Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

xxx982
Válasz rolandinnyu kommentjére
2010. jún. 12. 17:05

Hivatalos statisztikák alapján az online pókerezők talán 10 %-a nyerő.
Rövid távon nagy szerepe van a szerencsének, de hosszútávon ez kiegyenlítődik. És mint olvastam nem rég kezdtél bele. :) Elemezd a lejátszott kezeidet, tedd be ide a fórumba, vitasd meg, és meglátod mennyit fog fejlődni a játékod. Ja és a helyes bankroll management nélkülözhetetlen a downswingek túléléséhez.

mata
Válasz xxx982 kommentjére
2010. jún. 12. 17:33

Valószínűleg a bankrollod helyes kezelésével voltak gondok!
Amint nyertél, valószínűleg olyan tétre mentél, ami még nem volt számodra való. Magasabb szinten több jó játékos van, így még nehezebb jó eredményt elérni! Ha tudod, akkor olvass utána a BRM-ről.
Van még egy olyan fontos kifejezés, hogy variancia! Az MTTk világában még nehezebb vele megküzdeni, mint pl: cashgameben! Folytasd tovább a tanulást, lépj vissza szintet, szinteket ha kell, bízz önmagadban, és menni fog az!
Sok sikert!

rolandinnyu
Válasz mata kommentjére
2010. jún. 13. 13:57

sziasztok. csak h. a legutóbbi bad beatemet említsem. leosztásánál AA-t kapok, dealer előtt ülök eggyel. UTG2 limpel, előttem ülő emel 100-ra 10/20as blindeknél. emelek 300-ra mindenki dobja előttem lévő allint mond tartom... KKvan nála... és a flop: KAK... lehet h. amikor 100ra emelt csak callazni kellett volna?

hosocske
2010. jún. 13. 14:08

ez ugye most nem komoly?:)

danfiu
2010. jún. 13. 14:08

AA-t ilyenkor nem kell/szabad slowplayelni... ezt ugy hivjak h Bad Beat, get used to it :)

matusow88
2010. jún. 13. 14:16

sziasztok. csak h. a legutóbbi bad beatemet említsem. leosztásánál AA-t kapok, dealer előtt ülök eggyel. UTG2 limpel, előttem ülő emel 100-ra 10/20as blindeknél. emelek 300-ra mindenki dobja előttem lévő allint mond tartom... KKvan nála... és a flop: KAK... lehet h. amikor 100ra emelt csak callazni kellett volna?

így van, csak call. aztán természetesen flopon el kell dobni, hogy elkerüljük a kiesést.

danfiu
Válasz matusow88 kommentjére
2010. jún. 13. 14:25

Ez a Matusow gyerek nagyon szeret poenoskodni:D Az ironiat erzem, vagy nem:)

Tunyó
2010. jún. 13. 14:28

Lóf.szt! A visszaemelésre dobni kell az AA-t, mert tudhatod, hogy úgyis lemákol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tentaculata
Válasz Tunyó kommentjére
2010. jún. 13. 14:31

Az milyen lenne, ha az új arcokat nem b*szogatnátok állandóan, csak mert olyat kérdeznek, ami Nektek, haladóknak egyértelmű? :mad: :mad: :mad:

jvereb
2010. jún. 13. 14:40

Mas lett volna a parti vege, ha csak callolsz preflop? A zse igy is, ugy is bekerul. Nincs olyan ember a vilagon aki a flop utan meg dobna. Esetleg, ha 3 K lenne az asztalon, de meg akkor sem hinnem el neki a 4.-et. Amikor AA-d van az a cel, hogy preflop bent legyen minnel tobb, lehetoleg az osszes chip. Az esetek legnagyobb reszeben nyersz, szoval el se gondolkodj azon, hogy slow playezed, ha az ellenfel agressziv.....legalabbis ez az en velemenyem....

Élő ügyfélszolgálat