forexnub
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. aug. 14. 16:30

mikron 20+ beülőt bukni azt sztem nem lehet csak a szériára fogni, mondjuk az is érdekes hogy 2m handet letoltál és ilyen dolgok felmerülnek, hogy downswing:S

S0nnyB1ack
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 14. 16:37

mikron 20+ beülőt bukni azt sztem nem lehet csak a szériára fogni, mondjuk az is érdekes hogy 2m handet letoltál és ilyen dolgok felmerülnek, hogy downswing:S

Miért aki 2M handet letolt annak egy ~60BI-s downt észre sem kellene vennie?

trixilw
2013. aug. 14. 16:52

alábecsülitek ti a varianciát :)

ilane
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 14. 16:55

nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.

Na ez vicces. Én is NL25-ön szedtem össze másfél év alatt -30bi bukót és a grafikonom is pont ugyanígy néz ki. :) És én is éppen a napokban gondoltam arra, hogy hagyom a picsába, nekem ez nem kell. Amikor 3 óra kemény grindolás után pluszba kerülök és a session végén jön 2-3 badbeat ami elviszi az egész napi profit dupláját, akkor úgy érzem, hogy OK, ennyi volt. És ez napokon, heteken át így megy az nagyon gáz. Most még nem tudom mi legyen. Egyelőre visszavettem az asztalokból, rövidebb session és NL5. Kevésbé vagyok ideges és jönnek a pluszos napok, de nyilván NL5-ön sose jön vissza ami NL25-ön elmegy, szóval a játékot kell javitani majd, ha úgy érzem, hogy megéri egyáltalán...

jak1
2013. aug. 14. 17:13

A szkepticizmus filozófiai tanításait és jelentését tekintve, a személyiségi fejlődésem érdekében folyamatosan szem előtt tartva, eléggé elgondolkodtató az a harciasság és magabiztosság ahogyan a virtuális világ megbízhatóságával kapcsolatban viselkedünk... :)

vadallat
2013. aug. 14. 17:14

5ezer hand nemsok... ez alatt nem szabad feladni. Mucsi Zoltán idézve: "utálom ha egy férfi rinyál" :D (ne vegye senki sértésnek, csak ez a nagy helyzet)

ja, épphogy 2millió handnél jön ki igazán a ds. aki egy év alatt lejátszik 10ezer handet, talán nem is tudja mi a ds (downswing). :) nem szabad feladni, csak keményen! mindent bele!

trixilw
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 14. 17:16

A szkepticizmus filozófiai tanításait és jelentését, a személyiségi fejlődésem érdekében folyamatosan szem előtt tartva, eléggé elgondolkodtató az a harciasság és magabiztosság ahogyan a virtuális világ megbízhatóságával kapcsolatban viselkedünk... :)

magyarul csalik? :D

egyébként a legtöbb hozzászólásból azt vettem ki, hogy nem igazán tudatosult még mindig, honnan és hogyan jön a pénz, miért is játszik az ember, valamint a vélt nyert és vesztett összegek fölött még mindig hatalmas a stressz.

szerk.: vadallat, sng chipEV graf elemzését is vállalod? Volt egy 50 BI-es bukóm, jó lenne ha megnézné valaki :)

vadallat
2013. aug. 14. 17:29

persze hogy csalik, amikor nem nyer az ember :D (csak viccelek) :P

asdator
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 14. 17:31

nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.

Ebben a grafikonban 0 tilt van. Végig koncentráltan és bizakodva toltam mert utólag is jónak éreztem a döntéseimet, és hittem abban, hogy nem eshet mindig a 2 out, nem érhet oda a gutshot, nem jöhet runner-runner. Pedig de.

Másfél év alatt ráfordított rengeteg munka és energia után úgy érzem ennek az egésznek semmi értelme. Ott vagyok ahonnan indultam. Csak úgy jön kifelé a tudás. lolpoker

Mekkora winratet hozol ezeken a limiteken? (downswing előtti időkre gondolok)
Előbb a kíváncsiság kedvéért nézegettem variancia szimulátorral, hogy 6bb/100as winratetel és 50es szórással mekkora ingadozások lehetnek, és elég ritka azért a 20-40BI-s down...(persze előfordulhat). Ráadásul szerintem nl10-nl25ön bőven lehet akár 8-10bb/100at is hozni sokkal kisebb szórással!

vadallat
Válasz trixilw kommentjére
2013. aug. 14. 17:31

magyarul csalik? :D

egyébként a legtöbb hozzászólásból azt vettem ki, hogy nem igazán tudatosult még mindig, honnan és hogyan jön a pénz, miért is játszik az ember, valamint a vélt nyert és vesztett összegek fölött még mindig hatalmas a stressz.

szerk.: vadallat, sng chipEV graf elemzését is vállalod? Volt egy 50 BI-es bukóm, jó lenne ha megnézné valaki :)

a sng-t nézze meg az aki foglalkozik vele :D danke, bitte.

Élő ügyfélszolgálat