Póker Fórum Archívum > Bad beat > Kinek hány handen keresztül / hány BI bukóig tartott a leghosszabb bukószériája?

bubo001
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 14. 23:47

add meg a nicked. Ha OPR szerint nem játszottál még igazi pénzbe küldök 10$-t.

:) bocs elmentem a gép elöl most értem haza öcsém meghívott kocsmába néhány sörre. Most egy kicsit jó hangulatom van :) . Én nem kérek tőled pénz mert 1: nem ismerlek 2: számomra lenne égő és a pofámon sem olyan vastag a bőr :)

bubo001
Válasz rockett kommentjére
2011. nov. 14. 23:50

hát ez szomorú....100k handet hogy számoltad, netán HM-et használsz freerollra?

Lekértem pokerstarsrol a handeket és ott írta hogy 78k kb. Azért írtam 100k-t mert ez már hónapokkal ezelőtt volt. Hm-em nincs nem veszem meg mert drága.

R1per2
Válasz bubo001 kommentjére
2011. nov. 15. 0:28

variancia rövid távon :o

misirulez
Válasz bubo001 kommentjére
2011. nov. 20. 5:22

Lekértem pokerstarsrol a handeket és ott írta hogy 78k kb. Azért írtam 100k-t mert ez már hónapokkal ezelőtt volt. Hm-em nincs nem veszem meg mert drága.

OFF:
Fogadd el a pénzt amit ajánlottak mindenképpen.!!!
Vagy ha becsületed nem engedi, menj bele egy olyanba, hogy tolsz pár centes SNG ket, és amint megdupláztad a 10$-t visszaküldöd.

PokerPass
Válasz misirulez kommentjére
2011. nov. 20. 8:04

Hosszú-hosszú ideje tart már...kb. 3 éve :D

GeigerAlex
Válasz Chryss85 kommentjére
2011. dec. 17. 11:34

Nekem most van a rekord mínuszom, és kétségbe vagyok esve egy kicsit...
NL30-on játszom, elértem az 1000$-t, amit valójában e hónap végére tűztem ki.
Nagyon örültem neki, de sajnos jött is rögtön másnap a bukó, ami nagyjából 1 hete kezdődött... jelenleg durván 7 BI mínusznál tartok, nagyjából 8K handet játszhattam (nem igazán értem rá a héten). Érdekelne tapasztaltabb játékosok véleménye arról, hogy mennyiben függhet ez a játékomtól.
Előre is köszi a válaszokat!

castor11
Válasz GeigerAlex kommentjére
2011. dec. 17. 12:06

Nekem most van a rekord mínuszom, és kétségbe vagyok esve egy kicsit...
NL30-on játszom, elértem az 1000$-t, amit valójában e hónap végére tűztem ki.
Nagyon örültem neki, de sajnos jött is rögtön másnap a bukó, ami nagyjából 1 hete kezdődött... jelenleg durván 7 BI mínusznál tartok, nagyjából 8K handet játszhattam (nem igazán értem rá a héten). Érdekelne tapasztaltabb játékosok véleménye arról, hogy mennyiben függhet ez a játékomtól.
Előre is köszi a válaszokat!

7 egész BI-t buktál? én fontolgatnám, hogy ekkora zakó után felhagyok a pókerrel...:D:D
Viccet félretéve. Valszeg nem játszol elég ideje vagy nagyon jó játékos vagy... Ez pusztán std variancia... Nekem 2 20BI-s mélyrepülésem volt az elmúlt két hónapban...

danfiu
Válasz castor11 kommentjére
2011. dec. 17. 12:10

Lesznek meg melyebb repuleseid is, nyilvan fugg h mekkora varianciaval jatszol, de ezert kell faxa brm, h az ember attudja viselni az ilyen idosuckokat.Havi 40-50bi-s swingek std-ek sztem, ha decent hand mennyiseget tolsz egy honapban;)

GeigerAlex
Válasz castor11 kommentjére
2011. dec. 17. 12:15

7 egész BI-t buktál? én fontolgatnám, hogy ekkora zakó után felhagyok a pókerrel...:D:D
Viccet félretéve. Valszeg nem játszol elég ideje vagy nagyon jó játékos vagy... Ez pusztán std variancia... Nekem 2 20BI-s mélyrepülésem volt az elmúlt két hónapban...

Jogos a poén:D Tényleg paranoid vagyok ilyen téren, talán a tapasztalatlanságomnak tudható be.
Azért köszi a támogatást... :)

Dozso
Válasz Chryss85 kommentjére
2012. jan. 3. 0:46

elegem van már Starsból. Dec közepe óta nem játszottam akkor tiltre rakott 2 hónap alatt. -1500$ mikrotéten. Erre ma ujra nekiállva kb 0 ITM. És nem viccelek ha azt mondom,h folyton riverre vág alám a b*szott 2-3 out.

Elegem van. Ma egy az egyben elbuktam a tegnap feltöltött bankrollom 100%át 1 nap alatt és 20 SNG és MTT után
Kilépek starsról!

És egyre inkább kételkedek a termek legitimitásában. Sőt... De ez egy külön sztori.

Nem termelek én nekik semmit

Élő ügyfélszolgálat