Most komolyan. Mire számítasz? Amíg ilyen baromságon gondolkodsz, ahelyett hogy a játékoddal foglalkoznál, addig nem lesz 20 BB/100 edge-ed semmilyen mezőnyön. Volt egy szép hot run-od, most jön ki a hosszútáv. Ennyi.
Amúgy játszottam sok micro téten Bwinen és FTP-n is. volt 40k hand breakevenem NL30-on, és hoztam 13 PTBB/100-at NL50-en is egy darabig. Variancia.
Na hat pont ez az, hogy a veletlenszerusegben nincs ilyen, hogy egyszer csak konzekvensen megvaltozik valami...
A varanci ami nem engedi meg, hogy egyszercsak drasztikusan megvaltozzon valami, ciklusok kelenenek legyenek...
ennek a kis tetes kerdesnek semmi ertelme nincs, az a problema hogy volt egy jo idoszakod mikor nyertel, most meg egy ideje csak buksz
hany ember nyithatna ezert hasonlo topikot, te jo eg..
Vaaaaaaaaaariancia
A varanci ami nem engedi meg, hogy egyszercsak drasztikusan megvaltozzon valami, ciklusok kelenenek legyenek...
Most egy olyan ciklusod éled, ahol nem te vagy mr.20ptbb,
50-60k handes szériák is simán bennevannak minden irányba, szerencséd van, hogy pont egy nagy upswinggel kezdtél.
Hehe, hat igen, ezt atneztem. Ezzel en is egyet ertek,hogy vannak hosszu swingek is. Amugy nem ezzel kezdtem :) de hat ez van most :)
Felre ne ertsetek nem az a bajon hogy nem nyerek ahogy megszoktam :) Az a bajom, hogy varatlanul megvaltoztt a szelirany es nekem nagyon gyanus volt.
Ezert irtam le. De lehet felre ertheto.
atya ég, és te 20 éves vagy... :( ha egy 12 éves nyit egy ilyen topikot, még őt is kiröhögöm, így meg...
Te is még ott vagy leragadva hogy csalnak a termek ? Mivel, hogyan kik és miért? Itt szerintem a legérdekesebb a hogyan...!!!
atya ég, és te 20 éves vagy... :( ha egy 12 éves nyit egy ilyen topikot, még őt is kiröhögöm, így meg...
Ennek sok ertelme volt, sok okosat tudsz meg biztos mondani, de legyszives tartsd meg.