elegem van már Starsból. Dec közepe óta nem játszottam akkor tiltre rakott 2 hónap alatt. -1500$ mikrotéten. Erre ma ujra nekiállva kb 0 ITM. És nem viccelek ha azt mondom,h folyton riverre vág alám a b*szott 2-3 out.
Elegem van. Ma egy az egyben elbuktam a tegnap feltöltött bankrollom 100%át 1 nap alatt és 20 SNG és MTT után
Kilépek starsról!
És egyre inkább kételkedek a termek legitimitásában. Sőt... De ez egy külön sztori.
Nem termelek én nekik semmit
elegem van már Starsból. Dec közepe óta nem játszottam akkor tiltre rakott 2 hónap alatt. -1500$ mikrotéten. Erre ma ujra nekiállva kb 0 ITM. És nem viccelek ha azt mondom,h folyton riverre vág alám a b*szott 2-3 out.
Elegem van. Ma egy az egyben elbuktam a tegnap feltöltött bankrollom 100%át 1 nap alatt és 20 SNG és MTT után
Kilépek starsról!
És egyre inkább kételkedek a termek legitimitásában. Sőt... De ez egy külön sztori.
Én is örülnék ha már kikerülnék a downból..ami már 3 hónapja tart és az előtte lévő hónap is csak BE lett..utána kell néznem valami újnak, mert ez nem mehet így tovább..sajna bőven megkaptam az MTT-kben lévő varianciát..kicsit váltanom kellene, hogy megint legyen egy egészséges rollom..
Kilépek starsról!
Nekem elég sok teremben volt hasonló szar tapasztalatom, IPN-en sng-n például kétszer is volt mikor több mint 200 beülővel levágott!!!!!Tudom milyen amikor riveren nem akarsz odanézni, mert már tudod hogy bejön a 2 out :), vagy floppon a backdoor flushtől tartasz!! Lehet hogy segít a teremváltás,de csak azért mert nem ugyanazt a szar software-t nézed amitől már behánysz.Egyébként szerintem a legjobb ilyen esetekben, ha elmész haverokkal inni egyet, meg szórakozgatsz pár napig, utána pedig nem úgy ülsz le hogy vissza akarod nyerni a lét, csak játszol egy kicsit mert kedved van hozzá :). Komolyan úgy gondolom hogy ilyen szériáknál az ember már magához vonzza a rossz lapot! Addig szugerálod még tényleg be nem jön!! Szerintem ez csak akkor fordul meg ha sikerül kicsit pozitívabban hozzá állni, vagy csak egyszerűen már leszarod hogy mit ad, de előbb utóbb megfordul nyugi.