velem egy héten belül kétszer fordult elő, hogy oversetet floppoltam, majd mindkét esetben a turn-ön all in mentünk. első esetben nálam király szett, nála bubi szett, a river bubi... második esetben nálam ász szett, ott dáma szett, a river dáma. mindkettő 100 ezres kassza volt. :) na most erre mit mondjak? :)
nh sir? közben egér/kólásüveg össztör? :)
az utóbbi. :) 100-200-as élő cg-n volt, és az a durva, hogy mindkét esetben utána volt pofája a 2%-ot behúzónak azt mondani, hogy éreztem...
de az is a kedvenceim közé tartozik, amikor preflop all in megyünk, AA vs KK, a mellettem ülő bejelenti, hogy egy királyt dobott, turn-ig nem is jön, de a riverre leesik. :)
Na ja, így már én is jártam. :D
Ezek nagyon durva esetek, küéönösen élőben!
Ezek nagyon durva esetek, küéönösen élőben!
akkor bemutatom az allinparádé nl50 2009 című grafikont
made by Everest poker
sponsored by mrj
Ez nagyon nagy ez a topic! :)
Tegnap nem sok hiányzott hogy szívinfaktust kapjak. 3 óra leforgása alatt 10 dollárból 320-at csináltam az egyik online teremben, természetesen vigyorogtam rendesen, amikor 2/4 dolláros cash asztalnál egy kör alatt elment az egész.
Leírom a menetet:
Nálam A10 káróban
Egy lengyel fickó ráhív, 2-en megadjuk.
Flop: 3 K 7 mindhárom káróban
A lengyel faszi ráhív egy szépet, mikor én - mivel nuts-om van - visszahívtam. 2-en maradtunk.
Turn: 10 pikk
Ismét hívások, kb 50 dollárom marad
River: 6 káróban
A lengyel meghívja az all in-omat, amit természetesen megadtam, mint mindenki megadta volna a helyemben.
Nem tudtam mit jelent ha valaki azt mondja, megáll körülötte a világ. Nos, én megtudtam. Lapjai: 4 5 káró. Senkinek nem kívánom azt az érzést amit akkor és azóta érzek.