Póker Fórum Archívum > Bad beat > Kinek hány handen keresztül / hány BI bukóig tartott a leghosszabb bukószériája?

differentborder
Válasz SötétEgér kommentjére
2011. szept. 10. 22:50

nekem most nl4-nl10-ig voltam 1200€-val ev alatt, a minusz 800€ volt

Ezt a grafikont bemásolhatnád, mert nehéz elhinni :D

zoltanh
2011. szept. 10. 23:00

nekem most nl4-nl10-ig voltam 1200€-val ev alatt, a minusz 800€ volt

Véletlenül nem boss-on játszol? Mert ott mindenki ev alatt fut.

SötétEgér
Válasz zoltanh kommentjére
2011. szept. 10. 23:25

de igen, ott 100% a runner runner flöss

jav.: postolhatok, de előbb lejátszom a sessiont

zoltanh
2011. szept. 11. 0:41

jav.: postolhatok, de előbb lejátszom a sessiont

Akkor felesleges postolnod. Ezerszer volt már téma, hogy a muck-olt handek miatt tök falsz képet kapsz.

(PS: legutóbbi boss kalandomnál 84K hand alatt én 50bi-el vagyok ev alatt.)

SötétEgér
Válasz zoltanh kommentjére
2011. szept. 11. 0:54

Akkor felesleges postolnod. Ezerszer volt már téma, hogy a muck-olt handek miatt tök falsz képet kapsz.

(PS: legutóbbi boss kalandomnál 84K hand alatt én 50bi-el vagyok ev alatt.)

Na ezt nemtudtam, mert fulltiltes voltam, de ettől függetlenül, soha nem éltem át még ennyi nehézséget, mint itt, nemtudom mikor lehetek újra a régi tétemen.

Egyszer azért kellett abbahagynom, mert eleredt az orrom vére, mikor szinkronban 3 asztalon set v oversetbe futottam.

JasonCorp
2011. szept. 11. 2:20

Win
Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

V mint Vendetta :P 20 bi le 20 föl< -- itt meg csak a vernyomasom se ment fol :P
Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Premium lapok es az ongame 1 :
Image
premium lapok es az ongame 2 :
Image
A legtobb KK 250db egyhuzamban amikor mutatasban nem sikerult profitot felmutatni vele.

Utso 120k hand kb nullas :(
Image
A rakeback nem realis mert volt egy pontszamitas atvaltas nbagyjabol 5000el kevesebb a bevetel , eleg kellemes... Mar kb stackert kell keritenem :S

d31mos
Válasz differentborder kommentjére
2011. nov. 14. 15:37

Sziasztok!

Jó, hogy ráakadtam ezekre az írásokra, picit megnyugodtam. Úgy éreztem, h hatalmas f@szr@ csatlakoztam rá mostanában. Már-már kezdtem hitelt adni annak, h a termek tényleg manipulálják a lapokat a fish-ek javára. Pár ezer hand alatt 15 BI bukó, ami nem is igazán a badbeat-eknek volt köszönhető hanem talán az annál is idegesítőbb giga-mega coolereknek. De, ahogy olvasom ez eltörpül a Ti "rekordjaitok" mellett. Főleg annak tükrében, h némelyikőtöket ismerem hírből és tudom, h nyerő reg.
GL.

bubo001
Válasz d31mos kommentjére
2011. nov. 14. 21:34

100k hand és még mindig bukó szériám van nem tudok kilábalni belőle mert a program nem engedi igaz csak freerollt játszom

redoubtable
Válasz bubo001 kommentjére
2011. nov. 14. 21:36

100k hand és még mindig bukó szériám van nem tudok kilábalni belőle mert a program nem engedi igaz csak freerollt játszom

borzasztó. már pléjmániban is csal az rng.

bubo001
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 14. 21:38

Ja igen és igaz hogy manipulálják a játékot ?????

Élő ügyfélszolgálat