buckaroo
Válasz fatass kommentjére
2013. szept. 2. 15:25
ez még mindig reálisabb mint amit akadémia sugároz
Ezt kifejtenéd bővebben, mire gondolsz? Szerintem semmi gond az akadémiával.
kry
2013. szept. 2. 15:29
én nem érzek semmiféle sugárzást. :D
Macko1
2013. szept. 2. 15:49
jah, nekem is öt éve sugározzák hogy nyerni fogok azt mégse
omg
buckaroo
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 2. 15:53
persze most már nem az RNG a hibás hanem a sugárzás.... :) mi jön még
fatass
Válasz buckaroo kommentjére
2013. szept. 2. 16:09
Ezt kifejtenéd bővebben, mire gondolsz? Szerintem semmi gond az akadémiával.
persze, akinek van az már rég itt hagyta/bannolták:)
csak a csillogás, a milliós nyeremények, a pókersztárok baller életéről szóló hírek kerülnek ki az oldalra, de még a nagy nevek is jóval kevesebbet visznek haza mint amit sokan feltételeznek
csak az számít h minél több "friss húsnak" eladják a pókeres álmot, hogy ők is lehetnek ballerek, miközben a valóság az hogy egy ma kezdőnek szinte semmi esélye hogy magas tétekre felérjen
buckaroo
2013. szept. 2. 16:16
persze, akinek van az már rég itt hagyta/bannolták:)
csak a csillogás, a milliós nyeremények, a pókersztárok baller életéről szóló hírek kerülnek ki az oldalra, de még a nagy nevek is jóval kevesebbet visznek haza mint amit sokan feltételeznek
csak az számít h minél több "friss húsnak" eladják a pókeres álmot, hogy ők is lehetnek ballerek, miközben a valóság az hogy egy ma kezdőnek szinte semmi esélye hogy magas tétekre felérjen
Kicsit korlátozottan látod a dolgokat, de vsz kár is lenne győzködni téged bármiről ha ilyen prekoncepciókkal rendelkezel... csak annyit fogadj el hogy butaságokat beszélsz.
fatass
Válasz buckaroo kommentjére
2013. szept. 2. 16:24
Kicsit korlátozottan látod a dolgokat, de vsz kár is lenne győzködni téged bármiről ha ilyen prekoncepciókkal rendelkezel... csak annyit fogadj el hogy butaságokat beszélsz.
nagy eséllyel régebb óta csinálom, többet nyertem, de biztos
nincs kedvem a személyeskedéshez úgyhogy részemről is ennyi:)
buckaroo
Válasz Pssy kommentjére
2013. szept. 2. 16:31
Tökmindegy ki mióta mit csinál, elvi alapokon nem igazak amiket írsz. Ez az egyik legkorrektebb oldal, én hat éve használom és határozottan állítom, hogy nem sugároz... :)
titcar
Válasz mikki86 kommentjére
2013. szept. 2. 16:35
egyre jobb a topic, bár azon csodálkozom, hogy az még nem került szóba, hoyg csalnak a termek :(