möster
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. júl. 11. 16:32

nehezítésképpen nem raktam nonSD-t, mert hencegtél :p

erre csak annyit mondok, hogy a graph sokat elárul. ha neked nem, arról nem én tehetek

Pasteboard — Uploaded Image

S0nnyB1ack
Válasz möster kommentjére
2013. júl. 11. 16:36

Túl sokat limp/callolsz co vs sb, és nagyon face-up a 3bet size-od.

möster
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. júl. 11. 16:43

Túl sokat limp/callolsz co vs sb, és nagyon face-up a 3bet size-od.

azért hagyj vmi feltárható "líket" vadallat sporinak is!!!

qwertibie
2013. júl. 11. 17:09

a grafikonból tisztán kivehető hogy HM2-t használsz és EV alatt futsz mostanában
Image

möster
Válasz qwertibie kommentjére
2013. júl. 11. 17:21

a grafikonból tisztán kivehető hogy HM2-t használsz és EV alatt futsz mostanában
Image

Image

jak1
2013. júl. 11. 17:30

Azt tanácsolom, hogy legközelebb a 96 ezredig leosztástól a 101 ezerig ne játssz!

Gaabeesz
2013. júl. 12. 11:24

Én még azon tűnődtem, órákon keresztül nézegettem a grafot.
Kitűnik belőle, hogy nagyon keveset betelsz vékonyan value-ért a riveren...

S0nnyB1ack
2013. aug. 13. 21:21

nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.

Ebben a grafikonban 0 tilt van. Végig koncentráltan és bizakodva toltam mert utólag is jónak éreztem a döntéseimet, és hittem abban, hogy nem eshet mindig a 2 out, nem érhet oda a gutshot, nem jöhet runner-runner. Pedig de.

Másfél év alatt ráfordított rengeteg munka és energia után úgy érzem ennek az egésznek semmi értelme. Ott vagyok ahonnan indultam. Csak úgy jön kifelé a tudás. lolpoker

jak1
2013. aug. 14. 13:08

A hónap tippmesterétől ez a grafikon elég szarul néz ki az kétségtelen. Megértem a lelki állapotodat!

danfiu
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 14. 13:13

nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.

Ebben a grafikonban 0 tilt van. Végig koncentráltan és bizakodva toltam mert utólag is jónak éreztem a döntéseimet, és hittem abban, hogy nem eshet mindig a 2 out, nem érhet oda a gutshot, nem jöhet runner-runner. Pedig de.

Másfél év alatt ráfordított rengeteg munka és energia után úgy érzem ennek az egésznek semmi értelme. Ott vagyok ahonnan indultam. Csak úgy jön kifelé a tudás. lolpoker

EV?

Btw, a legrosszabb, amit egy pokerjatekos tehet ds eseten, h elveszti a hitet.Nyilvan nagyon nehez nem megkerdojelezni a donteseid helyesseget ds eseten, mert ugy erzed h ownolva vagy sokszor.Ismeros erzes, de nem szabad feladni es kuzdeni kell.gl

Élő ügyfélszolgálat