hú, ide befigyelt az agyhalál, vagy mi van ?
emberek, nézzetek már meg egy-egy nyerő
játékosról grafikont, legyen ő cg, sng, vagy mtt játékos...
emelkedik a diagramm, kisebb-nagyobb kilengésekkel.
akinél ez nem így néz ki sok-sok K hand alatt, ott
nem a szerencsével van a bibi, hanem vesztő játékos!
az elmélettel, tanulással, nem megfelelő limittel,
játéktipussal stb., vagy hogy gyakorlatban ezeket
nem tudja/meri alkalmazni. röviden: rosszul játszik !
nehéz kimondani, de ha ez a szitu, akkor a JÁTÉKOSSAL
van a baj, nem pedig a szerencsével.
jaja, tök feleslegesen irok, úgysem gondolja át senki amit leirtam, csak hisz.
Egyébként stabilan emelkedik a CG és MTT grafikonom is, nem panaszból irok.
1x már irtam: nyissatok meg sharkscopeon tetszőleges 10 darab nagynevű magyar nyerő MTT játékost, és nézzétek meg a grafját. De tényleg.
Hát nem az az "emelkedik a diagramm, kisebbnagyobb kilengésekkel" a többségnél.
jaja, tök feleslegesen irok, úgysem gondolja át senki amit leirtam, csak hisz.
Egyébként stabilan emelkedik a CG és MTT grafikonom is, nem panaszból irok.
1x már irtam: nyissatok meg sharkscopeon tetszőleges 10 darab nagynevű magyar nyerő MTT játékost, és nézzétek meg a grafját. De tényleg.
Hát nem az az "emelkedik a diagramm, kisebbnagyobb kilengésekkel" a többségnél.
"A variancia a barátod"
Ezt máshol, más már leírta elég jól.
GL!
"A variancia a barátod"
Ezt máshol, más már leírta elég jól.
GL!
Közben megnéztem a saját HMben az MTT preflop allineket. Összesen 1200 darab, 52%eq, felét nyertem.
1, amikor második lettem 3000ből, akkor a headsupig 16 lejátszott preflop allinem volt 51% átlag equityvel, ebből kemény 2, azaz kettőt vesztettem. (majd persze 2 vesztettem jobb lappal a headsupban)
2. 2.hely 890ből: FTig 18 preflop allin 47%eq, 4 vesztes
3, 100.hely 5400ból, 9ből 2 vesztes, 58%eq
Nézzétek meg a saját HMben, hogy a saját elért kiemelkedő eredményeknél hogy "ment" a preflop allin.
Igy talán érthető, hogy amikor bejön a nagy eredmény, akkor mi a döntő. Persze nem árt tudni mi a pozició, indulólap, range, odds, és persze kell lopni, szkvizelni, blöffölni, HMet használni döntéshez, hogy úgy érezd: tudásból nyertél. Csak hát nem. Az a fránya szórás...
PLO-ban nem hiszem, hogy olyan kellemes barat lenne:D
"Persze nem árt tudni mi a pozició, indulólap, range, odds, és persze kell lopni, szkvizelni, blöffölni." De ha csak a szerencse számít,akkor ezekre semmi szükség.
Közben megnéztem a saját HMben az MTT preflop allineket. Összesen 1200 darab, 52%eq, felét nyertem.
1, amikor második lettem 3000ből, akkor a headsupig 16 lejátszott preflop allinem volt 51% átlag equityvel, ebből kemény 2, azaz kettőt vesztettem. (majd persze 2 vesztettem jobb lappal a headsupban)
2. 2.hely 890ből: FTig 18 preflop allin 47%eq, 4 vesztes
3, 100.hely 5400ból, 9ből 2 vesztes, 58%eq
Nézzétek meg a saját HMben, hogy a saját elért kiemelkedő eredményeknél hogy "ment" a preflop allin.
Igy talán érthető, hogy amikor bejön a nagy eredmény, akkor mi a döntő. Persze nem árt tudni mi a pozició, indulólap, range, odds, és persze kell lopni, szkvizelni, blöffölni, HMet használni döntéshez, hogy úgy érezd: tudásból nyertél. Csak hát nem. Az a fránya szórás...
A bankroll managementem tényleg szar,erre én is rájöttem.Azért léptem egy éven belül Nl200-ra,mert úgy vettem észre (és még mindig így gondolom),hogy kisebb téten Mint PL:NL25 minden szarral az ember után jönnek,és hatványozottan gyakrabban javulják le a riveren.Ezenkívül azt hiszem hogy kell a motiváció is,márpedig órák alatt megnyerhető vagy elbukható 5-10$ nem nagyon hozott lázba.Nem tartom magam jó játékosnak,peches is vagyok,a mérlegem is negatív de ennek ellenére álltam már fel asztaltól ezer $ plusszal illetve 6-800 mínusszal is.Amit nem tartalmaz a statom:2X lettem első freerollon 7-8 ezer indulóból,illetve nyertem 5.50$-os tounamentet nyolcszáz egynéhány dollárért.
A statoknak annyi köze az egészhez,hogy sokan okoskodnak,tanácsokat osztogatnak,lenéznek másokat,miközben stabil vesztők,meredekebb lejtmenetben mint az,akit kioktatnak.