Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

chubbyhun
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 1. 10:58

A multkor tortent velem (nem az ismerosom baratjanak a szomszedjaval) olyan, hogy jott 1 uriember es 8 leosztas alatt csinalt 2xfull-t, 2x sort, 1x ketpart, a maradek 3-at pedig dobta preflop. Mintegy 6.5 perc alatt ~ 4x BI-vel lelepett.

Valahol olvastam, hogy kb 320-340 parti kell ahhoz, hogy valakinek az asztalnál legyen egy 8-as nyerő szériája. Ez élő játékra is igaz :)
Meg hát élőben is sok mindent lehet látni, lehet, hogy ott az osztó csinálja.
Keress rá itt ak Akadémián a steve10 sztorikra, ő a mákos steve :) Róla nevezték a Steve Wondert!

Polacheck
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 1. 11:00

relax Zizály, új év, új esély. ;)

tedd fel valahova az előző sessionöd hh-ját és átnézem az egészet, np.

(weaktight.com - post session)

Küldöm :D:D

mrj
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 1. 11:06

Küldöm :D:D

énisénis :)

Romsy
Válasz mrj kommentjére
2010. jan. 1. 11:13

Image
ha majd Zizi feltette kisorsolok még egy jelentkezőt, de csak 1 asztal hh-ja legyen akkor :)

Polacheck
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 1. 11:25

ha majd Zizi feltette kisorsolok még egy jelentkezőt, de csak 1 asztal hh-ja legyen akkor :)

Lesz Romsy-suli is? Majd csinálsz hangnélküli videót a tanítványoknak?

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 1. 11:31

Lesz Romsy-suli is? Majd csinálsz hangnélküli videót a tanítványoknak?

én hangosat szeretnék

Romsy
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 1. 11:32

hehe, nem hiszem. (de ha egyszer lesz, másik oldalon kell keresni)

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 1. 11:33

én hangosat szeretnék

Üvöltesd a háttérben:

[video=youtube;y24EKmzgYGU]y24EKmzgYGU[/video]

Zbacsi
Válasz Zizi kommentjére
2010. jan. 1. 12:19

Egyebkent pedig nem alitottam, hogy igy van, nincs is okom allitani, hanem csak arra probaltam reagalni, hogy ha en csalni szeretnek, hogyan lehetne csinalni, hogy ne legyen feltuno, hogy bizonyos altalam preferalt embernek jobban kedvezzen a szerencse.

Ez világos, viszont ha leülsz élőben pókerezni, akkor is számolni kell a csalással, sőt... Ez egy olyan dolog amit fel kell vállalni, mint kockázat, akinek ez nem tetszik ne játszon. Úgyanígy átverhetnek várásláskor stb...
Az online póker még mindig biztonságosabb. Igen előfordulhatnak botok, vagy mikor összedolgoznak a játékosok ellened. Ez kellemetlen, ez is benne van a pakliban. A játéktermek igyekszenek ezeket kiszűrni (és akik komolyan ki is akarják szűrni, azok meg is teszik). Persze ez téged nem fog vígasztalni, ha elviszik a pénzed, de reménykedhetsz benne hogy egyszer visszakapod, ha elkapják őket.

Kérdés hogy miért játszod a pókert? Azért hogy szórakozz ? Akkor ugyanaz igaz rá, mint bármely más sportra, vagy online játékra. Ott is vannak csalások, nem fair játékosok. Ilyenkor mit csinálsz? Egyszerűen keresel mást, ahol/akivel játszol.

Vagy azért hogy pénzt keress? Ilyenkor meg válaszd ki a számodra legmegbízhatóbb pókertermet, és ne is gondolj ilyenekre, mert elég erősen befolyásolja a játékod, ha mindent úgy fogsz fel hogy... áhh persze azért van 4BI-s bukó szériám mert valaki csal az asztalnál.

"... altalam preferalt embernek jobban kedvezzen a szerencse"
Mint ahogy nagyon hosszú ideig tarthat egy bukó széria, úgy egy nyerő széria is. Amikről beszéltél (például az alábbi példád) az nagyon kicsi minta, nem tudod megállapítani hogy nyerő játékos, csak azt hogy szerencsés, mert most sok beülőt nyert, akár úgy hogy mindig a riveren jött le a 2 outjából egy. De hosszútávon ki a jobb? Lehet csak egy fish, és 10x annyi pénzt fogsz tőle visszanyerni.
A szerencsét nem szabad tényezőnek venni, ha pénzt akarsz keresni. Bosszankodni lehet rajta, értelme nem sok van.

Mert hat az olyan gondolkodasu embereknek, mint te ugyebar belefer barmi a jatekba, mert hat van ra esely.

Ezt nem értem, fejtsd ki légyszíves.

A multkor tortent velem (nem az ismerosom baratjanak a szomszedjaval) olyan, hogy jott 1 uriember es 8 leosztas alatt csinalt 2xfull-t, 2x sort, 1x ketpart, a maradek 3-at pedig dobta preflop. Mintegy 6.5 perc alatt ~ 4x BI-vel lelepett.

Ebbe semmi különös nincs, szerintem sokakkal előfordult már akik elég ideje játszanak, főleg alacsony szinten, ahol sok az SD.

"Einsteinnek igaza volt, az emberi butaság határtalan."
Az emberi naivitas is.

Ez igaz, például te elhiszed hogy ha más helyre ülsz az asztalon akkor rögtön jó lapok jönnek.

Amúgy megfelelő handszám mellett könnyen belátható az állításod. Én szívesen bebizonyítom neked hogy igazad van. Csak küldj megfelelő számú handet a "rossz pozicióról", és azokról a handekről amikor átültél és megváltottad a világot. Persze szelektálás nélkül...

Zizi
Válasz Zbacsi kommentjére
2010. jan. 1. 13:11

Meg1x leirom, hogy en nem gyanusitom semelyik pokersite-ot csalassal.
Szerintem nem is allitottam sosem, hogy csalnak. Az nem en voltam, aki ezt irta.
En annyit irtam, hogy bennem is felmerult a gyanu, amikor lattam 1 ilyen szeriat (de csak azert biztos, mert en csak 1 eve jatszom rendszeresen, es igy nekem nem volt hasonlo, dehat "barmikor bejohet" nekem is), de hat ez szakmai artalom. En ha olyan programozo lennek, aki csalni szeretne, en ugy csinalnam, hogy beulnek 8-15 hand-re kulonbozo asztalokhoz, megszednem magam, es kiulnek. Senkinek nem tunne fel, mert hat "makos, csak jo szeriat fogott ki". Ezt 1 ora alatt legalabb 3-4 asztallal megtudnam csinalni. Eleg konnyu penzkereset.
Igazabol csak arra kell figyelni, hogy az 52 lapos paklibol minden lap csak 1x legyen kiosztva. Tehat kiosztok 8 fos asztalon 7 embernek 2 lapot, lerakok kozepre 5-ot, ez osszesen 19 lap, a maradek 33 lappal ugy jatszok ,ahogy akarok, azt adok a sajat kezembe, ami nekem kell a nyereshez.
Es mindenkiben az jon le, hogy de szerencses ez az ember. Ja es persze azert arra figyelni, hogy ne nagyon verjem el, csak mindig 1 kicsit legyen jobb. Pl. par magasabb kickerrel, ha neki par ,akkor nekem 2 par, stb...
Ennel "legalisabban" nem tudsz ilyen konnyu penzhez jutni, mert hat ha kerdezik, akkor: nyertem. Ami igaz is.

Mostmar menteni fogom a handhistory-kat, es elkuldom elemzesre :)

Tehat igy a vegen zaroszokent leirnam, hogy nem vadolom a programokat csalassal, nincs is okom, mert a bankrollom szepen gyarapszik, ha nem is egyenletesen.

Élő ügyfélszolgálat