Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Requiem
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. júl. 8. 20:48

Habár a topic címe, "..kezdem feladni", amire jelen esetben nagyon kevés esélyt látok, de azért elmesélem a történetet.
Voltak már életemben elég nagy downsingek (30-50 buyin körüliek Don-ban), a természetes rátáról ( 10-20 bi ) nem is beszélve. (Tiltről sem fogok megemlékezni)
De olyan még sosem fordult elő,hogy egy hónapig rajtam legyen a zászló.
Adott a játék (don 5-10$ ) és adott egy olyan terem ahol ezen a szinten is minden asztalra jut egy 80+/0 -s profi.
Sokan mondják,hogy Starson az rng teszteli az idegeket minden tekintetben, én is kényszerültem 1-2 nap szünetre olykor,de ez csak a statisztika, mégha néha igen valószerűtlen dózisban is kapjuk.
Ami viszont most folyik az annyira abszurd,hogy a megemésztése rengeteg energiát vesz igénybe. 10 játékból átlagban 3-at sikerül nyernem, mindezt úgy,hogy az esetek 75%-ában ténylegesen előrébb vagyok amikor berakom a pénzt.Coinflippeket nem számolva.Preflop rakhatom be bármivel, képtelen vagyok nyerni. A legtöbb out-ot a floppolt nuts okozza. Végjátékban beteszem rá a pénzt, amire jön egy kalandor és lejavul. Hogy a legutolsó esetet említsem, JhJd-val kapok egy Jx2x4d flopot. Barátunk pedig észlelve,hogy mindennel leszedhető vagyok, callolja az AI-emet stackje 90%-áért Kd6d-al ( !!!! ), és leesik neki a xd xd.
Ezeket szenvedem egy hónapja, megállás nélkül.Ma volt a mélypont, amikor is kb az egyik reg ezzel callolt callolt "u always lose ". Miért is erőltettem a játékot? Egy elég nagy bónuszt szeretnék kijátszani de így lehetetlen, nem működik az 1-2 napos sitout sem,egyszerűen nem tudom másnak adni a váltó botot. Ha mtt-znék, természetesen nem lenne probléma. De don-ban egy hónapnyi 3/10-et nem hoz rendbe 2 nap hyperrush.
Jártatok már így?
Üdv.

Maxxxika
Válasz Requiem kommentjére
2010. júl. 9. 2:26

Szerintem néhány órája átadhattad nekem. Majdnem az LCD-m bánta a mai sessiont.

Romsy
Válasz csabadeak kommentjére
2010. júl. 9. 7:23

bíztató hsz.

ne adjátok fel, srácok

Bumbanas
Válasz Romsy kommentjére
2010. júl. 9. 10:28
Faréj
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. aug. 7. 12:31

Én nem adom fel, de amit velem művel a ps az kiábrándító, szinte minden 180, vagy 90 fős sit n go-ról rosszabb kezekkel esek ki! Esnek a 2-3 outok és jönnek a runner-runnerok, mai csemege, barátunk limpel mp-ből A10s ai megyek adja A10s-el flop egy színe van már turnon megjön a 2.-ik színe és az a kibeb@&@##@ Ps lezúzza a 3.-ik színét is! Köszi!

naggeri
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 7. 12:35
soso78
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. aug. 7. 12:48

Ez a downswing, nem a tiétek:
Dino21Might Poker Player Ranking and Stats at Full Tilt Poker

:D

ha jol látom rb fedezi a bukoszériát, szal...........

lac1nho
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 7. 13:11

Én nem adom fel, de amit velem művel a ps az kiábrándító, szinte minden 180, vagy 90 fős sit n go-ról rosszabb kezekkel esek ki! Esnek a 2-3 outok és jönnek a runner-runnerok, mai csemege, barátunk limpel mp-ből A10s ai megyek adja A10s-el flop egy színe van már turnon megjön a 2.-ik színe és az a kibeb@&@##@ Ps lezúzza a 3.-ik színét is! Köszi!

ugyanigy vagyok énis, ak vs aj j jön, aa vs 55 runner runner sor meg hasonlo nyalánkságok, 2 outoktol esek ki folyton, jó benne van hogy 1-2x nem a jobb lap nyer, de mindig??? akármikor preflop allin vagyok jobb handdel, sohasem tart ki........egy egerem bánta már, meg egy tft moncsit kellett megcsinálnom egy öklös miatt kisült a tápja:)))

Faréj
Válasz lac1nho kommentjére
2010. aug. 8. 22:17

Megint egy sírós poszt és egy megállapítás! 11$ 40gtd átlagon vagyok ai középről aj-vel tartom tág ranggel a gyerek a10 ott flopon 1 szine turn a haverja és riverre lekúrja azt a teves 3. színt is... Megint köszi! A megállapításom: nem a szeret a PS, de nekem is van erre egy válaszom : én meg utálom őt mint sz@rt!!!

1blackknight
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 8. 23:59

Egyszerű a megoldás:uninstall

Élő ügyfélszolgálat