzünk...
A különbség közted és a "profik" között,hogy azért ők szoktak upban is lenni! :D
Néhány blog bejegyzés alapján mondhatom, hogy nekem személyesen - aki munka mellett próbálkozik - nagyon ilyesztő, hogy az elemzések, videók, tanulások után végülis a konzekvencia - nálam más műfajban sokkal magasabb szinten lévő játékosok esetén is - kb, hogy "nagyon jó vagy fiam, de csak akkor fogsz majd nyerni ha szerencséd lesz!". Egyre inkább az tapasztalom, hogy nekem például teljesen felesleges tanulni, meg elemezni, mert kb a "profik" 1 hét alatt annyit játszanak, mint én egy év alatt, és még így is több hónapos ds-ben tudnak lenni. Ez azt jelenti, hogy full full szerencsejátékot űzünk...
... Ok,erre majd mondják az semmi mennyiség,de akkor mennyi az annyi?