Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Zehy
Válasz Tata kommentjére
2009. febr. 3. 10:35

A Caken versenykor PF AI nekem is rendszerint elvérzik a KK-m !

Mit vonhatunk le ebből?

vinczesz
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 3. 10:39

Mit vonhatunk le ebből?

Azt, hogy a Cakán nem megyünk pf all-in KáKával. Ezt már egy hét után meg kell tanulni ebben a termben. A neve is ilyesmire utal, ugyebár KéK. Rémlik valami?!

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 3. 10:42

Mit vonhatunk le ebből?

Hogy csalnak!!!!!

buktar
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 3. 10:43

Mit vonhatunk le ebből?

A Cake -en csalnak, azonnali cashout? :eek::D:D:eek:

Zehy
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 3. 10:47

KK mindenhol fold. Aki ezt nem tudja az minek pókerezik?
Vinczesz blogjában is van egy elrettentő példa, bár ő fiss volt, mert elárult póker ellen nem tudott dobni. De preflop azért megelőzhető lett volna a baj.

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 3. 10:55

Azért 1-2 indulási stratégiát tényleg elolvashatnátok...

japmark
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 3. 11:09

ha nem létezne a river a bankrollom nekem is jobban nézne ki

Agitator
Válasz japmark kommentjére
2009. febr. 3. 11:15

Minimalizáld a river hatását és menj allin minden körben preflop :D

komoaba
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 3. 11:26

Hát ez nagyon jó! :)

Le mertem volna fogadni, hogy mire felkelek, lesz legalább 1 ember, aki beleköt a rollhoz képesti limitbe, és lám! Nos megnyugtatok mindenkit, hogy teljesen fogalmatlan nem vagyok, nyilván megvan a racionális oka, hogy miért ott játszom, ahol.

Van, aki feszes BRM alapján kuporgat és el van ájulva, ha nap végén 1-2 $-os pluszban van. De lássuk be, az ilyen ember igazából annak örül, hogy holnap is játszhat, őt csak a játék öröme érdekli és hogy ne menjen csődbe. Nem ítélem el ezt a vonalat, nekem is ez az alap, DE.
Ezzel ellentétben én most pont egy olyan időszakban vagyok, hogy PÉNZ kell, és emiatt kockáztatni kellett, ennyi. Nem kell mindent túlokoskodni egyből.

Gondoltam legalább ez az a topik, ahol nem rúgjuk egymást, nos, a pókerakadémián úgy látszik ez sem így van..

ThxLittleFish
Válasz komoaba kommentjére
2009. febr. 3. 11:31

Van, aki feszes BRM alapján kuporgat és el van ájulva, ha nap végén 1-2 $-os pluszban van. De lássuk be, az ilyen ember igazából annak örül, hogy holnap is játszhat, őt csak a játék öröme érdekli és hogy ne menjen csődbe.

LOL:eek:
"de lássuk be", ekkora hülyeséget rég hallottam :D

brm nélkül a póker is csak egy szerencsejáték... ha kell a pénz, de mindegy hogyha elveszted azt ami eddig megvolt, akkor rulettezhetsz is :p

Élő ügyfélszolgálat