Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Zizi
Válasz Szecsa kommentjére
2009. dec. 31. 22:03

En sem hiszek abban, hogy teged szivatna direkt a program a frissites ota.
Sokaig ugy gondoltam en is, hogy engem szivat, de rajottem, hogy inkabb mastol fugg. Nem a szemelyeket szivatja, hanem nekem inkabb az tunt fel, hogy vannak az asztalnal preferelat helyek. Mar tobbszor kiprobaltam, hogy ugyanannal az asztalnal atultem masik helyre es a lapok jarasa gyokeresen megvaltozott, (itt nem arra gondolok, hogy kik ultek elottem lazak, feszesek, es azert ment jobban)hanem mig elotte ugyanannal az asztalnal 200 leosztas alatt a handem kb 10-12x javult parra es kb 1x drillre, addig az uj helyen kb 50 leosztas alatt ez megvolt, arrol nem beszelve, hogy full, flush, sor hegyeim voltak, amirol addig csak almodtam. Mar a vegen kellemetlenul is ereztem magam. Hulyere kerestem magam. Persze gondolhatnam, hogy ha maradok akkor is megvaltozott volna, de ezt tobbszor is igy volt, mindig pont akkor fordul meg??? Ez sokszor elofordult, nem 1 alkalomrol beszelek.
Ebbol kovetkezik, hogy nem az en accommal van a gond, hanem mas befolyasolhatja.

Persze ez is csak csak 1 osszeeskuves elmelet.

BUÉK, sok jó lapot, és nagy nyert kasszákat.

fejes1988
Válasz Zizi kommentjére
2009. dec. 31. 22:18

:confused: :D :confused: :D

Image

Zbacsi
Válasz Zizi kommentjére
2009. dec. 31. 22:25

wtf?

En sem hiszek abban, hogy teged szivatna direkt a program a frissites ota.
Sokaig ugy gondoltam en is, hogy engem szivat, de rajottem, hogy inkabb mastol fugg. Nem a szemelyeket szivatja, hanem nekem inkabb az tunt fel, hogy vannak az asztalnal preferelat helyek. Mar tobbszor kiprobaltam, hogy ugyanannal az asztalnal atultem masik helyre es a lapok jarasa gyokeresen megvaltozott, (itt nem arra gondolok, hogy kik ultek elottem lazak, feszesek, es azert ment jobban)hanem mig elotte ugyanannal az asztalnal 200 leosztas alatt a handem kb 10-12x javult parra es kb 1x drillre, addig az uj helyen kb 50 leosztas alatt ez megvolt, arrol nem beszelve, hogy full, flush, sor hegyeim voltak, amirol addig csak almodtam. Mar a vegen kellemetlenul is ereztem magam. Hulyere kerestem magam. Persze gondolhatnam, hogy ha maradok akkor is megvaltozott volna, de ezt tobbszor is igy volt, mindig pont akkor fordul meg??? Ez sokszor elofordult, nem 1 alkalomrol beszelek.
Ebbol kovetkezik, hogy nem az en accommal van a gond, hanem mas befolyasolhatja.

Persze ez is csak csak 1 osszeeskuves elmelet.

Nem tudom eldönteni hogy ezt most viccből írtad vagy sem. Esetleg alkoholos befolyásoltság... De amúgy jah, 200 és az 50 handes mintavétel az igen, még ha 1000szer is megismétled... talán érdemes lett volna matekórán odafigyelni kicsit...

Zizi
Válasz Zbacsi kommentjére
2009. dec. 31. 22:51

Van olyan komolysagu, mint az utal engem a program a frissites ota.
Egyebkent pedig honnan veszed, hogy nem igy van? Persze, hogy nem igy van, de ha igy lenne, akkor sem tudnad bizonyitani.
Azt sem gondoltad volna, hogy van olyan acc, amivel ha belepsz, akkor rendszergazdakent leszel bent, es ugy tudsz jaccani, hogy latod az ellenfelek lapjait. Es megis volt ilyen nemregiben. Ugy bukott le, hogy kisse kapzsi volt, es gyanusan jol jaccott. kiszamoltak, hogy annak az eselye, hogy igy megtudja jatszani a lapjait, mint ahogy megjatszotta olyan eselyu, minthogy 1 embernek 4 egymast koveto heten lesz lotto 5-ose.
Gondolom ezt eltudtad kepzelni, hogy van ilyen.

Ez 1 program, amit programozok irtak, gondolom te tisztaban vagy vele, hogy milyen vedelmek, es lehetosegek vannak arra, hogy ellenorizzez a jo mukodeset.

Persze ez rosszindulatu feltetelezes, es semmi valosagalapja nincs.
En azt mondom, hogy en azt tapasztaltam, amit leirtam, probald ki, nekem bejott, es mondhatom hogy 100%-ban jott be az atules. Persze mivel ez nem vegtelenszer tortent, igy a nagyszamok torvenye nem ervenyesult. Tehat meeszemeno kovetkeztetest nem lehet levonni belole.
Probaldd ki, es irdd meg, hogy mire jutottal. :)

Zizi
2010. jan. 1. 1:13

1. Hozzaszolas

Nem tudom eldönteni hogy ezt most viccből írtad vagy sem. Esetleg alkoholos befolyásoltság... De amúgy jah, 200 és az 50 handes mintavétel az igen, még ha 1000szer is megismétled... talán érdemes lett volna matekórán odafigyelni kicsit...

Masfel ev alatt most erezted eloszor, hogy hozza kell szolni valamihez, es pont az en hozzaszolasomra reagaltal? Nagyon megtisztelo :)

Sai
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 1. 1:42

Inkább télleg innál:D

Zbacsi
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 1. 1:48

Masfel ev alatt most erezted eloszor, hogy hozza kell szolni valamihez, es pont az en hozzaszolasomra reagaltal? Nagyon megtisztelo :)

Igen, és kb. minden nap olvasom az oldalt, sok hülyeséget láttam már rajta, de ez most engem is kiakasztott... Főleg úgy, hogy póker játékelméletből segítettem egy srácnak írni a szakdogáját. Einsteinnek igaza volt, az emberi butaság határtalan.

Zizi
2010. jan. 1. 4:13

En senkinek nem segitettem szakdogat irni a poker elmeletebol.
A pokerhez sem ertek.
En csak 1 egyszeru programozo vagyok, igy nyilvan labdaba sem rughatok.

Egyebkent pedig nem alitottam, hogy igy van, nincs is okom allitani, hanem csak arra probaltam reagalni, hogy ha en csalni szeretnek, hogyan lehetne csinalni, hogy ne legyen feltuno, hogy bizonyos altalam preferalt embernek jobban kedvezzen a szerencse.
Mert hat az olyan gondolkodasu embereknek, mint te ugyebar belefer barmi a jatekba, mert hat van ra esely.
A multkor tortent velem (nem az ismerosom baratjanak a szomszedjaval) olyan, hogy jott 1 uriember es 8 leosztas alatt csinalt 2xfull-t, 2x sort, 1x ketpart, a maradek 3-at pedig dobta preflop. Mintegy 6.5 perc alatt ~ 4x BI-vel lelepett. Ekkor nem ultem ott csak kb 3 oraja annal az asztalnal, es osszesen nem volt ennyi ilyen minosegu lapom, nemhogy meg meg is tudtam volna jatszani. Persze en nem mondom, hogy csalt, de azert barmennyire is johiszemu vagyok gyanus volt. Persze a 8 hand nem nagy mintavetelezes, lehet, hogyaz elkovetkezo 200 hand alatt semmije nem lett volna.

Nyilvan a masik elmelet, amiben szinten semmi kivetni valo nincs, hogy a versenyeken nem csak husver emberekkel, hanem "bot"-okkal is jatszol.
Mert hat mennyivel 1xubb, es nyeresegesebb a dolog, ha a pokersitenak nem kell kifizetnie a penzt, pontosabban "maganak kell".

"Einsteinnek igaza volt, az emberi butaság határtalan."
Az emberi naivitas is.

Reszemrol le van zarva a tema.

fejes1988
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 1. 10:35

Nem Einsteinnek volt igaza (kiaz, rofl), hanem Romsy bradának...

ne légy már ekkora zizi

Image

Romsy
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. jan. 1. 10:41

relax Zizály, új év, új esély. ;)

tedd fel valahova az előző sessionöd hh-ját és átnézem az egészet, np.

(weaktight.com - post session)

Élő ügyfélszolgálat