Olyan jó,hogy nap mint nap jönnek a megerősítések,hogy felesleges olvasni az oldalt.Kössz srácok:)
Olyan jó,hogy nap mint nap jönnek a megerősítések,hogy felesleges olvasni az oldalt.Kössz srácok:)
Milyen véleményemet mondjam el?Fentebb is megírtam erre Drogba egyből kommentelt a hozzászólásodhoz h milyen szerencsejáték meg milyen csalás az egész(nem ezt írta való igaz de szinte erről beszélünk)Akkor kérdezem én milyen véleményt írjak le ha úgyse talál megértő füleket?Meg legyek a 20. aki leírja h tedd bele az energiád meg a munkát és az eredmény jönni,fog.Nem jön?akk nem teszed bele eléggé.Ha az ember nem magába keresi a hibát hanem az "rng"-t meg a szerencsét okolja akk nincs miről beszélni.Mondom ezt úgy hogy énis sz*pó ágba vagyok elég keményen.Ez van shit happens,de minden nap majdnem elemzek és nem vagyok soha megelégedve a játékommal és csinálom DS-be is grindelek stb.stb.Ha valakinek nem tetszik h ez van menjen el kapálni,ott nincs DS.Akinek meg nem főállása miért izgatja fel annyira magát....Mindig magadba keresd a hibát amíg nem tökéeletes a játékod(ami szerintem nincs)addig van mit felhozni a szerencse mellett:)GL:)
Milyen véleményemet mondjam el?Fentebb is megírtam erre Drogba egyből kommentelt a hozzászólásodhoz h milyen szerencsejáték meg milyen csalás az egész(nem ezt írta való igaz de szinte erről beszélünk)Akkor kérdezem én milyen véleményt írjak le ha úgyse talál megértő füleket?Meg legyek a 20. aki leírja h tedd bele az energiád meg a munkát és az eredmény jönni,fog.Nem jön?akk nem teszed bele eléggé.Ha az ember nem magába keresi a hibát hanem az "rng"-t meg a szerencsét okolja akk nincs miről beszélni.Mondom ezt úgy hogy énis sz*pó ágba vagyok elég keményen.Ez van shit happens,de minden nap majdnem elemzek és nem vagyok soha megelégedve a játékommal és csinálom DS-be is grindelek stb.stb.Ha valakinek nem tetszik h ez van menjen el kapálni,ott nincs DS.Akinek meg nem főállása miért izgatja fel annyira magát....Mindig magadba keresd a hibát amíg nem tökéeletes a játékod(ami szerintem nincs)addig van mit felhozni a szerencse mellett:)GL:)
Azt azért ne gondold, hogy a kapáláshoz nem kell megfelelő tudás, még ha kevesebb is mint máshoz, de ahhoz is érteni kell.:) Egyébként egyetértek veled, esetleg még annyit hozzáfűznék, hogy nagyon gyakran a hosszútáv hosszabb mint azt gondolnánk.
Közben 1 session-ön belül felállítottam az overpárral flop set ellen kieséses rekordomat. Session felében setbe futottam. Gondoljatok bele. Remélem most mindenki ezen gondolkodik. Szeretném ha Titcar is ezen gondolkodna. Meg az admin is. Ha aptok is ezen gondolkodik, akkor egészen meghatódom. Egyébként túloztam, csak a versenyeim harmadában pottyantam ki set ellen. A többiben az allinok nem jöttek be. :cool: Csinálni fogok egy motiválóvideót ilyen esetekre. Filmekből összeollózom és meghallgatom.
Másfél hete csak káromkodok,mert ilyen sz.póágon még nem voltam!
Viszont ha kicsit messzebbről nézzük, nagyobb távlatban, akkor:
Szóval felesleges feleslegesen káromkodni! ;)
Másfél hete csak káromkodok,mert ilyen sz.póágon még nem voltam!
Viszont ha kicsit messzebbről nézzük, nagyobb távlatban, akkor:
Szóval felesleges feleslegesen káromkodni! ;)
szerintem rossz helyre posztoltál
[video=youtube;nA4UbULijDU]https://www.youtube.com/watch?v=nA4UbULijDU&feature=youtu.be&t=52s[/video]