A terem, hogyan azonosítja be, hogy ki a jó játékos és ki a fish? Van valami rendszer, hogy mondjuk 30-as VPIP felett adnak + 1 luck pontot, 40 fölött +2, és így tovább? Érdekes módon általában a bukó játékosok mondják ezt a csalós dolgot, miközben nekik segít a terem, nem? Hogy van ez akkor?
Ha meg úgy gondolod, hogy valóban csalnak akkor minek játszol? Én csalókkal nem szívesen játszanék...
Minden rossz indulat nélkül nekem is eszembe jutott egy, vagyis két kérdés.
Ha leültetünk egy asztalra 5 kb. egyforma kvalitású nyerő játékost, akkor itt mi történik? Gondolom a válaszod az, hogy az összes pénzük rake-ké alakul, mivel csak tologatják egymás közt, de kinek fog csalni a terem? Hogy dönti el az rng (vagy bárki/bármi), kit támogasson?
Ha leültetünk egy asztalra 5 stabil bukót, akkor mi történik?
Ebben nem tudtam dűlőre jutni, Te mit gondolsz?
Ui: Szerintem már NL30-on éri el a max. raket a dolog, hiszen allin helyzetben van bent 60$, ennek az 5%-a pont 3$, vagy rosszul gondolom?
Ez a mikrolimites időszakom eleje. Tényleg béna voltam, és láthatóan csaltak is nekem. Lehet igazad van. :)
Ez a mikrolimites időszakom eleje. Tényleg béna voltam, és láthatóan csaltak is nekem. Lehet igazad van. :)
Ez nem újdonság, élőben is neked csal az "RNG". :(
:D:D
Ez nem újdonság, élőben is neked csal az "RNG". :(
:D:D
57T2J :D
Ez mi??? :D
asszem most már tényleg töröljük ezt a "csodás" topikot, mert szégyen...
57 vs. 7J