ProAdel89
Válasz BT86 kommentjére
2014. júl. 4. 1:43

Miért? Mert megmutatta, hogyan kell hozzáállni a downswinghez?

Haha azért írtam, mert akkor azt mondtam, hogy ez nem DS.
Na most ugyanebbe csöppentem én is 9k hand alatt, csak én minuszban is vagyok, mondjuk a saját hiámból, de félelmetes, hogy majdnem ugyanez van nálam is :D

spindel15
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. aug. 14. 12:40

Nekem már az is felüdülés lenne ha mutatásnál pre vagy flop nálam lenne a rosszabb lap :)
Tényleg nagyon ritkán esek ki úgy, hogy nálam van a gyengébb lap (persze nem riveren) :)
Sokszor vagyok ilyen szituban? Kevesebb all in kéne vagy mi a szar? Vagy csak túl spilázom?

lecso10
Válasz spindel15 kommentjére
2014. aug. 14. 12:51

Nekem már az is felüdülés lenne ha mutatásnál pre vagy flop nálam lenne a rosszabb lap :)
Tényleg nagyon ritkán esek ki úgy, hogy nálam van a gyengébb lap (persze nem riveren) :)
Sokszor vagyok ilyen szituban? Kevesebb all in kéne vagy mi a szar? Vagy csak túl spilázom?

Trackerben szűrj rá ezekre. Az a baj,h ezekre sokkal jobban emlékszel, míg amikor a pre erősebb kezed "természetesen" nyer, azt elfelejted gyorsan, ugyanúgy mint amikor lejavulod az ellenfél eleinte erősebb kezét.

Campus
Válasz lecso10 kommentjére
2014. aug. 14. 19:26

Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...

lecso10
Válasz Campus kommentjére
2014. aug. 14. 19:41

Ma du. leültem SnG-ni, most fejeztem be a 16.-at és eddig 0!!!!! versenyen értem ITM-be! Nem sok leossztást nyertem ...

Na, ilyenkor kell beülni kessezni kényelmes limitre sng stílusban! ;)

Campus
Válasz lecso10 kommentjére
2014. aug. 18. 12:02

Na, ilyenkor kell beülni kessezni kényelmes limitre sng stílusban! ;)

Ezt még nem próbáltam. :) Szerencsére ez a lejtmenet vége volt, azóta a 80%-a visszajött nyereségből, ill. rakebackből. :) Remélem egy darabig így marad. :) Nem volt kellemes kb. 300 db SnG alatt közel 50 beülőt elbukni! Amint tudjuk egyszer lenn, egyszer fenn. Főleg turbóban. :D

dr.drogba
Válasz Campus kommentjére
2015. jan. 29. 14:29

Na szóval jöjjenek a tények ismét,kb fél éve nem írtam ide, na nem azért mert az EV vonal kicsit közeledett volna ,épp ellenkezőleg,de gondoltam írok egy kicsit 2013 6.hótol mi a helyzet.
Ezek tények: Ez alatt a 19 hónap alatt kb havi átlag 50k hand ment le ez majdnem 1M hand.
Gondolom ez már hosszútávnak számit. Na most mind a 19 hónap EV alatt ért véget!!!
224 buy in-al vagyok Ev alatt jelenleg...
Ennek ellenére nyerő vagyok csak kibasz...ul frusztrál,hogy kb 2-3 bb/100al topogok 6-7 helyett.
2015.Uj év uj remények,erre 40k hand alatt újabb 8buy in ment a levesbe.

Várom,hogy végre 1x Ev felett érjen véget 1 hónap.....

Lordtebeli
Válasz Rocco007 kommentjére
2015. jan. 29. 15:20

ne csüggedj nem csak te küzdesz az rngével! fel a fejjel

csabacz
Válasz Rocco007 kommentjére
2015. jan. 29. 15:32

Nálam ugyan ez a helyzet! Nem tudom, hogy hány év alatt jön ki a hosszútáv, mert én a 3. évemet kezdem úgy, hogy folyton EV alatt, és semmi sem változik.
Az a baj, hogy egyre jobban betelik a pohár, mentálisan egyre rosszabb állapotba kerül az ember.
Kitartás, reménykedjünk, hogy egyszer fordul a dolog!

rockett
Válasz csabacz kommentjére
2015. jan. 29. 15:51

Próbáljátok meg, hogy nem lesegetitek az EV vonalat :) Lehet, hogy sok felesleges frusztrációtól kímélne meg benneteket, főleg, ha így is nyerő játékosok vagytok.

Élő ügyfélszolgálat