Nem értelek benneteket, ha elbuktok egy 90-10-et attól miért gondoltok világ végére?. A 90-10 pont azt jelenti , hogy minden 10.-et veszíted
Nem értelek benneteket, ha elbuktok egy 90-10-et attól miért gondoltok világ végére?. A 90-10 pont azt jelenti , hogy minden 10.-et veszíted
Igen elfogadom a másik helyen már írtam...
Jó éjt ,
GL mindenkinek
Nekem a nemrég a KK-m futott AA-ba, na mondom ez megesik. (1 beülőbe került). Ezt követő második leosztásban ismét a két királynak örülhettem, mondom most talán nyerek velük. Gondolhatjátok megint AA-val kellett megküzdenem, amit elvesztettem (-1BI). Ráadásul ugyanannál az arcnál voltak a rakéták.
Mindennek ellenére nem gondolom hogy csalna a PS.
Véleményem szerint szinte kizárt,hogy a termek csaljanak! Egyszerűen vannak olyan emberek akik balszerencsésebbek az átlagnál,ők teljesen mindegy,hogy mit csinálnak, semmiben sem lesznek sikeresek.Ha teszem azt pókerről átváltanak a gazdálkodásra elveri a jég a termésüket következő évben az aszály teszi tönkre+az állatait elviszi valami egy outos járvány:)Amikor én cash game-t játszottam,egyik éjjel elgondolkoztam azon,hogy vajon több esélyem lenne e ha látnám az ellenfelek lapjait?Rájöttem,hogy semmivel sem:)Ellenben ha ők látnák az enyémet talán kevesebbet buknék...egy idő után már szinte üvöltöttem volna flop után,"kész kezem van te állat és baromi erős,nem kéne elindulnod mákolni"persze elindulnak ..nekem meg akkor annyi..
Röviden: aki szerencsés csillagzat alatt született baromi sokat kaszál a pókerrel!egy átlagos halandó mellett ott a matematika+tudás+tapasztalat=ő is szépen profitálhat.Aki viszont született balek azt a matek is szopatja egy életen át:)
Tök jó ez a topic, rendesen felvidít:D
Tök jó ez a topic, rendesen felvidít:D
Na azt hiszem itt az idő hogy kicsit szünetre menjek. Nemtom hogy velem van e abaj vagy tényleg semmiféle szerencse nem áll mellém,de hiába olvasok utána dolgoknak,tanulok pokerezni,falom az e bookokat nem vagyok eredményes. Vagy lehet hogy nem freerollokon kéne villogtatni a megszerzett tudást. A végső kaput a mai élő fr tette mikor első leosztásba KK UTGből emelek ahogy harrington bá tanította mire gombról kapok egy re-raist. A vége az lett hogy A9o virgonckodott és persze hogy jött az ász. Ezután semmi lap,persze a sok gyökér mindennel emel ha egy színű és itt a minden tényleg akármiylen s lapot takar. A vége az lett hogy AQs el estem ki QTo ellen mert flopon jött tizese és hiába volt nekem flössdró...
Na szal szünet jön aztán meglátjuk.Lehet hogy vmi "komolyabb" versenyre kéne neveznem ahol gondolkoznak is az emberek.
Amugy tanácsot szívesen fogadok:)
Na én is elmesélem a 3 perccel ezelőtti 2 handemet, hogy felvidítsak mindenkit.
QQ-val flopolom a drillt kiemelem a faszit allin, és mivel nyer AQs backdoor flussel.
sebaj.
AA allin megyek KK ellen duplabeülőn. mivel nyer?
flopon 3 szine van, és megjön a flush az én egyik A outommal.
2 perc = - 3BI
jó napom van.