Hivatalos statisztikák alapján az online pókerezők talán 10 %-a nyerő.
Rövid távon nagy szerepe van a szerencsének, de hosszútávon ez kiegyenlítődik. És mint olvastam nem rég kezdtél bele. :) Elemezd a lejátszott kezeidet, tedd be ide a fórumba, vitasd meg, és meglátod mennyit fog fejlődni a játékod. Ja és a helyes bankroll management nélkülözhetetlen a downswingek túléléséhez.
Valószínűleg a bankrollod helyes kezelésével voltak gondok!
Amint nyertél, valószínűleg olyan tétre mentél, ami még nem volt számodra való. Magasabb szinten több jó játékos van, így még nehezebb jó eredményt elérni! Ha tudod, akkor olvass utána a BRM-ről.
Van még egy olyan fontos kifejezés, hogy variancia! Az MTTk világában még nehezebb vele megküzdeni, mint pl: cashgameben! Folytasd tovább a tanulást, lépj vissza szintet, szinteket ha kell, bízz önmagadban, és menni fog az!
Sok sikert!
sziasztok. csak h. a legutóbbi bad beatemet említsem. leosztásánál AA-t kapok, dealer előtt ülök eggyel. UTG2 limpel, előttem ülő emel 100-ra 10/20as blindeknél. emelek 300-ra mindenki dobja előttem lévő allint mond tartom... KKvan nála... és a flop: KAK... lehet h. amikor 100ra emelt csak callazni kellett volna?
ez ugye most nem komoly?:)
AA-t ilyenkor nem kell/szabad slowplayelni... ezt ugy hivjak h Bad Beat, get used to it :)
sziasztok. csak h. a legutóbbi bad beatemet említsem. leosztásánál AA-t kapok, dealer előtt ülök eggyel. UTG2 limpel, előttem ülő emel 100-ra 10/20as blindeknél. emelek 300-ra mindenki dobja előttem lévő allint mond tartom... KKvan nála... és a flop: KAK... lehet h. amikor 100ra emelt csak callazni kellett volna?
Ez a Matusow gyerek nagyon szeret poenoskodni:D Az ironiat erzem, vagy nem:)
Az milyen lenne, ha az új arcokat nem b*szogatnátok állandóan, csak mert olyat kérdeznek, ami Nektek, haladóknak egyértelmű? :mad: :mad: :mad: