világbéke,
tényleg hülye kérdés volt, de bárkivel előfordulhat.
Bírom, amikor valakit elkap egy bazi nagy upswing, utána meg elvárja, hogy mindig akkora winrate-je legyen.
Ébredj fel, egyszer fent, egyszer lent .. :)
Ha fél millió handen keresztül csinálsz 20 ptbb/100-at, akkor elismerem, jó vagy. 20-30 ezer hand lehet szimpla mák is.
Sose fogom megerteni, miert van a pokeresek kozott ilyen alap felelem azzal szemben, hogy a sitok csalnak.
Aki ismeri a vilagot hogyan mukodik, az mondhatni belathatja, hogy ahol tehetik az emberek ott csalnak: most soroljak peldakat? Ennyit errol.
Ha lenne fel millio hendem, nem kelene kerdezgetnem mas jatekos tarsaimat.
En azt szerettem volna megtudni, hogy ha van valaki aki a bwinen jatszik micron folyamatosan, mik a tapasztalatai. Nem keresek igazolast a buko szeriakhoz vagy valami hasonlo. Most is nyero vagyok, nincs jelentosege, csak leirtam az erzesem.
Egyelore a kerdesem nem kapott valaszt, csak sok parazo pokeres kommentjet.
Tehat ujra: Tudom, hogy van upswing, tudom, hogy van variancia, tudom hogy nem vagyok profi (nem micron pocsolnek), ezeket nem kell kozolni :) A kerdes marad.
Nem akartam en senkit se sertegetni, megis eddig csak tamadas erte a kerdesem.
-------------------
Mas: Amugy nem igaz az, hogy egy profi romma veri a microt, volt van ra sok peda, hogy nem sikerult pedig probalkoztak.
De ez itt most nem is lenyeges.
Milyen választ vársz azon kívül, hogy variancia?
Milyen választ vársz azon kívül, hogy variancia?
én őszintén kíváncsi vagyok az elméletedre:
-ki csal?
-miért csal?
-hogyan csal?
-kik ellen csalnak?
-ki(k) nyernek ezzel?
ha leírod ezekre a válaszokat ,legalább mindenki átlátja mekkora hülyeségről van szó, és nem lesz akadémián (eddig itt nem is volt ) több ilyen elvetemült csaláselmélet.
eza topik télleg fasság, viszont nem csak szerintem vannak érdekes dolgok a netes pokerben.sztem nem totál random a lapkeverés, ugy mint élöben:D ésezt nemazért mondom mert vesztes játékos vok:D egyik haverom mondta hogy amit rng ad azt elis veszi, csak nem mind1 melyik alkalommal mennyi lovét pakolsz be. namind1 én nem tervezem online pokerböl megélést az tuti, mer nem lenne hozzá idegem. kaptam ingyen 50$t aztán azzal szarakodok nl4en, az "érdekes" sessionökön meg csak röhögök miután szétütöttem vmit:D mostis be van dagadva a kézfejem.
a miért csal-ra nekem ez a válaszom: rake
én őszintén kíváncsi vagyok az elméletedre:
-ki csal?
-miért csal?
-hogyan csal?
-kik ellen csalnak?
-ki(k) nyernek ezzel?
ha leírod ezekre a válaszokat ,legalább mindenki átlátja mekkora hülyeségről van szó, és nem lesz akadémián (eddig itt nem is volt ) több ilyen elvetemült csaláselmélet.
:D:o:):confused::eek::rolleyes:;):cool:
nl4-en csalnak igazán, mert ott hatalmas a rake és megéri kockáztatni a termeknek!!!
ha véletlen törlik ezt a topicot az adminok, akkor biztos ők is meg vannak kenve :)
Lehet az kéne... Törölni a topicot :)