nekem most nl4-nl10-ig voltam 1200€-val ev alatt, a minusz 800€ volt
nekem most nl4-nl10-ig voltam 1200€-val ev alatt, a minusz 800€ volt
de igen, ott 100% a runner runner flöss
jav.: postolhatok, de előbb lejátszom a sessiont
jav.: postolhatok, de előbb lejátszom a sessiont
Akkor felesleges postolnod. Ezerszer volt már téma, hogy a muck-olt handek miatt tök falsz képet kapsz.
(PS: legutóbbi boss kalandomnál 84K hand alatt én 50bi-el vagyok ev alatt.)
Win
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
V mint Vendetta :P 20 bi le 20 föl< -- itt meg csak a vernyomasom se ment fol :P
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Premium lapok es az ongame 1 :
premium lapok es az ongame 2 :
A legtobb KK 250db egyhuzamban amikor mutatasban nem sikerult profitot felmutatni vele.
Utso 120k hand kb nullas :(
A rakeback nem realis mert volt egy pontszamitas atvaltas nbagyjabol 5000el kevesebb a bevetel , eleg kellemes... Mar kb stackert kell keritenem :S
Sziasztok!
Jó, hogy ráakadtam ezekre az írásokra, picit megnyugodtam. Úgy éreztem, h hatalmas f@szr@ csatlakoztam rá mostanában. Már-már kezdtem hitelt adni annak, h a termek tényleg manipulálják a lapokat a fish-ek javára. Pár ezer hand alatt 15 BI bukó, ami nem is igazán a badbeat-eknek volt köszönhető hanem talán az annál is idegesítőbb giga-mega coolereknek. De, ahogy olvasom ez eltörpül a Ti "rekordjaitok" mellett. Főleg annak tükrében, h némelyikőtöket ismerem hírből és tudom, h nyerő reg.
GL.
100k hand és még mindig bukó szériám van nem tudok kilábalni belőle mert a program nem engedi igaz csak freerollt játszom
100k hand és még mindig bukó szériám van nem tudok kilábalni belőle mert a program nem engedi igaz csak freerollt játszom
Ja igen és igaz hogy manipulálják a játékot ?????