A multkor tortent velem (nem az ismerosom baratjanak a szomszedjaval) olyan, hogy jott 1 uriember es 8 leosztas alatt csinalt 2xfull-t, 2x sort, 1x ketpart, a maradek 3-at pedig dobta preflop. Mintegy 6.5 perc alatt ~ 4x BI-vel lelepett.
relax Zizály, új év, új esély. ;)
tedd fel valahova az előző sessionöd hh-ját és átnézem az egészet, np.
(weaktight.com - post session)
Küldöm :D:D
ha majd Zizi feltette kisorsolok még egy jelentkezőt, de csak 1 asztal hh-ja legyen akkor :)
ha majd Zizi feltette kisorsolok még egy jelentkezőt, de csak 1 asztal hh-ja legyen akkor :)
Lesz Romsy-suli is? Majd csinálsz hangnélküli videót a tanítványoknak?
hehe, nem hiszem. (de ha egyszer lesz, másik oldalon kell keresni)
én hangosat szeretnék
Egyebkent pedig nem alitottam, hogy igy van, nincs is okom allitani, hanem csak arra probaltam reagalni, hogy ha en csalni szeretnek, hogyan lehetne csinalni, hogy ne legyen feltuno, hogy bizonyos altalam preferalt embernek jobban kedvezzen a szerencse.
Mert hat az olyan gondolkodasu embereknek, mint te ugyebar belefer barmi a jatekba, mert hat van ra esely.
A multkor tortent velem (nem az ismerosom baratjanak a szomszedjaval) olyan, hogy jott 1 uriember es 8 leosztas alatt csinalt 2xfull-t, 2x sort, 1x ketpart, a maradek 3-at pedig dobta preflop. Mintegy 6.5 perc alatt ~ 4x BI-vel lelepett.
"Einsteinnek igaza volt, az emberi butaság határtalan."
Az emberi naivitas is.
Meg1x leirom, hogy en nem gyanusitom semelyik pokersite-ot csalassal.
Szerintem nem is allitottam sosem, hogy csalnak. Az nem en voltam, aki ezt irta.
En annyit irtam, hogy bennem is felmerult a gyanu, amikor lattam 1 ilyen szeriat (de csak azert biztos, mert en csak 1 eve jatszom rendszeresen, es igy nekem nem volt hasonlo, dehat "barmikor bejohet" nekem is), de hat ez szakmai artalom. En ha olyan programozo lennek, aki csalni szeretne, en ugy csinalnam, hogy beulnek 8-15 hand-re kulonbozo asztalokhoz, megszednem magam, es kiulnek. Senkinek nem tunne fel, mert hat "makos, csak jo szeriat fogott ki". Ezt 1 ora alatt legalabb 3-4 asztallal megtudnam csinalni. Eleg konnyu penzkereset.
Igazabol csak arra kell figyelni, hogy az 52 lapos paklibol minden lap csak 1x legyen kiosztva. Tehat kiosztok 8 fos asztalon 7 embernek 2 lapot, lerakok kozepre 5-ot, ez osszesen 19 lap, a maradek 33 lappal ugy jatszok ,ahogy akarok, azt adok a sajat kezembe, ami nekem kell a nyereshez.
Es mindenkiben az jon le, hogy de szerencses ez az ember. Ja es persze azert arra figyelni, hogy ne nagyon verjem el, csak mindig 1 kicsit legyen jobb. Pl. par magasabb kickerrel, ha neki par ,akkor nekem 2 par, stb...
Ennel "legalisabban" nem tudsz ilyen konnyu penzhez jutni, mert hat ha kerdezik, akkor: nyertem. Ami igaz is.
Mostmar menteni fogom a handhistory-kat, es elkuldom elemzesre :)
Tehat igy a vegen zaroszokent leirnam, hogy nem vadolom a programokat csalassal, nincs is okom, mert a bankrollom szepen gyarapszik, ha nem is egyenletesen.