Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

1blackknight
Válasz Yomb1e kommentjére
2008. dec. 31. 21:24

Na azt hiszem itt az idő hogy kicsit szünetre menjek. Nemtom hogy velem van e abaj vagy tényleg semmiféle szerencse nem áll mellém,de hiába olvasok utána dolgoknak,tanulok pokerezni,falom az e bookokat nem vagyok eredményes. Vagy lehet hogy nem freerollokon kéne villogtatni a megszerzett tudást. A végső kaput a mai élő fr tette mikor első leosztásba KK UTGből emelek ahogy harrington bá tanította mire gombról kapok egy re-raist. A vége az lett hogy A9o virgonckodott és persze hogy jött az ász. Ezután semmi lap,persze a sok gyökér mindennel emel ha egy színű és itt a minden tényleg akármiylen s lapot takar. A vége az lett hogy AQs el estem ki QTo ellen mert flopon jött tizese és hiába volt nekem flössdró...
Na szal szünet jön aztán meglátjuk.Lehet hogy vmi "komolyabb" versenyre kéne neveznem ahol gondolkoznak is az emberek.
Amugy tanácsot szívesen fogadok:)

A freerollt én inkább csak póker szerű játéknak nevezném.Igazad van ,tényleg minden lapra bemennek,mivel INGYEN van.A pénzes tornákon ez azért másképp van.Ültem már ben 500K dolláros tornán is,több mint 1200 játékos volt ott is,de azért öröm volt nézni,milyen feszes játék volt az elejétől fogva.Nem nagyon láttam all-int :)

attiati
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 1. 12:15

tegnap 2 esetben buktam magasabb pocket párral preflop allin szituban (JJ vs. QQ.) (QQ vs. AA) úgy, hogy mindkét esetben 1 lappal csinált riverre flusht, vagy sort. Szerencsére később kifizették:

A2s-el flopoltam nutflusht, slowplayeztem. Végül riverre négy szín volt az asztalon, én 3,5 BI-nyi stackel allin, ő a 3,5 BI-nyi stackjével és J magas (egy lappal csinált) flössével call :)

komoaba
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 3. 3:53

Nos, az eredetileg (ma este) 374 $-os bankrollomból jelenleg 117 $ van meg.
Ezt ma 10$-os és 20$-os SNG-ken sikerült összehozni, mégpedig úgy, hogy jól játszottam, DE:

- Egyetlen coinflip szituációt sem nyertem meg
(ha nekem pocket, neki 2 magasabb és fordítva, de mindig én húztam a rövidebbet)

ebből következően:

- Egyetlen preflop allint sem nyertem meg
(ha nekem AK, neki AQ és nyer, ha nekem AQ neki J8, flop 888. Aztán én allin AK, ő QQ, flop AKQ, turn A river Q, vagy épp J T a vége, tökmindegy, csak ne én nyerjek. Hosszú évek alatt hozzászoktam már ezekhez, nap mint nap megesik 2-3, de nem húsz-harminc!!!)

- 14-szer voltam bubble boy

- a fentiek miatt szkeptikus lettem az uccsó pár game-ben, de ami a vicc, hogy be is jöttek. 3 BB-vel allin megyek 4 handed. Nekem AT, fogad KT. Normális esetben az ember örül, én sejtettem h vesztek mielőtt megláttam a lapokat, pláne, miután megláttam. Már hogy a fenébe ne jött volna a riveren a K!? Meg is lepődtem volna.

Nah szóval ami egy emberrel 1 hónap alatt megesik (mondjuk egy olyannal, mint én, aki napi 4 órát játszik online és lassan, de biztosan nő(tt) a rollja) az velem ma mind megtörtént.

Ma a nagy cél az 500$ volt, erre mehetek vissza 5$-ös limitre ami nem kicsit veszi el a kedvem. Ja és nyilván ki akartam venni a pénzem egy részét a héten, nem befizetni............. Mert lehet, h az lesz csak hogy elkerüljem az 5-ös szégyent....

vááá.

Na még egy gyöngyszem: 4 NV-kal A8s-el allint megyek körfold után a gombról. Kisvak (aki közepes stack, ami 10BB-t jelent és ez a vicc) call: 65o.
Na mondom let's roll, most mivel kapok ki?! flop JT6, mondom alakul, turn A, ez a geci még szivat is, river 5, nem kellett volna eddig húzni, kedvem RNG bro, dobhattad volna hamarabb is.

BEFEJEZTEM A PÓKERT. legalábbis az ongame network-ön, mert ilyen variancia a valóságban nincs semmilyen távon.

vagy a terem már érezte, h túl jól megy, le kell vágnia a rollom? nagyon egyszerű kis scripttel ez könnyen megoldható, annyi, h akinek X időn belül nagy megugrása volt, az induljon hátrányból showdown-oknál és essen vissza, nehogy cash-out legyen a vége... ez sztem sajnos teljesen reális.

ha ma egy robot játszott volna helyettem, még le is nullázza a rollom..

fejes1988
Válasz komoaba kommentjére
2009. febr. 3. 4:05

Ezt ma 10$-os és 20$-os SNG-ken sikerült összehozni, mégpedig úgy, hogy jól játszottam, DE:

- Egyetlen coinflip szituációt sem nyertem meg
(ha nekem pocket, neki 2 magasabb és fordítva, de mindig én húztam a rövidebbet)

ebből következően:

- Egyetlen preflop allint sem nyertem meg
(ha nekem AK, neki AQ és nyer, ha nekem AQ neki J8, flop 888. Aztán én allin AK, ő QQ, flop AKQ, turn A river Q, vagy épp J T a vége, tökmindegy, csak ne én nyerjek. Hosszú évek alatt hozzászoktam már ezekhez, nap mint nap megesik 2-3, de nem húsz-harminc!!!)

- 14-szer voltam bubble boy

- a fentiek miatt szkeptikus lettem az uccsó pár game-ben, de ami a vicc, hogy be is jöttek. 3 BB-vel allin megyek 4 handed. Nekem AT, fogad KT. Normális esetben az ember örül, én sejtettem h vesztek mielőtt megláttam a lapokat, pláne, miután megláttam. Már hogy a fenébe ne jött volna a riveren a K!? Meg is lepődtem volna.

Nah szóval ami egy emberrel 1 hónap alatt megesik (mondjuk egy olyannal, mint én, aki napi 4 órát játszik online és lassan, de biztosan nő(tt) a rollja) az velem ma mind megtörtént.

Ma a nagy cél az 500$ volt, erre mehetek vissza 5$-ös limitre ami nem kicsit veszi el a kedvem. Ja és nyilván ki akartam venni a pénzem egy részét a héten, nem befizetni............. Mert lehet, h az lesz csak hogy elkerüljem az 5-ös szégyent....

vááá.

Na még egy gyöngyszem: 4 NV-kal A8s-el allint megyek körfold után a gombról. Kisvak (aki közepes stack, ami 10BB-t jelent és ez a vicc) call: 65o.
Na mondom let's roll, most mivel kapok ki?! flop JT6, mondom alakul, turn A, ez a geci még szivat is, river 5, nem kellett volna eddig húzni, kedvem RNG bro, dobhattad volna hamarabb is.

BEFEJEZTEM A PÓKERT. legalábbis az ongame network-ön, mert ilyen variancia a valóságban nincs semmilyen távon.

vagy a terem már érezte, h túl jól megy, le kell vágnia a rollom? nagyon egyszerű kis scripttel ez könnyen megoldható, annyi, h akinek X időn belül nagy megugrása volt, az induljon hátrányból showdown-oknál és essen vissza, nehogy cash-out legyen a vége... ez sztem sajnos teljesen reális.

1. 374$-OS rollal mit keresel 10-20$-os limiten?
2. Miért lenne szégyen az 5-ös szégyen?

A sng már csak ilyen, erre lenne az ember bankrollja..hogy kibírja ezeket az ingadozásokat...kétségtelen, elég kellemetlen lehet, de főleg azért az, mert most kezdheted elölről az egészet!

matusow88
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. febr. 3. 4:54

érdekes... én január végén cashoutoltam starsról a bankrollom egy részét, na most azóta csak szivat. gyakorlatilag itm is vagyok. de mégsem gondolom, hogy ez emiatt lenne. egyszerűen vannak napok, időszakok, amikor tényleg semmi nem jön össze, az ellennek minden lejön, neked semmi. én is bebuktam a 70-30-as partik 80 százalékát, többször buktam 90-10-et, flippekről meg ne is beszéljünk. de nem lesz ez mindig így, ha megfordul, akkor viszont rohamosan nőni fog megint a roll!

azt viszont én is kérdezem, 300 dolláral mit kerestél 10-es, 20-as szinten? ha meg neked szégyen már az ötös szint is a 117 dollároddal, akkor könnyen lehet, hogy egy-két nap, és csak a hűlt helyét látod. a sit and go nem cash game, ide messze nem elég 20 beülő!

vinczesz
2009. febr. 3. 8:31

Csak érdeklődöm, hogy ki vagy te, akinek szégyen az 5 dolláros SnG? Abszolút a játékkal szembeni alázat hiányát érzem, így pedig nem fog menni. Azt, hogy ezt BR menedzsmentnek lehet-e nevezni, nem is firtatom...

Ja, igen, mert ezt ugye ki is számoltad...

Szerintem, ha ezt komolyan írtad, akkor ne várj és most fejezd be a pókert végérvényesen. A termek sokszor szokták úgy érzeni, hogy valakinek jól megy és verjük már meg a király szetjét ász pókerrel, mert az olyan jó lesz (nekik). Valószínűleg padlóra kerülnének, ha az 500 dollárodból kivennél mondjuk 200-at. Ezt nem teheted egy teremmel!

Az valószínű.

Blatand
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 3. 8:43

260$ ingadozás még tényleg nem fordult elő senkivel...

hgt1
2009. febr. 3. 8:45

teljesen standard sajnos, az sng mar csak ilyen...
amugy ezeken a limiteken nem jatszanek a helyedben 1000$ br alatt, foleg ha ennyire ki tudnak akasztani az ingadozasok. gl!

Zehy
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 3. 8:57

260$ ingadozás még tényleg nem fordult elő senkivel...

Ja, kéne egy ilyen verseny :D

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 3. 9:03

Ja, kéne egy ilyen verseny :D

hogy kinek volt nagyobb ingadozása?:)

Élő ügyfélszolgálat