Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

junkies330
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 2. 12:22

az széép ha példeképként tekintenek egyesek friciricsre
egy mindig is rb pro az valóban motiválóó példekép

fricirics vs - na ki legyen a példakép?

SharkScope - Online and Live Poker Statistics

knockout
Válasz junkies330 kommentjére
2013. szept. 2. 12:32

lol, azt hiszem nem igazan vagy tisztaban vele hogy, hogy 200-500$ hypereken milyen szoras lehetseges es eleve hotrun nelkul milyen roi hozhato...

möster
2013. szept. 2. 12:38

való igaz, hogy lehetne példaképként tekinteni olyasvalakire, aki HS SNG-ket tol évek óta...

Image

jak1
2013. szept. 2. 13:18

Azt mindenki döntse el maga, hogy kell-e egyáltalán példakép és, hogy ki lenne az, de egy ilyen topikban, ahol a hozzászólások 80-90%-a arról szól, hogy milyen szarok az anyagi lehetőségek, milyen szar az élet, és egyáltalán minden szar - persze önhibáján kívül - egy olyan emberről ezek után negatívan nyilatkozni, aki csak idén több tízmillió zsetont keresett (eddig), boldog családi- és baráti élete van, és szabad, mint a madár, az azért kicsit furi. Jahogy ez rb-ből van?? áááááá, akkor az úgy szar...

samseaborn
Válasz knockout kommentjére
2013. szept. 2. 13:21

lol, azt hiszem nem igazan vagy tisztaban vele hogy, hogy 200-500$ hypereken milyen szoras lehetseges es eleve hotrun nelkul milyen roi hozhato...

én biztosan nem vagyok vele tisztában, de hogy itt rb-vel is bukta van, az biztos. nem tudom, mekkora roll kell a hyperhez, de ez min 300, átlagolva meg ennél is több BI mínusz

egyébként max respekt, hogy ekkora mennyiséget letol (~ 13,000 játék az utolsó 3 hónap alatt)

szerk: ha jobban meggondolom, nem biztos, hogy bukta, de legalábbis nem olyan nagy. 13k game átlag mondjuk 15 USD fee-vel, közel 200k rake, és .... (törölve, nem ismerem a starsos rb-t)

uav_online
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 2. 13:26

sne RB value 100k$ fölött van

Pat
Válasz Tomi432 kommentjére
2013. szept. 2. 13:37

PAT ehhez mit fűznél hozzá ?
Ha egy ilyen játékosnak így megy akire sok pókeres példaképként tekint akkor mi értelme a kemény munkának ?

Frici RB Pro, a világ legjobbjai ellen játszik hyper turbót magas limiten, ahol a variancia szerintem elképzelhetetlen mértékű, azonkívül lenyűgöző munkabírása van (és nem 20 éves). Ez azért tiszteletre méltó, na meg el is kellett jutni ezekig a tétekig. Nekem egy dolog nem tetszett vele kapcsolatban, amikor napi több ezer dolláros swinge(ke)t postolt ki graffal együtt facebookra. Azt egyszerűen nem tudtam hova tenni (és nem csak én), mintha egy fiatal gyerek csinálta volna. Ezek a lépések nem hinném, hogy jót tesznek a pókeres közösségnek, főleg amikor ilyen mértékű társadalmi elégedetlenség van Magyarországon, és amikor sokan örülnek, hogy megkapják kézbe a 120k hufot. Nem beszélve kedvenc NAV-unkról. Mondjuk nekem már a pókeres interjúk sem tetszenek túlzottan, amikor civil újságíróknak magyarázzuk, hogy mennyit lehet ezzel keresni.

Maxxxika
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 2. 13:41

Ez most sokkolt. Hogy történhetett ez Fricivel?

Tomi432
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 2. 14:07

Ha gáz ha nem én akkor is szorítok neki hogy jöjjön az up.
És sz*rok rá, hogy valaki rb pro vagy nem ha ilyen sok energiát beletett a játékba és ekkor mennyiségeket tol le legyen az fricirics vagy bárki más tiszteletreméltó.

Ui: Köszönöm Pat hogy kifejtetted a véleményedet.

hozzaszolo2
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 2. 14:16

Ez most sokkolt. Hogy történhetett ez Fricivel?

A variancia nem válogat, legfeljebb csak várakozik...

A fenti szűrésben ha jól láttam benne vannak az MTT-k is, csak SNG-ra szűrve még fájdalmasabb a kép.

Fél év múlva néznék rá erre a grafikonra, mert egy példakép (szerk.: nekem az) tuti fel fog állni ebből is, kitartást hozzá Fricirics.

Élő ügyfélszolgálat