mikron 20+ beülőt bukni azt sztem nem lehet csak a szériára fogni, mondjuk az is érdekes hogy 2m handet letoltál és ilyen dolgok felmerülnek, hogy downswing:S
mikron 20+ beülőt bukni azt sztem nem lehet csak a szériára fogni, mondjuk az is érdekes hogy 2m handet letoltál és ilyen dolgok felmerülnek, hogy downswing:S
alábecsülitek ti a varianciát :)
nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.
A szkepticizmus filozófiai tanításait és jelentését tekintve, a személyiségi fejlődésem érdekében folyamatosan szem előtt tartva, eléggé elgondolkodtató az a harciasság és magabiztosság ahogyan a virtuális világ megbízhatóságával kapcsolatban viselkedünk... :)
5ezer hand nemsok... ez alatt nem szabad feladni. Mucsi Zoltán idézve: "utálom ha egy férfi rinyál" :D (ne vegye senki sértésnek, csak ez a nagy helyzet)
ja, épphogy 2millió handnél jön ki igazán a ds. aki egy év alatt lejátszik 10ezer handet, talán nem is tudja mi a ds (downswing). :) nem szabad feladni, csak keményen! mindent bele!
A szkepticizmus filozófiai tanításait és jelentését, a személyiségi fejlődésem érdekében folyamatosan szem előtt tartva, eléggé elgondolkodtató az a harciasság és magabiztosság ahogyan a virtuális világ megbízhatóságával kapcsolatban viselkedünk... :)
persze hogy csalik, amikor nem nyer az ember :D (csak viccelek) :P
nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.
Ebben a grafikonban 0 tilt van. Végig koncentráltan és bizakodva toltam mert utólag is jónak éreztem a döntéseimet, és hittem abban, hogy nem eshet mindig a 2 out, nem érhet oda a gutshot, nem jöhet runner-runner. Pedig de.
Másfél év alatt ráfordított rengeteg munka és energia után úgy érzem ennek az egésznek semmi értelme. Ott vagyok ahonnan indultam. Csak úgy jön kifelé a tudás. lolpoker
magyarul csalik? :D
egyébként a legtöbb hozzászólásból azt vettem ki, hogy nem igazán tudatosult még mindig, honnan és hogyan jön a pénz, miért is játszik az ember, valamint a vélt nyert és vesztett összegek fölött még mindig hatalmas a stressz.
szerk.: vadallat, sng chipEV graf elemzését is vállalod? Volt egy 50 BI-es bukóm, jó lenne ha megnézné valaki :)